akcija007 wrote: I slazem se za Zurichom gdje je gate za SJJ ne mora ni pisati na monitoru SJJ zna se , Ja sada kad sam se vracao iz Minhena avion polijece tip se ustaje odvezuje se i prelazi na drugo sjediste.
Avio kompanije all about
- ljubav_aha
#476 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
- Koshpa
#477 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Covjek je mislio na poletanje mada to nema nikakve veze sa gate-om al et htijeo docarat Bosnjeljubav_aha wrote:akcija007 wrote: I slazem se za Zurichom gdje je gate za SJJ ne mora ni pisati na monitoru SJJ zna se , Ja sada kad sam se vracao iz Minhena avion polijece tip se ustaje odvezuje se i prelazi na drugo sjediste.
- Brisbane
#478 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Nije poenta u kolicini nego da se da nesto sto je vezano za promociju zemlje.akcija007 wrote:
Neko je spomenuo kakvi su sendvici kao uzas na bHA. Vjerujte mi ja sam prosli mjesec letio na Lufthansi iz SA via MUC do Brsiela i natrag to su sve kratki letovi od sat max sat i 10 min. Dobio casu soka i sendvic kao zemcika s sisrom.
Sta vi hocete da dobijete na letu od sat vremena jagnjece pecenje !?
Bosanski sok, sa sprindovom ppitom i sl....
- ljubav_aha
#479 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
ispod ocekivanog standardaTGSTK wrote:Covjek je mislio na poletanje mada to nema nikakve veze sa gate-om al et htijeo docarat Bosnjeljubav_aha wrote:akcija007 wrote: I slazem se za Zurichom gdje je gate za SJJ ne mora ni pisati na monitoru SJJ zna se , Ja sada kad sam se vracao iz Minhena avion polijece tip se ustaje odvezuje se i prelazi na drugo sjediste.
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
#480 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Lom!Dijaspora ili ne, u BiH je prema istrazivanju samo 4% ljudi letilo avionom, a i to je ja mislim uspjeh!
Pa ljudi moji ja se umalo ne upisa od provala na ovoj temi, a glavni je kapetan aviona JAT s cigaretom, da je barem negdje na visini od par km nego covjek se spustva, al' cigaru iz ruku ne ispusta, koja bi ti to bila skrivena kamera, da je u Americi, kao, i izadje medju putnike dok fucka na mustiklu onu, da je to meni snimiti, to bi bio Ripley's Believe it or Not.
I na kraju, ipak je 300.000 Bosanaca u Americi a to je skoro 10%, a svi smo dosli avionom tako da barem iz tog ugla, veci dio naseg populusa od 4% je letjeo, a kako je letjeo, to znamo mi, i osoblje aerodroma na kojima smo operirali, ja se sjecam hajjuke jednog koji je izasao na pistu da popusi cigaretu, naime prije njega izletio jedan od radnika kroz ona vrata za ljude koji pretovaraju torbe, sipaju gorivo i slicno, i dok su se vrata zatvorala, skoci ovaj nas lik i istrca vani, ni dvi ni tri, onako zapali cigaretu s vanjske strane terminala, i setka se onuda, kao razgleda on to malo, srecom ovo je bilo prije 9-11 i svega toga, bukvalno covjek neki kamencic nadje i suta, na kraju nije mogao da ga sutne dovoljno daleko, i uze kamen i baci ga prema poletnoj pisti, s cigaretom u ruci, dodje akreditirano osoblje gleda nemre bilivit ocima kontaju pobjego cojk iz kakve bolnice, s psihijatrije...
Nije proslo malo, dodje avion, ukrcasmo se mi, a u tim dobrim danima, samo se je viski naplacivao, a piva je bila besplatno, ha jel on cuo da je piva besplatno, naruci on sebi, i kao jos i zeni, a zena ne pije, pa piva po piva, ja mislim da je popio ih je 5-6, taman da uhvati ocima dok mu djeca jedno drugom oci kopaju, svak ziv oko njih da ih smiruje, al' lika se ne tice to, to je "zenski poso".
