Zna li ko kakvu jeftiniju tarifu, liniju itd, itd...jal da idemo pjeske
Avion München- Sarajevo
-
mamica papucarka
#1 Avion München- Sarajevo
1336 Euro za nas troje. Ja i dvoje djece od 3 i 4 godine
preskupo, fakat nije normalno
- Citizen-X
#2 Re: Avion München- Sarajevo
Fino sebi iznajmis BMW na koliko dana hoces, mamice i budes gospodja i "dijaspor-ica"mamica papucarka wrote:1336 Euro za nas troje. Ja i dvoje djece od 3 i 4 godinepreskupo, fakat nije normalno
-
mamica papucarka
#3 Re: Avion München- Sarajevo
i dodjem u velikom stiluCitizen-X wrote:Fino sebi iznajmis BMW na koliko dana hoces, mamice i budes gospodja i "dijaspor-ica"mamica papucarka wrote:1336 Euro za nas troje. Ja i dvoje djece od 3 i 4 godinepreskupo, fakat nije normalno
ne fakat, sad prijateljica i muz joj sa troje djece ododse u Milano (relacija Bec-Milano ) i platili pet karata 100 Euro
Onaj, s cime ce oni letit, sam te Bog pito
-
Eborg
#4 Re: Avion München- Sarajevo
I mene je evo bash zaintrigirala nova linija Germanwingsa (Sarajevo-Koln) pa sam razgledao njihov site...E da je josh viza za mene Bosanca kako bih lagano se otisnuo o Koln da obidjem...
Elem,u search sam unio ovo a ti mozhesh dalje sebi izabrati shta ti odgovara.
Munchen-Split (07.07. - 18.07.)
1 odrasla osoba
2 djeteta
Sa svim taksama te dodje 683 EUR.
Iz Splita mozhesh onda autobusom ili rent-a-carom shto je u svakom sluchaju bolje rjeshenje nego ta cijena...
Sama evo nadji ono shto ti odgovara:
http://www.germanwings.com
Elem,u search sam unio ovo a ti mozhesh dalje sebi izabrati shta ti odgovara.
Munchen-Split (07.07. - 18.07.)
1 odrasla osoba
2 djeteta
Sa svim taksama te dodje 683 EUR.
Iz Splita mozhesh onda autobusom ili rent-a-carom shto je u svakom sluchaju bolje rjeshenje nego ta cijena...
Sama evo nadji ono shto ti odgovara:
http://www.germanwings.com
-
mamica papucarka
#5 Re: Avion München- Sarajevo
kakav Split to mi je prekomplikovano
jos sama sa dvoje male djece
ja sam mislila da udjem ko gospodja i izadjem ko gospodja
ali, hvala ti na linku, moram dobro protabirit. Mozda bude kakav ekstra popust za djecu itd, itd
ali, hvala ti na linku, moram dobro protabirit. Mozda bude kakav ekstra popust za djecu itd, itd
- Bosanac in Lederhosen
-
dnaxy
#7 Re: Avion München- Sarajevo
kad mislis ic? hajd samnom u Bendzi
mozes se i folirat 
sto nebi probala ovako? sa germanwings iz minhena za köln i onda köln sarajevo? bilo bi jevtinije??
sto nebi probala ovako? sa germanwings iz minhena za köln i onda köln sarajevo? bilo bi jevtinije??
-
teletrader
#8 Re: Avion München- Sarajevo
mamica papucarka wrote:1336 Euro za nas troje. Ja i dvoje djece od 3 i 4 godinepreskupo, fakat nije normalno
Immer laut,immer unorganisiert,immer irgendwelche HO-Ruck Aktionen?
Hem sto se udas u pogresno mjesto,hem sto moras prodati bubreg ako hoces da odes us eher da vidis mater...
cccccc....
Ali Effooo
http://www.adria.si/sl/booking.cp2?cid= ... id=amadeus
Napravis cho'eku fino dorucak,on te odbaci do Minkena
I onda poslije tjedan dana vratis se fino kuci,da vidis da nije ni smece izbaceno
Mislim da ti je ovo najjeftinija varijanta,benzina i putarina bi te vise doslo...
-
bice_bice
#9 Re: Avion München- Sarajevo
teletrader, kaze nam da pricnemo znova... pa ti vidi..
