Avio kompanije all about
-
akcija007
#3926 Re: Avio kompanije all about
@sweet_sin, Sarajevo Barcelona ti je najjeftinije s Croatia Airlinesom preko Zagreba u odlasku imas u Zagrebu 8h pauze pa mozes izaci iz tranzita i prosetati se zagrebom i opet nazad u tranzit, a povratak je u 18:10h iz Barse u ZG si u 20:10h i dalje za SA u 22h. Karta ti je oko 200 EUR sa svim taxama, savjetujem ti da je kupis sto ranije jer su im puni letovi a samo seznski lete svako drugi dan (uto,cet i ned).
Iz HR za dole ti leti Vueling iz Dubrovnika i Zagreba i mislim i iz Splita isto samo sezonski
@Timotije, nisam otisao u Rigu, odgodili sastanak
Iz HR za dole ti leti Vueling iz Dubrovnika i Zagreba i mislim i iz Splita isto samo sezonski
@Timotije, nisam otisao u Rigu, odgodili sastanak
-
sweet_sin
#3927 Re: Avio kompanije all about
@akcija007 hvala za info.
Last edited by sweet_sin on 29/05/2013 18:17, edited 1 time in total.
- drndalo
#3928 Re: Avio kompanije all about
Tesko ces to naci za 200 EUR, ja evo cekam 2 godine ne bi li "ubo" pa nikako... Provjeri Vueling kako ti rekose, vidi i na Iberia stranici, imali su sezonske letove za HR i oni, a jos nisam siguran jesu li ih ukinuli kao vid stednje nedavno, ili su ostali... Leti li Ryan iz Zadra za Spaniju sad kad su najavili dolazak aviona kojem ce Zadar biti baza ? Mislim da Ryan kada leti za Barcelonu leti na Gironu...
-
Dady
#3929 Re: Avio kompanije all about
Ja sam prije 2 mjeseca gledao za Barsu let oko nove godine. Sa turkishom iz sarajeva je bila promo cijena oko 250€.drndalo wrote:Tesko ces to naci za 200 EUR, ja evo cekam 2 godine ne bi li "ubo" pa nikako... Provjeri Vueling kako ti rekose, vidi i na Iberia stranici, imali su sezonske letove za HR i oni, a jos nisam siguran jesu li ih ukinuli kao vid stednje nedavno, ili su ostali... Leti li Ryan iz Zadra za Spaniju sad kad su najavili dolazak aviona kojem ce Zadar biti baza ? Mislim da Ryan kada leti za Barcelonu leti na Gironu...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
akcija007
#3930 Re: Avio kompanije all about
Drndalo, ja sam za Barsu letio par puta i svaki put s Croatia Airlines sve u ljetnim mjesecima i kartu sam placao jednom 205 EUR, drugi put oko 160 EUR, definitivno je to najjfetnija karta koja se moze naci izmedju SA i Barse, jeste da je malo nezgodno sto je u Zagrebu u odlasku pauza 8h izmedju letova i sto dodatnu lovu trosis na hranu,pice i prevoz aerodrom grad aerodrom ali Boze moj...
Vueling iz Zagreba povratna karta za ljetne mjesece je oko 105 EUR ali ne znam ukljucuje li prtljag u tu cijenu.
Iberia ne leti iz HR za Barsu, samo a Madrid sezonski.
Vueling iz Zagreba povratna karta za ljetne mjesece je oko 105 EUR ali ne znam ukljucuje li prtljag u tu cijenu.
Iberia ne leti iz HR za Barsu, samo a Madrid sezonski.
-
sweet_sin
#3931 Re: Avio kompanije all about
ZG nije daleko,
Last edited by sweet_sin on 29/05/2013 18:18, edited 1 time in total.
- drndalo
#3932 Re: Avio kompanije all about
U augustu ce tamo biti vruce... Doduse, i ovdje ce... Let iz SJJ sa istim prevoznikom dodje oko 450 EUR za 2 osobe... Ne znam isplati li se zjbvt za tu razliku od 150 EUR...