Ko Checeni....
-
jefferson
#481 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Hajde super!Nosferatu wrote:Lom!Dijaspora ili ne, u BiH je prema istrazivanju samo 4% ljudi letilo avionom, a i to je ja mislim uspjeh!
Pa ljudi moji ja se umalo ne upisa od provala na ovoj temi, a glavni je kapetan aviona JAT s cigaretom, da je barem negdje na visini od par km nego covjek se spustva, al' cigaru iz ruku ne ispusta, koja bi ti to bila skrivena kamera, da je u Americi, kao, i izadje medju putnike dok fucka na mustiklu onu, da je to meni snimiti, to bi bio Ripley's Believe it or Not.
I na kraju, ipak je 300.000 Bosanaca u Americi a to je skoro 10%, a svi smo dosli avionom tako da barem iz tog ugla, veci dio naseg populusa od 4% je letjeo, a kako je letjeo, to znamo mi, i osoblje aerodroma na kojima smo operirali, ja se sjecam hajjuke jednog koji je izasao na pistu da popusi cigaretu, naime prije njega izletio jedan od radnika kroz ona vrata za ljude koji pretovaraju torbe, sipaju gorivo i slicno, i dok su se vrata zatvorala, skoci ovaj nas lik i istrca vani, ni dvi ni tri, onako zapali cigaretu s vanjske strane terminala, i setka se onuda, kao razgleda on to malo, srecom ovo je bilo prije 9-11 i svega toga, bukvalno covjek neki kamencic nadje i suta, na kraju nije mogao da ga sutne dovoljno daleko, i uze kamen i baci ga prema poletnoj pisti, s cigaretom u ruci, dodje akreditirano osoblje gleda nemre bilivit ocima kontaju pobjego cojk iz kakve bolnice, s psihijatrije...
Nije proslo malo, dodje avion, ukrcasmo se mi, a u tim dobrim danima, samo se je viski naplacivao, a piva je bila besplatno, ha jel on cuo da je piva besplatno, naruci on sebi, i kao jos i zeni, a zena ne pije, pa piva po piva, ja mislim da je popio ih je 5-6, taman da uhvati ocima dok mu djeca jedno drugom oci kopaju, svak ziv oko njih da ih smiruje, al' lika se ne tice to, to je "zenski poso".
Ko Checeni....
Ja sam rekao prema istrazivanju Dana, sto znaci da vjerovatno tih 300,000 bosanaca nije bilo obuhvacno u tom istrazivanju!!!
Mozda nisam trebao napisati dijaspora, ali eto, lapsus sta ces!
- ljubav_aha
#482 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
nosferatu,ovo se desilo na SJJ ili na drugoj aerodrom -lokacijiNosferatu wrote:I na kraju, ipak je 300.000 Bosanaca u Americi a to je skoro 10%, a svi smo dosli avionom tako da barem iz tog ugla, veci dio naseg populusa od 4% je letjeo, a kako je letjeo, to znamo mi, i osoblje aerodroma na kojima smo operirali, ja se sjecam hajjuke jednog koji je izasao na pistu da popusi cigaretu, naime prije njega izletio jedan od radnika kroz ona vrata za ljude koji pretovaraju torbe, sipaju gorivo i slicno, i dok su se vrata zatvorala, skoci ovaj nas lik i istrca vani, ni dvi ni tri, onako zapali cigaretu s vanjske strane terminala, i setka se onuda, kao razgleda on to malo, srecom ovo je bilo prije 9-11 i svega toga, bukvalno covjek neki kamencic nadje i suta, na kraju nije mogao da ga sutne dovoljno daleko, i uze kamen i baci ga prema poletnoj pisti, s cigaretom u ruci, dodje akreditirano osoblje gleda nemre bilivit ocima kontaju pobjego cojk iz kakve bolnice, s psihijatrije...
