Avio kompanije all about
- Locker
#4402 Re: Avio kompanije all about
Zračni prostor Bosne i Hercegovine – detaljan opis, struktura i klasifikacija; ko kontroliše BH nebo i kako.
http://kontrolaletenja.net/zracni-prost ... rcegovine/
http://kontrolaletenja.net/zracni-prost ... rcegovine/
-
mumy
#4403 Re: Avio kompanije all about
let za dubai,koja kompanija je najpovoljnija?
- drndalo
#4404 Re: Avio kompanije all about
Kako kada naletis... Turkish obicno ima pristojne cijene, provjeri i Pegasus kako kotira za pojedine datume...
-
rudy81
#4405 Re: Avio kompanije all about
ko planira kasnsije ove godine putovanje u tursku, super ponuda
ISTANBUL - SARAJEVO - 29,99 EUR SARAJEVO - ISTANBUL - 39,99 EUR
http://www.flypgs.com/en/campaigns/1879 ... -2014.aspx
b. Travel Date: 1 November 2013 – 29 March 2014
c. Ticket Sale Date: 6 May 2013 – 17 May 2013
ISTANBUL - SARAJEVO - 29,99 EUR SARAJEVO - ISTANBUL - 39,99 EUR
http://www.flypgs.com/en/campaigns/1879 ... -2014.aspx
b. Travel Date: 1 November 2013 – 29 March 2014
c. Ticket Sale Date: 6 May 2013 – 17 May 2013
- Edin H.
#4406 Re: Avio kompanije all about
Probaj www.opodo.co.uk ili http://www.skyscanner.net/drndalo wrote:Kako kada naletis... Turkish obicno ima pristojne cijene, provjeri i Pegasus kako kotira za pojedine datume...
- Locker
#4407 Re: Avio kompanije all about
Za ljubitelje avijacije koji žive u blizini sarajevskog aerodroma:
Antonov An-124 zvani Ruslan je na aerodromu i tu ce biti još par sati. Imate vremena da skoknete do aerodroma i vidite ovu grdosiju uživo.
Kada je bio prvi put:
http://kontrolaletenja.net/antonov-an-1 ... -aerodrom/
POLIJETANJE JE NAJAVLJENO U 12:15.
Antonov An-124 zvani Ruslan je na aerodromu i tu ce biti još par sati. Imate vremena da skoknete do aerodroma i vidite ovu grdosiju uživo.
Kada je bio prvi put:
http://kontrolaletenja.net/antonov-an-1 ... -aerodrom/
POLIJETANJE JE NAJAVLJENO U 12:15.
Last edited by Locker on 09/05/2013 08:52, edited 1 time in total.
- drndalo
#4408 Re: Avio kompanije all about
Greska...
- Locker
#4409 Re: Avio kompanije all about
?drndalo wrote:Greska...
- drndalo
#4410 Re: Avio kompanije all about
Kliknuh submit, na pogresnom mjestu...
- seoBIH
#4411 Re: Avio kompanije all about
Je li polece u 12:15 tek sada sam vido da je opet u Sa ?Locker wrote:?drndalo wrote:Greska...
- Koshpa
#4412 Re: Avio kompanije all about
Odletio prije 10 min
- Locker
-
Franjo Kluz
#4414 Re: Avio kompanije all about
U Croatia airlinesu vec dva dana strajk, dva dana otkazan vecernji let za Sarajevo - svi forumasi sute, niko nema komentara. Sta se to desava, da nije uvedena drzavna cenzura medija.
Sralo se na kamare protiv BH Airlinesa, a ovdje nema jednog jedinog komentara, bili pozitivnog bilo negativnog.
Pa barem komentarisite ''Sa konja na magarca, sa magarca na Kucka''
Rudi Cajavec
Sralo se na kamare protiv BH Airlinesa, a ovdje nema jednog jedinog komentara, bili pozitivnog bilo negativnog.
Pa barem komentarisite ''Sa konja na magarca, sa magarca na Kucka''
Rudi Cajavec
- Locker
#4415 Re: Avio kompanije all about
Nije facebook, ali evo jedan
za komentar iznad. 