- neprilagodjena
#10 Re: Avion München- Sarajevo
Zar nije proradio onaj German-wings ili kako se vec zove
Ima nekih jeftinih karti

Ima nekih jeftinih karti
- explorer
#11 Re: Avion München- Sarajevo
Lufthansa i Austrian deeeeruuuuuuuu..... urnebesno!
Iz Beca je jeftinije do USA nego do SA (bez zeze). onda se koriste opcije sa presjedanjem, Croatia, Adria, JAT... Netko ti je vec gore preporucio slovence, a ja cu hrvate:
Dakle, povratna karta za odraslu osobu sa 2 djece (od 2-11 god), relacija München - Zagreb - Sarajevo za drugu polovicu Jula (-> 16.07. <- 30.07.) dodje ca. 430 EUR. Kao sto vidis, presjedanje je u ZG-u, a vjerujem da se cijena previse ne oscilira ako se radi o datumima slicnim u ovom mopm primjeru. Najbolje pogledaj sama na http://www.croatiaairlines.com. Napomena: obrati paznju na vrijeme polaska iz Münchena i koliko cekas u ZG-u, zatim obrati paznju na avion, ako ikako mozes izbjegni onaj ATR (otpadnu usi).
Pogledao sam i JAT i ispade preko 1.000 EUR.
eto mamice.... lijepo se provedi.

Iz Beca je jeftinije do USA nego do SA (bez zeze). onda se koriste opcije sa presjedanjem, Croatia, Adria, JAT... Netko ti je vec gore preporucio slovence, a ja cu hrvate:
Dakle, povratna karta za odraslu osobu sa 2 djece (od 2-11 god), relacija München - Zagreb - Sarajevo za drugu polovicu Jula (-> 16.07. <- 30.07.) dodje ca. 430 EUR. Kao sto vidis, presjedanje je u ZG-u, a vjerujem da se cijena previse ne oscilira ako se radi o datumima slicnim u ovom mopm primjeru. Najbolje pogledaj sama na http://www.croatiaairlines.com. Napomena: obrati paznju na vrijeme polaska iz Münchena i koliko cekas u ZG-u, zatim obrati paznju na avion, ako ikako mozes izbjegni onaj ATR (otpadnu usi).
Pogledao sam i JAT i ispade preko 1.000 EUR.
eto mamice.... lijepo se provedi.
-
mamica papucarka
#12 Re: Avion München- Sarajevo
ovo za 430 je ok cijena, samo sto mi je vec zlo od tog presjedanja. I ja bih u augustu
i nisam mislila avionom nazad, vec autom
Teletrader, lako je vama poslovnim ljudima. U jednoj ruci laptop u drugoj pasos i sport bili tasnica
za vrijeme pauze prilikom neposrednog prejedanja, fino popijete kaficu, procitate kakvo interesantno stivo, odmjerite par dobrostojeci i zdravo Bosna
btw, a mislila sam tako do Minkena
i ostatak si predvidio osim smeca 
Teletrader, lako je vama poslovnim ljudima. U jednoj ruci laptop u drugoj pasos i sport bili tasnica
btw, a mislila sam tako do Minkena
- Šeha
#13 Re: Avion München- Sarajevo
De mi daj te datume kad si u Sarajevu da ja posjetim tvoga muza. Sarma, grah, fazoni...mamica papucarka wrote:ovo za 430 je ok cijena, samo sto mi je vec zlo od tog presjedanja. I ja bih u augustui nisam mislila avionom nazad, vec autom
![]()
Teletrader, lako je vama poslovnim ljudima. U jednoj ruci laptop u drugoj pasos i sport bili tasnica![]()
za vrijeme pauze prilikom neposrednog prejedanja, fino popijete kaficu, procitate kakvo interesantno stivo, odmjerite par dobrostojeci i zdravo Bosna
![]()
btw, a mislila sam tako do Minkenai ostatak si predvidio osim smeca
Eto ja cu smece izbacit...
