Azel France i ostale prodavnice :-))))
Moderator: anex
-
Nancy Drew
- van Basten
Kad samo letimično pogledam prethodne postove skoro sam siguran da sam na pravom mjestu sa svojim pitanjem:-D
Naime, prije neki dan za rođendanski poklon dobih (između ostalog) jednu košulju, koja mi super stoji (drugi kađžu) a i meni se sviđa... jedino je boja mogla biti malo bolja, al ne mislim je zbog toga staviti u ćošak ormara nego sam kontao pogledati u toj radnji ima li kakvih drugih boja.
Košulja je marke exit
pitanje : gdje je radnja exit-a il ako nema radnje u kojim radnjama/shopovima/buticima prodaju tu marku?
Naime, prije neki dan za rođendanski poklon dobih (između ostalog) jednu košulju, koja mi super stoji (drugi kađžu) a i meni se sviđa... jedino je boja mogla biti malo bolja, al ne mislim je zbog toga staviti u ćošak ormara nego sam kontao pogledati u toj radnji ima li kakvih drugih boja.
Košulja je marke exit
pitanje : gdje je radnja exit-a il ako nema radnje u kojim radnjama/shopovima/buticima prodaju tu marku?
-
Pearl
mislim da je u skenderiji, ali cu provjerit jos jednom sa bratom, on kod njih povremeno kupuje..van Basten wrote:Kad samo letimično pogledam prethodne postove skoro sam siguran da sam na pravom mjestu sa svojim pitanjem:-D
Košulja je marke exit
-
Pearl
btw, kupiJooo sam cizme, u astri, na snizenju.. slicne onima ciju sliku postirah 
u svim ostalim radnjama je izbor fuj, mrzim one siroke peturine koje se suzavaju prema dnu i toke i skoljice po cipelama i cizmama...
za kupovinu sam se odlucila kad sam vidjela da su cipele, jedine koje su mi se svidjele, haman skupe ko cizme
izbor je karastrofa..
voljela bih da odmah dodje ljeto, da ih cizama uletim u sandale, jer za cipele ne dam 120 KM, pa ma kako lijepe bile... 
u svim ostalim radnjama je izbor fuj, mrzim one siroke peturine koje se suzavaju prema dnu i toke i skoljice po cipelama i cizmama...
za kupovinu sam se odlucila kad sam vidjela da su cipele, jedine koje su mi se svidjele, haman skupe ko cizme
izbor je karastrofa..
- van Basten
Zahvaljujem na informacijama i ovim dosadašnjim i eventualnim budućim... svakako ću ovih dana prošetati do čaršije
-
nadia
Jooj ja bas volim i petice, i ravne, i sve
U Bati sam u subotu totalno se pogubila, troje cipelice su divne ne znam koje da odaberem, nisu jeftine istina, ali cipele ipak se nose vise sezona, a prosle godine mi se nisu ni jedne svidjale pa bih sad odmah kupila svake na koje naidjem da mi se svidjaju...
- nebojeplavo
Meni visok datum u mjesecu
Mada ima preslatkih majica u tally, samo su sve kratkih rukava
izgleda svi misle da cemo iz rolki u majice na bretele

Mada ima preslatkih majica u tally, samo su sve kratkih rukava
-
nadia
Mi smo juce pregledale sve radnjice i za to nam je trebalo cijela 2 sata, od cega opet najvise kozmetiku,sjenice isl...Anyway farmerke naci nemoguce, ne znam sta da radim, mrzim traziti farmerke a zaista mi trenaju jedne da su ekstra, i to tamne, bez sara i onog blijedjenja, ne preduboke a ni preplitke, ravne malkice da se sire samo. Eto jel stvarno previse trazim, i da nemaju sljoka, toka, sliceva isl po guzici...
-
amrino
Neces vjerovati ali ja sam ih nasla na pijaci...nakon dugotrajne, visednevne potrage po svim mogucim radnjama nadjem ih na otoci...za 30 KM. Pravo dobre...nema od koga nisam pokupila komplimentenadia wrote:Mi smo juce pregledale sve radnjice i za to nam je trebalo cijela 2 sata, od cega opet najvise kozmetiku,sjenice isl...Anyway farmerke naci nemoguce, ne znam sta da radim, mrzim traziti farmerke a zaista mi trenaju jedne da su ekstra, i to tamne, bez sara i onog blijedjenja, ne preduboke a ni preplitke, ravne malkice da se sire samo. Eto jel stvarno previse trazim, i da nemaju sljoka, toka, sliceva isl po guzici...
