Azil u Češkoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

razonoda

#26 Re: Azil u Češkoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by razonoda »

Mozda ima sansu da se izjasni da je ''homoseksualac'' i da mu zivot ugrozavaju vehabije iz Maoce i njima slicni gradjani BIH. A,izgled nek kopira Fudu sa torbicom. :-D
kucniljubimac

#27 Re: Azil u Češkoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by kucniljubimac »

razonoda wrote:Mozda ima sansu da se izjasni da je ''homoseksualac'' i da mu zivot ugrozavaju vehabije iz Maoce i njima slicni gradjani BIH. A,izgled nek kopira Fudu sa torbicom. :-D
Ma nije mozda nego sigurno.Znam mlade osobe koje su dobile sve potrebno na taj fazon, sad ne znam koliko su glupi i na koji fazon puse pricu kad im dodje 200, 400, 700 pedera iz bosne :D
Drinski

#28 Re: Azil u Češkoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Drinski »

broj dva wrote:Radim sa azilantima i institucijom azila, odgovorno tvrdim da je gradjanima BiH nemoguce dobiti azil bilo gdje u Evropi jer nema osnova na kojima bi se dao azil.
Definicija azilanta :Osoba koja se opravdano boji progona na racun rasne, religiozne, socijalne ili politicke pripadnosti
Siromastvo, bjeda, korupcija i ostali nasi problemi jednostavno nisu osnova.
nemoj tako, kod nas su svi prognjeni a najvise je progonjen onaj Širanovic.
Drinski

#29 Re: Azil u Češkoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Drinski »

kucniljubimac wrote:, sad ne znam koliko su glupi i na koji fazon puse pricu kad im dodje 200, 400, 700 pedera iz bosne :D
Hah stari, čuj, o ukusima se ne raspravlja.
broj dva

#30 Re: Azil u Češkoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by broj dva »

limenka2014 wrote:
broj dva wrote:Radim sa azilantima i institucijom azila, odgovorno tvrdim da je gradjanima BiH nemoguce dobiti azil bilo gdje u Evropi jer nema osnova na kojima bi se dao azil.
Definicija azilanta :Osoba koja se opravdano boji progona na racun rasne, religiozne, socijalne ili politicke pripadnosti
Siromastvo, bjeda, korupcija i ostali nasi problemi jednostavno nisu osnova.
Jadni poslodavci a i mi gdje ti radis... z
Prema konvenciji o statusu izbjeglica,
švedskom zakonu i pravilima EU-a dobijate
status izbjeglice ako imate osnovane razloge da
se bojite progona zbog sljedećih faktora:
 rase
 nacionalnosti
 religijskog ili političkog misljenja
 spola
 seksualne orijentacije
 toga da pripadate određenoj društvenoj
grupi

Znaci ako planirate paljbu vrsiti i traziti negdje azil samo ganjajte svedsku....2015 primaju rekordan broj azilanata i to vam je najveca sansa da upadnete,pogtovo kako rekoh da ih manipulisete da ste pederi,
------
Jadan / jadna ti sa takvom glavom.
Nema sanse da neko od nasi u Svedskoj dobije azil. Jeste da ocekuju oko 100 000 azilanata ove godine ali vecinom Sirija i bliski istok irog afrike (som, eri, eti).
OPRAVDANO boji progona.
A to sto te neopravdano strah necega, to mozda u tvojoj glavi...
Ljudi nemojte da vam idioti poput limenke savjete daju, dzaba cete putovat do svedske i biti izbaceni nakon odbijenice.
prog321

#31 Re: Azil u Češkoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by prog321 »

Cybernetic wrote:Ako BiH ikada postane clanicom EU, za mjesec dana ce iz nje nestati pola stanovnistva. :D
l:

Isto su tako govorili da ce biti kada ukinu vize. I sta je bilo ?
Cybernetic

#32 Re: Azil u Češkoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 12:12, edited 1 time in total.
prog321

#33 Re: Azil u Češkoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by prog321 »

Nije unici nego 'uci' , genije.