-
sweet_sin
#3933 Re: Avio kompanije all about
pa nece bas biti zaj... svratit cemo do prijatelja da se vidimo s njima. prespavat cemo jednu - dvije noci. .i lagano onda ka Sarajevu. a i shopping u WestGateu... za ono sto miss to buy u BCN.drndalo wrote:U augustu ce tamo biti vruce... Doduse, i ovdje ce... Let iz SJJ sa istim prevoznikom dodje oko 450 EUR za 2 osobe... Ne znam isplati li se zjbvt za tu razliku od 150 EUR...
-
akcija007
#3934 Re: Avio kompanije all about
sweet_sin, ne znam koje si datume gledao u avgustu iz Zagreba , npr. IZ SA via ZG do Barse 11.8-20.8 2 karte iz SA su 451 EUR; na istim datumima isto s Croatijom karta iz ZG je 301 EUR; i Vueling isto ispada 299 eur iz Zagreba, bolje je letiti s Croatiom.
Razmisli dobro da li ti se isplati za 150 EUR razlike putovati autom do ZG i baci dobru kalkulaciju troskova i vremena/umora. Ne znam koliko ti goriva treba tamo i vamo, imas cestarine (SA Kakanj 4,20 KM, i Brod ZG 68 kuna) =2*4,20KM+2*68 kn =22, 50 EUR.
parking na ZG aerodromu je:Parkiralište P1
Cijena po satu za 1., 2. i 3. sat: 15,00 kn /sat
za svaki idući sat: 3,00 kn
Parkiralište P2
Cijena po satu za 1., 2. i 3. sat: 10,00 kn /sat
za svaki idući sat: 2,00 kn
Parkiralište P3
Cijena po satu za 1., 2. i 3.- sat: 15,00 kn /sat
svaki idući sat: 3,00 kn
U cijene je uključen PDV.
Naplata parkiranja obavljati će se po cijeni važećoj na dan izlaska.
Napomena:
Naknada parkiranja u slučaju gubitka karte o ulasku na parkirališta P1, P2 i P3: 600,00 Kn . Ne postoji cijena najma po danu već po broju provedenih sati na jednom od parkirališta.
Dakle, na najjeftiijem parkingu P 2 je 1 dan 72 kune (9,60EUR). Za 10 dana to je 96 EUR. Jedino se malo jeftinije prodje ako se parkiras na skuplji parking i kazes da si izgubio karticu i tada platis 600 kuna (80EUR), ne znam da li te mogu skuziti kad si usao na parking .
96EUR+cestarina 22,50EUR =118,50EUR, i do razlike avio karata od 150 EUR ostaje 31,50EUR koje ces potrositi na gorivo jer ga ja nisam ukljucio u kalkulaciju i za 10 dana boravka u Barsi se prodje skuplje ako se ide autom do Zagreba nego avionom na uvezanom letu iz SA via ZG do Barse .
Razmisli dobro da li ti se isplati za 150 EUR razlike putovati autom do ZG i baci dobru kalkulaciju troskova i vremena/umora. Ne znam koliko ti goriva treba tamo i vamo, imas cestarine (SA Kakanj 4,20 KM, i Brod ZG 68 kuna) =2*4,20KM+2*68 kn =22, 50 EUR.
parking na ZG aerodromu je:Parkiralište P1
Cijena po satu za 1., 2. i 3. sat: 15,00 kn /sat
za svaki idući sat: 3,00 kn
Parkiralište P2
Cijena po satu za 1., 2. i 3. sat: 10,00 kn /sat
za svaki idući sat: 2,00 kn
Parkiralište P3
Cijena po satu za 1., 2. i 3.- sat: 15,00 kn /sat
svaki idući sat: 3,00 kn
U cijene je uključen PDV.
Naplata parkiranja obavljati će se po cijeni važećoj na dan izlaska.