- macan prvi
#483 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Je li tacno da je BH Airlines ukinuo letove iz Frankfurta za Tuzlu (FRA - TZL - SJJ)? Nasao sam informaciju da je to uradjeno zbog lose prodaje karata za Tuzlu:
Tuzla flights fail
B&H Airline ATR72 skipping Tuzla until further notice
B&H Airlines’ attempt to commence services from Tuzla, Bosnia and Herzegovina’s third largest city located in the East of the country, to Frankfurt has had a disastrous start. The first service which was schedule to commence on March 30 was cancelled after the carrier failed to sell any tickets. On the return service to Tuzla that day only 1 ticket had been sold and therefore the airline decided to cancel the flight. However future prospects for the Tuzla to Frankfurt service do not look promising. Yesterdays service was also cancelled. Flights to Frankfurt are operated from Sarajevo via Tuzla however the carrier has now dumped the stopover.
The Tuzla to Frankfurt service would have been the first scheduled commercial flight after the airport received necessary licenses for civilian flights in 1998. The Tuzla service was supposed to be operated in cooperation with Turkish Airlines through a code share agreement. They were to operate twice per week, on Mondays and Wednesdays.
Izvor:
http://exyuaviation.blogspot.com/2009/0 ... -fail.html
Ideja je bila dobra - uvezati Aerodrom u Tuzli s vaznom medjunarodnom destinacijom kao sto je Frankfurt, ali kako se mogla ocekivati bolja prodaja karata kad ni red letenja za ljeto 2009. nije objavljen na vrijeme?
Provjerio bih informaciju na web-stranici BH Airlinesa, ali je u ovom trenutku nedostupna...

Tuzla flights fail
B&H Airlines’ attempt to commence services from Tuzla, Bosnia and Herzegovina’s third largest city located in the East of the country, to Frankfurt has had a disastrous start. The first service which was schedule to commence on March 30 was cancelled after the carrier failed to sell any tickets. On the return service to Tuzla that day only 1 ticket had been sold and therefore the airline decided to cancel the flight. However future prospects for the Tuzla to Frankfurt service do not look promising. Yesterdays service was also cancelled. Flights to Frankfurt are operated from Sarajevo via Tuzla however the carrier has now dumped the stopover.
The Tuzla to Frankfurt service would have been the first scheduled commercial flight after the airport received necessary licenses for civilian flights in 1998. The Tuzla service was supposed to be operated in cooperation with Turkish Airlines through a code share agreement. They were to operate twice per week, on Mondays and Wednesdays.
Izvor:
Ideja je bila dobra - uvezati Aerodrom u Tuzli s vaznom medjunarodnom destinacijom kao sto je Frankfurt, ali kako se mogla ocekivati bolja prodaja karata kad ni red letenja za ljeto 2009. nije objavljen na vrijeme?
Provjerio bih informaciju na web-stranici BH Airlinesa, ali je u ovom trenutku nedostupna...
-
jefferson
#484 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Ovo meni sve vise lici na jednu dobru tragi-komediju!macan prvi wrote:Je li tacno da je BH Airlines ukinuo letove iz Frankfurta za Tuzlu (FRA - TZL - SJJ)? Nasao sam informaciju da je to uradjeno zbog lose prodaje karata za Tuzlu:
Tuzla flights fail
Izvor:
Provjerio bih informaciju na web-stranici BH Airlinesa, ali je u ovom trenutku nedostupna...![]()
- Koshpa
#485 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Informacija netacna, BHA leti i dalje Ponedeljkom i Srijedom preko TZL za FRA i nazadmacan prvi wrote:Je li tacno da je BH Airlines ukinuo letove iz Frankfurta za Tuzlu (FRA - TZL - SJJ)? Nasao sam informaciju da je to uradjeno zbog lose prodaje karata za Tuzlu:
Tuzla flights fail
Izvor:
Provjerio bih informaciju na web-stranici BH Airlinesa, ali je u ovom trenutku nedostupna...![]()
- ChataDodajStaHoces
#486 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Da li iko zna kada ce konacno proraditi online rezervacija za destinaciju Gothenburg... Vec 5 dana pokusavam izabrati termin, kako bih saznao cijenu povratne karte SJJ - GOT (juli-august) ali non stop izbacuje neke greske...
