Danas sam probao na forumu da potrazim nesto o temi "BABA SAHBAZ" , no na forumu ne nadjoh pa rekoh mozda ce neko od citalaca biti upucen u situaciju.
Naime: Prije 5-6 mjeseci upoznao sam covjeka koji se predstavlja kao dr Baba Sahbaz i dolazi par puta godisnje iz Azarbejdzana (ili Turske )na Ilidzu da (navodno) lijeci ljude. Dok sam bio na pregledu drzao me je za ruku i pricao. Nesto je pisao. Tokom njegovog pregleda malo sam ga razumio a vecinu nisam.U tom pregledu je pomagao jedan covjek koji je sa njim pricao na turskom (azarbejdzanskom) jeziku i meni prevodio. U toku pregleda koji je trajao 20tak minuta shvatio sam da sam rodjen 3 dana kasnije nego sto mi pise u rodnom listu, da sam gljivice na nogama dobio tokom sluzenja vojnog roka ili rata i da osjecam bolove u ledjima. Prepao me je da imam neku cistu pa me je i to ponukalo da se dobro raspitam o kom se covjeku radi i da li je on zaista izsijeljitelj ili nesto drugo.Dao mi je neke terapije sa medom i jabukama. Ah da rekao mi je i koja sam krvna grupa pa kada sam rekao da je pogrijesio rekao je da on dobro zna, a da ja ne znam u stvari