Probaj i na Ciglanama...mozda ti se posreci kao i meni...
-
nadia
Evo izvjestaj iz Azela - Bascarsija::::
Ima nesto haljinica ljetnih slatkih ljetnih i suknjica, ali ne previse, svega par:)
Ja sam kupila divnu morsko zelenu od 100% svile, i to ona shifon svila prelijep dezen, na bretele, prati liniju tijela pa onda leprsava do ispod koljena..jedva cekam more
Ima teksas minica slatkih po 20 KM pa brzo gore
Ima nesto haljinica ljetnih slatkih ljetnih i suknjica, ali ne previse, svega par:)
Ja sam kupila divnu morsko zelenu od 100% svile, i to ona shifon svila prelijep dezen, na bretele, prati liniju tijela pa onda leprsava do ispod koljena..jedva cekam more
Ima teksas minica slatkih po 20 KM pa brzo gore
- semmy
nadia wrote:Mi smo juce pregledale sve radnjice i za to nam je trebalo cijela 2 sata, od cega opet najvise kozmetiku,sjenice isl...Anyway farmerke naci nemoguce, ne znam sta da radim, mrzim traziti farmerke a zaista mi trenaju jedne da su ekstra, i to tamne, bez sara i onog blijedjenja, ne preduboke a ni preplitke, ravne malkice da se sire samo. Eto jel stvarno previse trazim, i da nemaju sljoka, toka, sliceva isl po guzici...
ima na dobrinji I, u dijelu koji pripada RS-u, na samom entitetu Bross radnja gdje mozes naci farmerke kakve pozelis sa cijenom od 30-45KM.. ja samo kod njih i kupujem farmerke i super su kvaliteta...neke nosim vec 4 godine i ok su...
-
delly
[/quote] ima na dobrinji I, u dijelu koji pripada RS-u, na samom entitetu Bross radnja gdje mozes naci farmerke kakve pozelis sa cijenom od 30-45KM.. ja samo kod njih i kupujem farmerke i super su kvaliteta...neke nosim vec 4 godine i ok su...[/quote]
Semmy, mozes li dati podrobnije kordinate, gjdje se tacno nalazi ova radnja... U trznom centru Tom ili tamo otprilike gdje se trola okrece...
Semmy, mozes li dati podrobnije kordinate, gjdje se tacno nalazi ova radnja... U trznom centru Tom ili tamo otprilike gdje se trola okrece...
- semmy
ima na dobrinji I, u dijelu koji pripada RS-u, na samom entitetu Bross radnja gdje mozes naci farmerke kakve pozelis sa cijenom od 30-45KM.. ja samo kod njih i kupujem farmerke i super su kvaliteta...neke nosim vec 4 godine i ok su...[/quote]delly wrote:
Semmy, mozes li dati podrobnije kordinate, gjdje se tacno nalazi ova radnja... U trznom centru Tom ili tamo otprilike gdje se trola okrece...[/quote]
izmedju Toma i troline okretaljke,poslije os Osman Nuri H. ( bivse Dusan Pajic Dasic ) tacnije preko puta srpske autobusku stanice, nova zgrada ( mislim da je zute boje ili nesto slicno ) na samom cosku ...ne mozes fuliti, pise Bross
-
delly
Semmy, mozes li dati podrobnije kordinate, gjdje se tacno nalazi ova radnja... U trznom centru Tom ili tamo otprilike gdje se trola okrece...[/quote]semmy wrote:ima na dobrinji I, u dijelu koji pripada RS-u, na samom entitetu Bross radnja gdje mozes naci farmerke kakve pozelis sa cijenom od 30-45KM.. ja samo kod njih i kupujem farmerke i super su kvaliteta...neke nosim vec 4 godine i ok su...delly wrote:
izmedju Toma i troline okretaljke,poslije os Osman Nuri H. ( bivse Dusan Pajic Dasic ) tacnije preko puta srpske autobusku stanice, nova zgrada ( mislim da je zute boje ili nesto slicno ) na samom cosku ...ne mozes fuliti, pise Bross[/quote]
Hvala ti, danas idem u izvidnicu.