- Koshpa
#487 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Chata87 wrote:Da li iko zna kada ce konacno proraditi online rezervacija za destinaciju Gothenburg... Vec 5 dana pokusavam izabrati termin, kako bih saznao cijenu povratne karte SJJ - GOT (juli-august) ali non stop izbacuje neke greske...
Na zalost jos uvijek se nece moci rezervisati a ni kupiti karta za Skandinaviju, doslo je do nekih velikih problema sa ugovorima sa tim skandinavskim zemljama, tako da ce "MISLIM" i letovi biti prolongirani
-
jefferson
#488 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
I meni se malo cini ovaj izvor suveli. Ali ele nez. Ako se otvori stranica kompanije, koja je i dalje ispod svakog nivoa, ima vijest da je predstavljen red letenja. kada se klikne na red letenja dobije te informaciju da je red letenja "u pripremi."
Jebe ovdje lud zbunjenog, samo sto obicno ljudi kada imaju alternativu nisu ni ludi ni zbunjeni!
Jebe ovdje lud zbunjenog, samo sto obicno ljudi kada imaju alternativu nisu ni ludi ni zbunjeni!
- Koshpa
#489 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
REd letenja je uspostavljen prije nekoliko dana i nije tacno da dobijete informaciju da je u izradi, informisi se prije nego glupost izvalisjefferson wrote:I meni se malo cini ovaj izvor suveli. Ali ele nez. Ako se otvori stranica kompanije, koja je i dalje ispod svakog nivoa, ima vijest da je predstavljen red letenja. kada se klikne na red letenja dobije te informaciju da je red letenja "u pripremi."
-
jefferson
#490 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Prije nego sto ti mene samouvjereno optuzis da sam izvalio glupost provjeri sam:Koshpa wrote:REd letenja je uspostavljen prije nekoliko dana i nije tacno da dobijete informaciju da je u izradi, informisi se prije nego glupost izvalisjefferson wrote:I meni se malo cini ovaj izvor suveli. Ali ele nez. Ako se otvori stranica kompanije, koja je i dalje ispod svakog nivoa, ima vijest da je predstavljen red letenja. kada se klikne na red letenja dobije te informaciju da je red letenja "u pripremi."
http://www.bhairlines.ba/bs/novosti/06042009.php
kada kliknes na "pogledaj red letanja" dobijes to sto dobijes.
medjutim, sad sam vidio u donjem uglu da pise red letenja, koji radi, pa eto, izvinjavam se na svojoj "gluposti" samo sam pokusavao da procitam clanak bo0mbasticnog naslova!
- macan prvi
#491 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
I na stranici Aerodroma Sarajevo je trenutno izlistan let SJJ - FRA via TZL i nazad.Koshpa wrote:Informacija netacna, BHA leti i dalje Ponedeljkom i Srijedom preko TZL za FRA i nazadmacan prvi wrote:Je li tacno da je BH Airlines ukinuo letove iz Frankfurta za Tuzlu (FRA - TZL - SJJ)? Nasao sam informaciju da je to uradjeno zbog lose prodaje karata za Tuzlu:
Tuzla flights fail
Izvor:
Znas li moze li se destinacija jednog linijskog leta (koji dolazi iz druge drzave) tek tako promijeniti? Dakle, moze li BH Airlines, kad bi htio, "tek tako"
- Brisbane
#492 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Drugim rijecima imal' neko da je letio iz Fra za TZ ili obratno ? 
-
zurich
#493 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
ima, licni primjer mene!
To sto pojedinacno slijetanje bude otkazano u slucaju da nema putnika ne znaci da se linija ukida. Ista stvar je i sa Banja Lukom pa i sa recimo Lufthansom ili AUAom koji ponekad vecernji let za Sarajevo otkazu. Linija mora funkcionisati minimalno jednu sezonu da bi se o njenoj isplativosti moglo nesto reci. Potencijal je ogroman, BH Airlines na tom aerodromu ima monopol i skoro je pa nemoguce da linija ne uspije. Druga je stvar sto se na stranici BH Airlinesa (ne)svjesno ne reklamira Tuzla tj letovi iz Tuzle i slicne stvari koje su koliko neprofesionalne toliko i politicke prirode, ali mislim da ce se to vremenom iskristalizirati.