- Locker
#4416 Re: Avio kompanije all about
Navodno su od sutra u štrajku zagrebački aerodrom, splitski aerodrom i kontrola letenja. Čini mi se da se hrvatska avijacija raspada...
-
mumy
#4417 Re: Avio kompanije all about
eno i turci u strajku 
- drndalo
#4418 Re: Avio kompanije all about
Ja sam uvijek za... Strajk... Osim na nacin na koji to Gras pokusava uraditi...
-
akcija007
#4419 Re: Avio kompanije all about
Veceras umjesto vecernnjeg leta ZAG SJJ autibus polazi u 22h s Plesa, prijevoznik: Pleso prijevoz, umjesto ugodan let, let do Sarajeva trajat ce 40 min, sretan put za voznju od 6h
- Dionysios
#4420 Re: Avio kompanije all about
Izvinjavam se ako je bilo pitanje, kako je najbolje od aerodroma u Zadru do Sarajeva i koliko para izadje (da vidim isplatili mi se uopste ryanair ganjat)? Nadjoh na netu da ima neki bus ali nikakvih detalja. Hvala!
-
GaRGa
#4421 Re: Avio kompanije all about
Dionysios wrote:Izvinjavam se ako je bilo pitanje, kako je najbolje od aerodroma u Zadru do Sarajeva i koliko para izadje (da vidim isplatili mi se uopste ryanair ganjat)? Nadjoh na netu da ima neki bus ali nikakvih detalja. Hvala!
ima bus al je skuplji nego ryanair do londona
-
Timotije
#4422 Re: Avio kompanije all about
@Franjo Tu... pardon Kluz, povuce me tastatura
! Zezam se
!
Croatia je u gabuli, muzla se drzavna sisa sve ove godine, Franjo naredio da se napravi ponos i dika nacije, dokaz istinske drzavnosti! E sad se ulazi u EU, tu vladaju malo drugaciji zakoni, nemaju ni teoretske sanse da prezive sa ovakvim ustrojem i financiranjem. Nema upumpavanja novca, raznoraznih povlastica od strane drzave, nema nista... Slobodno nebo i slobodna konkurencija! Pisao sam i ranije o primjeru SAS-a, koji je isto tako u drzavnom vlasnistvu skandinavskih zemalja ( ne znam procente), srezali su sve moguce sto se dalo srezati, ne bi li opstali... A dabogda! Lufthansa se nudila da to fino kupi, ali isto tako malo nacionalni ponos, a malo sto je i Svabo opet, ne bi nista od toga!
BH Airlines menadjement, da ima tako nesto u svojim strukturama, za sve ove godine nije ni morao ici bilo gdje, imao je na ovoj temi sasvim dovoljno i ideja i prijedloga, za razvoj firme i opstanak na trzistu, da je bilo volje i znanja prije svega!
Slobodan sam reci i, kad su mene otjerali, otjerace svakoga!
Broj zaposlenih u Croatia Airlines-u je apsolutno prevelik, i normalno je da se mora kresati ako zele prezivjeti. Ljudsko je pravo isto tako strajkati, ali po meni oni ce vrlo brzo stopama Maleva.... Cim presusi pipa!
P.S Zali Boze moje dva kupljena putovanja, do SJJ i DUB! Valjda ce izgurati jos koji mjesec...
Croatia je u gabuli, muzla se drzavna sisa sve ove godine, Franjo naredio da se napravi ponos i dika nacije, dokaz istinske drzavnosti! E sad se ulazi u EU, tu vladaju malo drugaciji zakoni, nemaju ni teoretske sanse da prezive sa ovakvim ustrojem i financiranjem. Nema upumpavanja novca, raznoraznih povlastica od strane drzave, nema nista... Slobodno nebo i slobodna konkurencija! Pisao sam i ranije o primjeru SAS-a, koji je isto tako u drzavnom vlasnistvu skandinavskih zemalja ( ne znam procente), srezali su sve moguce sto se dalo srezati, ne bi li opstali... A dabogda! Lufthansa se nudila da to fino kupi, ali isto tako malo nacionalni ponos, a malo sto je i Svabo opet, ne bi nista od toga!
