Moze li mi neko pomoci i reci iz kojih mjesta i sa kojim kompanijama imaju letovi do Sarajeva?
Brisel ili Keln, Duisburg(i ostala pogranicna mjesta sa Belgijom) mi odgovaraju.
Nephodno je da bude u ponedaljak pred vece ili u utorak rano ujutro.
Ako moze mi neko moze pomoci jako bih mu bio zahvalan. (Neophodno je da bude "sigurna" linija jer se radi o hitnom slucaju.)
Avionom do Sarajeva?
- Koshpa
#4 Re: Avionom do Sarajeva?
25septembar Cologne - Sarajevo u 11:30 cijena 219 eur+ taxeNihad_27 wrote:Moze li mi neko pomoci i reci iz kojih mjesta i sa kojim kompanijama imaju letovi do Sarajeva?
Brisel ili Keln, Duisburg(i ostala pogranicna mjesta sa Belgijom) mi odgovaraju.
Nephodno je da bude u ponedaljak pred vece ili u utorak rano ujutro.
Ako moze mi neko moze pomoci jako bih mu bio zahvalan. (Neophodno je da bude "sigurna" linija jer se radi o hitnom slucaju.)
a za ubuduce
Imas svakog utorka i petka iz Cologne to Sarajevo sa BH airlines
Utorkom u 17:10
Petkom u 18:20
Cijena 219 eur + taxe
- Koshpa
Nebi trebalo biti komplikacija a ni nekoreknosti ti se pojavi 2 sata prije leta na aerodromu keln, javi se u CAS ( cologne aviation service) na 2 stock-u 2 sprat kazes prezime das pare i eto te u Sarajevu oko 2 pola 3Nihad_27 wrote:Hvala na odgovorima.
Rezervisao sam ovaj iz Kelna u 11h30. Nadam se da su korektni i da nece biti komplikacija.
Sretno