A najveci problem Tuzle i njenog aerodroma je nestrucni management koji osim zelje za necim ne pokazuje nivo dovoljnog znanja neophodnog da se aerodrom onakav kakav jeste iskoristi. POdsjecam da je to po klimatskim i tehnickim preferencama najbolji aerodrom u BIH i drugi najbolji aerodrom u ex YU zbog piste i slicno. Kanton je najmnogoljudniji u BIH i sto sta ne. Pitanje je samo kakve reference imaju ljudi koji sjede na aerodromu i igradju igrice na racunaru jer im je jednostavnije ne raditi nista s obzirom da platu dobivaju i ovako i onako od kantona. Itd , itd. Ali cemu iznenadjenje, ima li nesto da bolje funkcionise u drzavi? Ma mi smo standardno najbolji, najpametniji, imamo najljepsu zemlju i sto sta ne......od ovih "sranja" mi se kosa dize na glavi. Toliko o tome.
To sto pojedinacno slijetanje bude otkazano u slucaju da nema putnika ne znaci da se linija ukida. Ista stvar je i sa Banja Lukom pa i sa recimo Lufthansom ili AUAom koji ponekad vecernji let za Sarajevo otkazu. Linija mora funkcionisati minimalno jednu sezonu da bi se o njenoj isplativosti moglo nesto reci. Potencijal je ogroman, BH Airlines na tom aerodromu ima monopol i skoro je pa nemoguce da linija ne uspije. Druga je stvar sto se na stranici BH Airlinesa (ne)svjesno ne reklamira Tuzla tj letovi iz Tuzle i slicne stvari koje su koliko neprofesionalne toliko i politicke prirode, ali mislim da ce se to vremenom iskristalizirati.
A najveci problem Tuzle i njenog aerodroma je nestrucni management koji osim zelje za necim ne pokazuje nivo dovoljnog znanja neophodnog da se aerodrom onakav kakav jeste iskoristi. POdsjecam da je to po klimatskim i tehnickim preferencama najbolji aerodrom u BIH i drugi najbolji aerodrom u ex YU zbog piste i slicno. Kanton je najmnogoljudniji u BIH i sto sta ne. Pitanje je samo kakve reference imaju ljudi koji sjede na aerodromu i igradju igrice na racunaru jer im je jednostavnije ne raditi nista s obzirom da platu dobivaju i ovako i onako od kantona. Itd , itd. Ali cemu iznenadjenje, ima li nesto da bolje funkcionise u drzavi? Ma mi smo standardno najbolji, najpametniji, imamo najljepsu zemlju i sto sta ne......od ovih "sranja" mi se kosa dize na glavi. Toliko o tome.
-
smolsvoje
#494 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Koliko sam ja cuo u razgovoru sa Aerodromom u Stokholmu a i nasom ambasadom, letovi bi trebali poceti 15Maja. Ovdje na Arlandi ljudi kazu da je sve spremno i da ce ih zastupati domaca kompanija JOHN MENZIES AVIATION. I na Arlandi i u Geteborgu, jer su se ranije jako opekli kad su saradjivali sa nasim ljudima.
-
smolsvoje
#495 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Bogami ce biti i Praga , i to najmanje 3 puta sedmicno u kooperaciji za CSA. Samo ce izgleda ici ovaj manji ATR72.FaceOff wrote:Izgleda nista od leta za Prag.
http://www.csl.cz/en/site/o_letisti/tis ... 090323.htm
Sarajeva nema ni u prici
Eto onda i mene u Europu na Vltavu ... i iz sarajeva prva cijena 1EUR - jedno mjesto, 3 EUR- dva mjesta i tako dalje)
- ChataDodajStaHoces
#496 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Da li bar znas cijenu povratne karte u ovom periodu juli-august ??Koshpa wrote:Chata87 wrote:Da li iko zna kada ce konacno proraditi online rezervacija za destinaciju Gothenburg... Vec 5 dana pokusavam izabrati termin, kako bih saznao cijenu povratne karte SJJ - GOT (juli-august) ali non stop izbacuje neke greske...
