Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I was working for Ryanair when this happened 20 years ago in Carcassonne. The shuttle Valve that operates to stop the wheels rotating as the gear goes up failed to retract. It's impossible to set the park brake with weight on wheels.
I was working for Ryanair when this happened 20 years ago in Carcassonne. The shuttle Valve that operates to stop the wheels rotating as the gear goes up failed to retract. It's impossible to set the park brake with weight on wheels.
Kakva je razlika u funkciji između ovog shuttle valve i park brake?
Kakva je razlika u funkciji između ovog shuttle valve i park brake?
SV je dio hidraulike iznad kočnica i anti_skid istema
Osim ako nije u pitanju trenažni let, fakat mi nije jasan njegov manevar
Inače je internetska definicija helikopetra: 10.000 dijelova koji traže mjesto gdje će se srušiti
Koga zanima ova tematika, ima izvrstan serijal na Nacionalnoj geografiji , o istragama avionskih nesreće , moje omiljene emisije (nekad sam letio jedrilice) , pa me to zanima.
U tim rekonstrukcijama nesreće vidiš koliko je to komplikovana tehnika, a isto tako vidiš kakve sve "budale" rade kao piloti , te koliko je bitno redovno propisano održavanje letjelica bez "otaljavanja" posla
Ogromna trauma je ovo, iskreno ne mogu da zamislim. Moja žena išla na putovanje sa ženama iz firme u Portugal, punica me nazvala za tih sedam dana trideset puta da provjerim vrijeme na tranzitnom aerodromu i u povratku sa polaznog do Istanbula i na kraju do Sarajeva. Kako je slijetala i čekala, tako je i nju zvala i na kraju se ovdje javila sa SJJ po dolasku. Ne možeš ništa reći jbg.