Govorili su kad jednom Bosanci udju niko ih istjerati nece. Pa nista od toga.
razonoda

#34 Re: Azil u Češkoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by razonoda »

U Americi mozes biti ilegalac koliko dugo mozes prezivjeti bez auta, dobrog posla. Mozes raditi ilegalno na gradj. poslovima , sisati travu , restorani itd. Pa izvolite. :-D
kucniljubimac

#35 Re: Azil u Češkoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by kucniljubimac »

a viza za istu = dobitak na lotu
Jel ima fakat smisla da trebas biti glup da dobijes vizu za USA, cim malo pametujes caoo :?
razonoda

#36 Re: Azil u Češkoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by razonoda »

Nije tesko dobiti vizu. Ulazi i kunto i panto.
Ostalo nisam razumjela :-D
Altair_SA

#37 Re: Azil u Češkoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Altair_SA »

Kakav ba azil ljudi, ja ne vjerujem da neko nekome sa nasih prostora moze preporucivati azil u 2014. godini :-) . Taj ili ne zna ili ima svoje interese. Ko agencije koje vode raju gore, uzmu ljudima pare da ih odvedu i ko fol ce gore dobiti azil. Ovi jadnici budu malo gore i dobiju nogu nazad, plus zabranu ulaska u EU na godinu, a nekad i duze.

Nema azila za ljude sa prostora bivse juge, to je jasno vec odavno. U svim medijima su trubili o tome, da se ne ide, jer hem sto se dobije zabrana, hem sto ugrozavaju bijeli sengen svima nama, jer ovi sa zapada kontaju ponovo da nam uvedu vize za EU zbog azilanata. Jedino ima profit ova bagra sto laze i vodi tu raju gore, da bi profitirala iz toga. Trebale bi SIPA i policija malo vise da rade na tome.
johnlock071

#38 Re: Azil u Češkoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by johnlock071 »

Azil za pedere daju sve zemlje EU+Norveska UKOLIKO dolazite iz zemlje gdje su pederi zakonom ugrozeni. Kao npr Nigerija.
Pederi u Pederistanu nisu ugrozeni..
uglavnomja

#39 Re: Azil u Češkoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by uglavnomja »

svaka zemlja ima svoju kvotu azilanata, 100 ili 10.000, nebitno. Bitno je da je broj ogranicen i da samo izabrani, oni najugrozeniji dobijaju azil, a to ce uvijek biti porodica sa malom djecom, sa invalidima, koja dolazi iz ratnog podrucja. tu pricu o pederima mozete macku o rep okaciti, ne pije vode!!!!!
Altair_SA

#40 Re: Azil u Češkoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Altair_SA »

Ma u zemljama gdje su homoseksualci zakonom ugrozeni, ugrozeni su i mnogi drugi, a ne samo gejevi. Moze racunati na takav azil neko ko dodje iz Irana recimo ili neke slicne zemlje. BiH je na bijeloj sengenskoj listi i haman smo proglaseni za sigurnu zemlju, zato jednostavno nikakvi azili vise ne prolaze ako se dolazi sa prostora ex-yu. Tacnije takvi slucajevi se rjesavaju po hitnom postupku, jer BiH vec ima potpisane razne sporazume i garancije da tim ljudima nece biti nista u BiH. Zato ko se prijavi ko gej ili sta ja znam politicki disident, sutnu ga prije nego se i stigo prijaviti :D

Svak ko tvrdi drugacije ili laze ili ima odredjene interese, agencije folovi. I zato sam napisao da bi SIPA trebala malo vise da se pozabavi time. Neukoj raji uzimaju pare, vode ih gore i na njihovoj muci zaradjuju, a uz to svima nama ugrozavaju bezvizni rezim putovanja u EU :roll:
Alfons Kauders

#41 Re: Azil u Češkoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Alfons Kauders »

jbmt zivot, fakat je nevjerovatno da su ljudi koji pisu po jebenom forumu ovako kriminalno neinformisani... halo, pa ima google kad si vec na netu :D

godinama budale padaju na istu foru, placaju kojekakvim likovima da ih prebace gore, kao da dobiju azil :D fakat nevjerovatno, tesko mi je povjerovati da ima ljudi koji su u stanju potrositi par milja kako bi sjedili u centru za azilante i dobili nogu + zabranu :D
uglavnomja

