Azel France i ostale prodavnice :-))))
Moderator: anex
- bez_ideje
#551 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
Bas danas gledam u azelu kosuljicu koju sam vidjela u little indiji ,kosta 26 KM.....a u little indiji je bila 10,50 KM na snizenju

-
Lounge Act
#552 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
ma svi su se ufurali s tim cijenama, skoro sam pricala o second hand radnjama, sad azel, a i po pijaci svoje cijene ravnaju prema cijenama u buticima pa je sve to tu negdje 
-
zamzija
#553 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
ma uf, totalno si u pravu!
Ja otišla nedavno do pijace Sirano, tražila obične majice kratkih rukava, sve oko 15 - 20 KM, iznervirala se - odem u Merkator u Sportinu, nađem majice za 12,90 KM, puno bolji pamuk a jeftnije
Isto tako znam naći u Tally Weil majice obične po 12 KM, ispadne da je bolje kupovati po radnjama
Ja otišla nedavno do pijace Sirano, tražila obične majice kratkih rukava, sve oko 15 - 20 KM, iznervirala se - odem u Merkator u Sportinu, nađem majice za 12,90 KM, puno bolji pamuk a jeftnije
Isto tako znam naći u Tally Weil majice obične po 12 KM, ispadne da je bolje kupovati po radnjama
- jedna tamo
#554 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
definitivno radnje...pijace su postale bezobrazne a i azel brate dragi, prije su bili povoljni a sad ova nova kolekcija haljine 50KM stvarno skupo, te neke tunike po 35 KM
mislim dodaj malo još pa kupi marku onda bar znaš šta si kupio a u azelu x puta mi se učini kao da je ona roba nosana već
mislim dodaj malo još pa kupi marku onda bar znaš šta si kupio a u azelu x puta mi se učini kao da je ona roba nosana već
- vjesticanametli
#555 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
-
zamzija
#556 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
-
Suzie Q
#557 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
ja sam u Azelu neki dan vidjela jaknu od 100 KM i košuljicu od 50, nakon čega sam lijepo izašla iz radnjejedna tamo wrote:definitivno radnje...pijace su postale bezobrazne a i azel brate dragi, prije su bili povoljni a sad ova nova kolekcija haljine 50KM stvarno skupo, te neke tunike po 35 KM
-
Gospoda Ministarka
#558 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
Pa sta ocekujes? Meni nema nista jeftinije od Azela, omjer cijena = kvalitet = dizajn robe znam da sam na dobitku.Suzie Q wrote:ja sam u Azelu neki dan vidjela jaknu od 100 KM i košuljicu od 50, nakon čega sam lijepo izašla iz radnjejedna tamo wrote:definitivno radnje...pijace su postale bezobrazne a i azel brate dragi, prije su bili povoljni a sad ova nova kolekcija haljine 50KM stvarno skupo, te neke tunike po 35 KM
Da, to je sigurno bila Massimo Duti kosuljica koja inace kosta izmedu 50- 75€.
Pokusajte na pijaci naci haljinu od 50 KM.
- Lion_Sa
-
inspire_me
#560 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
Lion_Sa wrote:http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/s ... 37/Dresses
- alica.k
#561 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
bez obzira na cijene?
ja se u zari raspametim. isto zona sumraka, izadjem i nista u novcaniku nemam. gdje nestalo, sta se desilo...pojma nemam.
ja se u zari raspametim. isto zona sumraka, izadjem i nista u novcaniku nemam. gdje nestalo, sta se desilo...pojma nemam.
- Nadinka
#562 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
bice nami u bugarsku icisigmabh wrote:Sto se tice Azela..fakat su postali bezobrazni...ja sam sinoc gledala dugu kao kosulja 35KM poderana s strane...hello
Ja sam slucajno naletila na tek otvorenu radnju u Bug ( zaboravila kako se zove) i ponovila se..
, roba je vecinom DKNY Jeans, Disel, Converse,Sweet Years, Moncler iz Italije. Roba nije ni sa kakvom greskom, kad sam usla u radnji nisam mogla vjerovati jer npr. istu majicu Converse dugih rukava sam platila 49KM a kupih istu za 20KM..
Sweet Years isto 20..
Moncler jakna muska je bila extra 60KM al MM-u velika..pu
- Nadinka
#563 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
aaaa, joj mene i prenosa, hajd dobro je, to je bližesigmabh wrote:Ma ne Bugarska nego u Bugojno
-
zamzija
#564 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
alica.k wrote: ja se u zari raspametim. isto zona sumraka, izadjem i nista u novcaniku nemam. gdje nestalo, sta se desilo...pojma nemam.