BH Airlines menadjement, da ima tako nesto u svojim strukturama, za sve ove godine nije ni morao ici bilo gdje, imao je na ovoj temi sasvim dovoljno i ideja i prijedloga, za razvoj firme i opstanak na trzistu, da je bilo volje i znanja prije svega!
Slobodan sam reci i, kad su mene otjerali, otjerace svakoga!
Broj zaposlenih u Croatia Airlines-u je apsolutno prevelik, i normalno je da se mora kresati ako zele prezivjeti. Ljudsko je pravo isto tako strajkati, ali po meni oni ce vrlo brzo stopama Maleva.... Cim presusi pipa!
P.S Zali Boze moje dva kupljena putovanja, do SJJ i DUB! Valjda ce izgurati jos koji mjesec...
Last edited by Timotije on 16/05/2013 19:24, edited 2 times in total.
-
akcija007
#4423 Re: Avio kompanije all about
@Dionysios do Zadra imas iz SA samo ljeti u spici sezone bus od ZEBA-e polazi iz Sarajeva svaku noc navecer u 22h i svaku noc je i povratak iz Zadra a ukoliko ne znam. Bus ide magistralom od Graca do Zadra stoji u svakom mjestu.
aKO NE IDES u spici sezone, imas opcije s presjedanjima do Splita s Centrotransom (imas vecernji iz SA u 21h u ST si oko 4h ujutro) i dalje za Zadar na svako puni sati imas . Do Splita je povratna oko 70 KM i ST ZD ST je sigurno oko 50-55 KM povratna
Aerodrom Zadar je u zaledju u Zemuniku a šprevoz do tamo je :POLAZAK ZA ZRAKOPLOVNU LUKU
Autobus Liburnije d.o.o. polazi sa STAROG AUTOBUSNOG KOLODVORA na poluotoku Grada Zadra, te s autobusnog kolodvora Zadar (peron
. Polazak za zračne luke je ispred dolaznih terminala.
U dogovoru sa agencijom "Croatia airlines" u Zadru obavljamo javni prijevoz putnika od Zadra do Zračne luke, odnosno od Zračne luke do Zadra. Autobusi iz Zadra polaze sat vremena prije početka leta s Liburnske obale, kod Lančanih vrata. Stajalište autobusa u Zračnoj luci nalazi se uz sam ulaz (izlaz) u glavnu zgradu.
Red vožnje od starog autobusnog kolodvora za Zračnu luku Zadar može se vidjeti na sljedećem linku: www.zadar-airport.hr.
Cijena prijevoza iznosi 25 kn u jednom pravcu. Cijena uključuje i prijevoz prtljage.
aKO NE IDES u spici sezone, imas opcije s presjedanjima do Splita s Centrotransom (imas vecernji iz SA u 21h u ST si oko 4h ujutro) i dalje za Zadar na svako puni sati imas . Do Splita je povratna oko 70 KM i ST ZD ST je sigurno oko 50-55 KM povratna
Aerodrom Zadar je u zaledju u Zemuniku a šprevoz do tamo je :POLAZAK ZA ZRAKOPLOVNU LUKU
Autobus Liburnije d.o.o. polazi sa STAROG AUTOBUSNOG KOLODVORA na poluotoku Grada Zadra, te s autobusnog kolodvora Zadar (peron
U dogovoru sa agencijom "Croatia airlines" u Zadru obavljamo javni prijevoz putnika od Zadra do Zračne luke, odnosno od Zračne luke do Zadra. Autobusi iz Zadra polaze sat vremena prije početka leta s Liburnske obale, kod Lančanih vrata. Stajalište autobusa u Zračnoj luci nalazi se uz sam ulaz (izlaz) u glavnu zgradu.
Red vožnje od starog autobusnog kolodvora za Zračnu luku Zadar može se vidjeti na sljedećem linku: www.zadar-airport.hr.
Cijena prijevoza iznosi 25 kn u jednom pravcu. Cijena uključuje i prijevoz prtljage.
-
akcija007
#4425 Re: Avio kompanije all about
danas BH Airlines za Croatia Airlines leti na ruti Split Dusseldorf Split