-
mamica papucarka
#14 Re: Avion München- Sarajevo
sta ces ti posjecivat mog muza, kad te cekju one zgodnjikave iz StrosmajeroveŠeha wrote:De mi daj te datume kad si u Sarajevu da ja posjetim tvoga muza. Sarma, grah, fazoni...mamica papucarka wrote:ovo za 430 je ok cijena, samo sto mi je vec zlo od tog presjedanja. I ja bih u augustui nisam mislila avionom nazad, vec autom
![]()
Teletrader, lako je vama poslovnim ljudima. U jednoj ruci laptop u drugoj pasos i sport bili tasnica![]()
![]()
![]()
![]()
Eto ja cu smece izbacit...![]()
![]()
- Šeha
#15 Re: Avion München- Sarajevo
Te ne kuhajumamica papucarka wrote: sta ces ti posjecivat mog muza, kad te cekju one zgodnjikave iz Strosmajerove![]()
![]()
-
teletrader
#16 Re: Avion München- Sarajevo
Prica se da nije ni mamica znala kuhati kad se udala..I da je ne bi deportovali dali su joj izborŠeha wrote:Te ne kuhajumamica papucarka wrote: sta ces ti posjecivat mog muza, kad te cekju one zgodnjikave iz Strosmajerove![]()
![]()
![]()
![]()
1.Ili da nauci "Mein Kampf" napamet
2.Ili da nauci kuhati
I posto je mamica_papucarka pametna (ima cak i papir za to jer je zavrsila fakultet) skontala je da je lakse..
Nauciti kuhati..
-
teletrader
#17 Re: Avion München- Sarajevo
Seha ba...Šeha wrote:Te ne kuhajumamica papucarka wrote: sta ces ti posjecivat mog muza, kad te cekju one zgodnjikave iz Strosmajerove![]()
![]()
![]()
![]()
Ima li gdje kakkvih lijepih i pametnih u toj Strossmajerovoj,ne moraju znati kuhati,mogu ja i "Jami"..
-
mamica papucarka
-
teletrader
#19 Re: Avion München- Sarajevo
hehe nije pasos nego samo osobnamamica papucarka wrote:ovo za 430 je ok cijena, samo sto mi je vec zlo od tog presjedanja. I ja bih u augustui nisam mislila avionom nazad, vec autom
![]()
![]()
I sta ce ti muzh raditi dok nisi kuci,jesil mu kupila playstation?
-
mamica papucarka
#20 Re: Avion München- Sarajevo
ima bicikl i nek goni.Jedva i ceka da se moze malo vise vozat
kako samo sa osobnom?

kako samo sa osobnom?
-
MA DAJ...
#21 Re: Avion München- Sarajevo
mamica papucarka wrote:1336 Euro za nas troje. Ja i dvoje djece od 3 i 4 godinepreskupo, fakat nije normalno
Nije preskupa,jer rezervises kartu u vrlo nezgodnom periodu (kratak vremenski razmak od rezervacije i leta)
i koliko sam te upratio,uzimas kartu samo u jednom smijeru,sto je pogrijesno...te su skuplje od povratni,ako je rijec o redovnoj lufhansinoj liniji za SA.
- Šeha
#22 Re: Avion München- Sarajevo
Lijepa pa i pametna?!?teletrader wrote: Seha ba...
Ima li gdje kakkvih lijepih i pametnih u toj Strossmajerovoj,ne moraju znati kuhati,mogu ja i "Jami"..
Takvu nadjoh samo u onoj istoimenoj halidovoj
-
mamica papucarka
#23 Re: Avion München- Sarajevo
Seha, kako mi se cini za tebe je tip kuharice
Nes ti u Strosmajerovoj srecu nac
http://de.youtube.com/watch?v=LNIA5ctQzc4
za Teletradera je nesto iz kampa
http://de.youtube.com/watch?v=BH2ItDQ4Sqk
- Šeha
#24 Re: Avion München- Sarajevo
Ti si bezobraznamamica papucarka wrote:Seha, kako mi se cini za tebe je tip kuhariceNes ti u Strosmajerovoj srecu nac
![]()
![]()
![]()
Ja ne trazim kuharicu nego jelo
A kriteriji po zemskom pitanju su mi pravo niski. TT trazi lijepu i pametnu... Meni ni ta pamet nije limitacija
-
mamica papucarka
#25 Re: Avion München- Sarajevo
ti bas navalio na onaj grah i sarmu
nego, koliko je para da onog bmw-vejca prebacis na stari kontinent
jel uskoro kreces

btw, zaboravih reci da je avion u medjuvremenu otpao
nego, koliko je para da onog bmw-vejca prebacis na stari kontinent
btw, zaboravih reci da je avion u medjuvremenu otpao