To ti je tipični blackout
Ja kad uđem u Zaru, sve mislim, ma uzeću samo JEDNU stvar....al' ahaaaa...izađem sa deset ( samo još ovu, ma samo još ovu, ama samo još OVU )
- alica.k
#565 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
e to, i onda ubaci jos i taj faktor da kod nas nema zare i ono "pa kad cu sljedeci put imat vremena da dodjem ovdje?"
crna rupa.
crna rupa.
-
zamzija
#566 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
upravo...
Zona sumraka
Još kad dođe H&M, čas posla do Splita preko vikenda...tamo ću ići u šoping
Još kad dođe H&M, čas posla do Splita preko vikenda...tamo ću ići u šoping
- Zelena Carapa
#567 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
meni je zara najdraza radnja. isto mi se desava. vec godinama (8-9 godina) kupujem njihove kosulje, odijela i kostimice i kvalitet je top. Kosulje su iste i nakon konstantnog dugogodisnjeg pranja i peglanja. nije mi mrsko s vremena na vrijeme provjeriti stanje u azelu, jer moze se naci finih zarinih stvari ako se cesto provjerava.
A to mi je vec najdraza kupovina, jer za te pare se slabo sta moze tako lijepo i kvalitetno kupiti.
A to mi je vec najdraza kupovina, jer za te pare se slabo sta moze tako lijepo i kvalitetno kupiti.
-
Gospoda Ministarka
#568 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
Ja se iznerviram kad me dragi pita nakon lutanja Zarom "Ima li sta".zamzija wrote:alica.k wrote: ja se u zari raspametim. isto zona sumraka, izadjem i nista u novcaniku nemam. gdje nestalo, sta se desilo...pojma nemam.
legenda
![]()
To ti je tipični blackout![]()
Ja kad uđem u Zaru, sve mislim, ma uzeću samo JEDNU stvar....al' ahaaaa...izađem sa deset ( samo još ovu, ma samo još ovu, ama samo još OVU )
-
Lounge Act
#569 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
izgleda da jedino ja u azelu rijetko kad sta pronadjem, pogotovo jer putem svratim u tom tailor pa me pola ostane tamo
ja sam dugo zivjela u uvjerenju da je to radnja polovne robe jer mi stvarno pola toga tako izgleda dok nisam na netu vidjela da je to nesto drugo, ima previse stvari koje su davno izasle iz mode, a iskreno nije mi neki kvalitet. ono sto je bas kvalitetno i sto mi se svidi je preskupo, skoro mi se svidjela jedna jaknica dok nisam vidjela cijenu - 100 KM 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#570 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
ja sam sve vrijeme mislio da je azel france reklama za avio kompaniju

- Bloo
- Globalna šefica
#571 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
aaaaaaaaaaakomi wrote:ja sam sve vrijeme mislio da je azel france reklama za avio kompaniju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
komi duša
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#572 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
Bloo wrote:aaaaaaaaaaakomi wrote:ja sam sve vrijeme mislio da je azel france reklama za avio kompaniju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
komi dušaretardu najdrazi
komi, nisi jedni. moja mama jos uvijek tako misli.
nekidan kad je letila za njemacku, pitala me da joj vidim cijene karata na azel fracu
rekoh, germanwings ti je jeftiniji
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#573 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
ne znam zašto je to tako možda je bila neka reklama na tramvaju s avionom ili sam nešto pobrkoALexis wrote:
komi, nisi jedni. moja mama jos uvijek tako misli.
nekidan kad je letila za njemacku, pitala me da joj vidim cijene karata na azel fracu![]()
rekoh, germanwings ti je jeftiniji
-
zamzija
#574 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
Jest, govorimo o "pravoj" ZariGospoda Ministarka wrote: Ja se iznerviram kad me dragi pita nakon lutanja Zarom "Ima li sta".Cuj ima li sta... 90% robe im je vrhunsko.
-
Gospoda Ministarka
#575 Re: Azel France i ostale prodavnice :-))))
zamzija wrote:Jest, govorimo o "pravoj" ZariGospoda Ministarka wrote: Ja se iznerviram kad me dragi pita nakon lutanja Zarom "Ima li sta".Cuj ima li sta... 90% robe im je vrhunsko.
))
Draga Zamzija, ko zna i
u trgovini poloovne robe se moze super obuci. Azel France ima super stvari.