Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znaci, standardno balkansko strasnje djece sa cuvenom babarogom je doslo na dnevni red kod mene. Moras rucat i sve pojest inace ce tebe pojesti babaroga. Buhahhahah.
Pojede sve
A ko je baba roga? To je baba sa rogovima. Sacu djetetu morat stravu salijevat izgleda.
apsidejzi wrote:Znaci, standardno balkansko strasnje djece sa cuvenom babarogom je doslo na dnevni red kod mene. Moras rucat i sve pojest inace ce tebe pojesti babaroga. Buhahhahah.
Pojede sve
A ko je baba roga? To je baba sa rogovima. Sacu djetetu morat stravu salijevat izgleda.
Kakva babaroga, uci dijete da ce doc komunisti i da ce mu sve otet, sa babarogom ces ga samo od malena kalit da bude vjernik jer ce vjerovat u bajke.
nadžak wrote:Joj koji smo mi hajvani kad ovoliko vremena provodimo po ovom forumu i to na teme Budi-Bog-S-Nama.
Ludilo kolektivno! Sve iste face ukrug i nanovo.
nadžak wrote:Joj koji smo mi hajvani kad ovoliko vremena provodimo po ovom forumu i to na teme Budi-Bog-S-Nama.
Ludilo kolektivno! Sve iste face ukrug i nanovo.