Na zalost jos uvijek se nece moci rezervisati a ni kupiti karta za Skandinaviju, doslo je do nekih velikih problema sa ugovorima sa tim skandinavskim zemljama, tako da ce "MISLIM" i letovi biti prolongirani
- macan prvi
#497 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Mene zanima ustvari kad se tacno odredjuje hoce li se letjeti preko Tuzle i je li odustajanje od slijetanja u Tuzlu na jednoj takvoj medjunarodnoj ruti uopste moguce. Razlog zasto me to zanima je praktican: putnik koji leti na taj nacin stici ce prije u Sarajevo ako slijetanja u Tuzli ne bude (s tim sto bi putnika trebalo unaprijed informisati o tomeBrisbane wrote:Drugim rijecima imal' neko da je letio iz Fra za TZ ili obratno ?
- Koshpa
#498 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Najjeftinija povratna karta do 15 dana iznosit ce 100 Eur + apt taxeChata87 wrote:Da li bar znas cijenu povratne karte u ovom periodu juli-august ??Koshpa wrote:Chata87 wrote:Da li iko zna kada ce konacno proraditi online rezervacija za destinaciju Gothenburg... Vec 5 dana pokusavam izabrati termin, kako bih saznao cijenu povratne karte SJJ - GOT (juli-august) ali non stop izbacuje neke greske...
- Koshpa
#499 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
Odredju se minimalno 2 dana prije datuma tog leta, da li ce avion letiti za Tuzlu i obratno, Znaci sve zavisnosti od popunjenosti aviona i broja putnika koji lete za Tuzlu, Nije moguce odustati od slijetanja u Tuzlu ako je to redom letenja planirano, samo ako je taj let ranije otkazan tj relacija za Tuzlu onda se ne leti i unaprijed se zna ruta prema planu letenja. Ako je let planiran da leti u 14:00 a otkaze se Tuzla onda se polijetanje sa Sarajevskog aerodroma pomijera za Slot tj vrijeme poletanja kad je bilo predvidjeno iz Tuzle, tako da Avion ne moze doci sat vremena ranije na FRA aerodrom, nego ce doci kada mu je to i bilo pplanirano tj prema Slotu koji je imao za slijetanje na FRAPORTmacan prvi wrote:Mene zanima ustvari kad se tacno odredjuje hoce li se letjeti preko Tuzle i je li odustajanje od slijetanja u Tuzlu na jednoj takvoj medjunarodnoj ruti uopste moguce. Razlog zasto me to zanima je praktican: putnik koji leti na taj nacin stici ce prije u Sarajevo ako slijetanja u Tuzli ne bude (s tim sto bi putnika trebalo unaprijed informisati o tomeBrisbane wrote:Drugim rijecima imal' neko da je letio iz Fra za TZ ili obratno ?). Takodjer mi nije jasno je li moguce odustati od slijetanja u Tuzlu na ruti prema FRA ako u Tuzli niko nece uci u avion jer avion koji iz SJJ krene u 14:00 i ne sleti u Tuzlu bit ce u Frankfurtu, mislim, vec oko 16:20 - s obzirom na visoku frekvenciju letova u FRA gdje avioni nekad moraju cekati i kad dodju na vrijeme (a kamoli prije vremena
), mora li avion onda cekati sat vremena da sleti?
![]()
- ljubav_aha
#500 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU
shit happensKoshpa wrote:[Odredju se minimalno 2 dana prije datuma tog leta, da li ce avion letiti za Tuzlu i obratno, Znaci sve zavisnosti od popunjenosti aviona i broja putnika koji lete za Tuzlu