#42 Re: Azil u Češkoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by uglavnomja »

najnovije je da su neke zemlje, mislim svica i norveska medju njima, uvele 48-satno rjesavanje neosnovanih zahtjeva, nogom u dupe, mislim cak i bez povratne karte :D

nema vise ni 3-6 mjeseci izlezavanja po nekoj eu rupi :-)
uglavnomja

#43 Re: Azil u Češkoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by uglavnomja »

Alfons Kauders wrote:jbmt zivot, fakat je nevjerovatno da su ljudi koji pisu po jebenom forumu ovako kriminalno neinformisani... halo, pa ima google kad si vec na netu :D

godinama budale padaju na istu foru, placaju kojekakvim likovima da ih prebace gore, kao da dobiju azil :D fakat nevjerovatno, tesko mi je povjerovati da ima ljudi koji su u stanju potrositi par milja kako bi sjedili u centru za azilante i dobili nogu + zabranu :D

i nekako mogu shvatiti ove sto su polupismeni, zive po vukojebinama, takoreci bez struje ...

ali kad likovi ovdje pocnu pederi, pa pederi ...

nedorasla djeca, i to nedorasla u sredini gdje je biti peder gore nego biti mrtav :lol: :lol: :lol: ono dno dna ljudskog postojanja. masovni ubica je mala maca sta je peder 8)

ccccccccc

necu u off :oops:
Innovation

#44 Re: Azil u Češkoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Innovation »

Postby SKOA6 » 25/07/2013 12:02
Pozdrav.Ovako imam djevojku u Njemackoj sa kojom cu uskoro zapocet brak.ali me zanima ona je 3 i pol godine tamo i ima vizu i stalni posao a da li ce me moci prevesti tamo.Ako neko ima iskustva neka napise ,hvala :run:
Sta bi?
Ne ozeni se ti. :roll:
Unread postby SKOA6 » 13/08/2013 12:07
Pozdrav.E ovako prijatelji,uskoro zavrsavam 4 razred srednje Tehnicke rudarske skole,ali ne namjeravam da idem na fax o rudarstvu fuck to. Moje ambicije su Specijalna policija BiH.zanima me ako neko ima iskustva i zna o tome,koji fax trebam da upisem i sve vezano oko edukacije i obuke kako da dodjem do cilja.Jako sam sposoban treniram vec 4 godine judo i bodybilding pa mozda mi to daje neku prednost . hvala unaprijed :bih:
Upisa li?
Altair_SA

#45 Re: Azil u Češkoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Altair_SA »

Innovation wrote:
Postby SKOA6 » 25/07/2013 12:02
Pozdrav.Ovako imam djevojku u Njemackoj sa kojom cu uskoro zapocet brak.ali me zanima ona je 3 i pol godine tamo i ima vizu i stalni posao a da li ce me moci prevesti tamo.Ako neko ima iskustva neka napise ,hvala :run:
Sta bi?
Ne ozeni se ti. :roll:
Unread postby SKOA6 » 13/08/2013 12:07
Pozdrav.E ovako prijatelji,uskoro zavrsavam 4 razred srednje Tehnicke rudarske skole,ali ne namjeravam da idem na fax o rudarstvu fuck to. Moje ambicije su Specijalna policija BiH.zanima me ako neko ima iskustva i zna o tome,koji fax trebam da upisem i sve vezano oko edukacije i obuke kako da dodjem do cilja.Jako sam sposoban treniram vec 4 godine judo i bodybilding pa mozda mi to daje neku prednost . hvala unaprijed :bih:
Upisa li?
Nice find :thumbup: :lol:

Image

Ozenice se i upisati kad zavrsi azil u Ceskoj, polako :oops: Kakvih likova ovdje sve ima :-)
Cybernetic

#46 Re: Azil u Češkoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 12:13, edited 1 time in total.
muha_sa

#47 Re: Azil u Češkoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post by muha_sa »

SKOA6 wrote:I dali neko zna dali se moze sa BH biometrijskim pasosom u Svedsku ???? ili ipak treba viza :/
koliko je tebi godina :?

ne zamjeri na pitanju :D
Post Reply