Lijepo je ovo vidjeti.
Azil Brcko Distrikta
Moderator: anex
-
Punky girl
Ovo je extra..
Barem ima jos dobrih dusa na ovom svijetu koji ce pomoci...jos da hoce to napraviti u svakom gradu i citav problem bi bio rijesen...
-
sofi
To je laž dragi moji! Supervizorica je zabranila ubijanje pasa, pa je grad sada prepun. I neka je. Ali, taj azil je samo maska, dok je u stvarnosti to obični hotel. Nekima se i posreći da upadnu u njega, ali uz štelu:
I baj d vej, udruženje za zaštitu životinja u Brčkom nema ništa s tim, vlasnica je neka gospođa iz Novog Sada. Barem, koliko ja znam...
Sori što napisah ovo, ali istina je rijetko lijepa u našoj dragoj BiH.
I baj d vej, udruženje za zaštitu životinja u Brčkom nema ništa s tim, vlasnica je neka gospođa iz Novog Sada. Barem, koliko ja znam...
Sori što napisah ovo, ali istina je rijetko lijepa u našoj dragoj BiH.
- Pasiflora
Opet???? Ne mogu vjerovati, jer ovo stvarno dobro izgleda na webu. Kakav ti je izvor informacija?
Sto ima novo sa azilom u Tuzli? Ima li kakvih promjena?
Malo duze sam bila van dogadjanja u BIH i na SX-u, pa nisam bas u toku.
Sto ima novo sa azilom u Tuzli? Ima li kakvih promjena?
Malo duze sam bila van dogadjanja u BIH i na SX-u, pa nisam bas u toku.
-
Punky girl
joj pa daj vise mrzim ovakav narod 
-
Punky girl
pa de jadne lutalice di nece napadat narod kad su jadnici istraumirani
....ala su sad nahebali od nje...al stvarno joj meni je cuka zao ko ista i njih udaraju pa sad i oni svima vracaju
-
Punky girl
e bas to...ona ih brani a oni...a sta bi s onim zakonom?
imal ko da ce udomit psa...slike su na temi *molim vas nadjite mi dom*dajte molim vas pomazite neka cura daje a nema kome...
imal ko da ce udomit psa...slike su na temi *molim vas nadjite mi dom*dajte molim vas pomazite neka cura daje a nema kome...
-
VeljaPas
fahira se zbog spekuliranja sa azilom u brcom htjela spaliti i nazalost je postala zrtvom nefunkcionisanja tog azila na pravi nacin. nece se ona kucama svetiti, pomoci ce im u svakoj prilici kad je moguce.sofi wrote:Ne brini, neće ona ništa psima. Uostalom, ta žena je spremna sve dati za njih. Žalosno je jedino što se to desilo baš njoj...
sofi, nazovi azru u zenici. danas je opet sa mrtve majke koju su ubili sintori spasila dvoje mladih.