Napomena:
Naknada parkiranja u slučaju gubitka karte o ulasku na parkirališta P1, P2 i P3: 600,00 Kn . Ne postoji cijena najma po danu već po broju provedenih sati na jednom od parkirališta.
Dakle, na najjeftiijem parkingu P 2 je 1 dan 72 kune (9,60EUR). Za 10 dana to je 96 EUR. Jedino se malo jeftinije prodje ako se parkiras na skuplji parking i kazes da si izgubio karticu i tada platis 600 kuna (80EUR), ne znam da li te mogu skuziti kad si usao na parking .
96EUR+cestarina 22,50EUR =118,50EUR, i do razlike avio karata od 150 EUR ostaje 31,50EUR koje ces potrositi na gorivo jer ga ja nisam ukljucio u kalkulaciju i za 10 dana boravka u Barsi se prodje skuplje ako se ide autom do Zagreba nego avionom na uvezanom letu iz SA via ZG do Barse .
-
sweet_sin
#3935 Re: Avio kompanije all about
bcn
Last edited by sweet_sin on 29/05/2013 18:17, edited 1 time in total.
- holowey
#3936 Re: Avio kompanije all about
kalkulacija na mjestu ako je samo jedan putnik... ako ih je vise, isplati se ici autom i letiti iz zg ili bg bez obzira gdje idesakcija007 wrote:... i za 10 dana boravka u Barsi se prodje skuplje ako se ide autom do Zagreba nego avionom na uvezanom letu iz SA via ZG do Barse .
- drndalo
#3937 Re: Avio kompanije all about
OK, usputnu posjetu prijateljima ne mozemo ubaciti u racunicu, znaci laganini odmor, laganini voznja, to je onda OK, sretan put ! Samo pogledaj da te karte sa Croatiom kupis sto prije, jer je to linija kojom turisti iz Spanije dolaze na par dana izleta do HR, pa se pred sezonu rasprodaju...
- bambina78
#3938 Re: Avio kompanije all about
Vezano za parking u Zagrebu, covjek drzi privatni parking odlicno cuvan tik pored aerodroma. Dnevno je 10 KM, moze se platiti i nasom valutom. Ukljucen prevoz do aerodroma i nazad iako nema ni 2 km. Inace vlasnik je iz Tuzle i vise puta provjeren, sve funkcionise besprijekorno. Mozete ga zvati u bilo koje dana i noci.
Za njegov kontakt guglajte...
Za njegov kontakt guglajte...
-
sweet_sin
#3939 Re: Avio kompanije all about
Karte kupljene
Last edited by sweet_sin on 29/05/2013 18:19, edited 1 time in total.
- Skyfox
#3940 Re: Avio kompanije all about
sarajevo - pariz, 8.mart, ima li ko kavih preporuka, kojom kompanijom, preko agencije ili u privatnom aranzamanu?? 
- burekodsira
#3941 Re: Avio kompanije all about
uzmes heftu odmora i fino busom, taman vidis ajfelov toranj i curik 
-
akcija007
#3942 Re: Avio kompanije all about
@sweet_sin, nek bude hairli, kako si vec kupio karte zaboravio sam ti to sinoc napisati, posalji mail zahtjev centralnim rezervacijama i informacijama u Zagrebu na [email protected] i trazi rezervaciju sjedista od ulaska u avion iz smjera kokpita prema repu na lijevoj strani, to su ti sjedista E, F,G. Kad se avion spusta u Barsu prelijece citavu Barsu i fascinantan je pogled iz pticije perspektive. Naravno jedno sjediste da bude do prozora. Ili se probaj online cekirati 24h prije leta i probaj uloviti sjedista na emergency pa sutradan samo na droo off salter da kofer predas. Na sami dan polaska kad ti dodjes na check inn neces moci ugrabiti ta sjedista na emergency jer ce ih oko 5h ujutro zauzeti transferni putnici u Sa, Pristini, Skopju...
Svakako dodji na aerodrom 2h sata ranije jer je tada spica popodnevnih letova kako u dolascima tako i u odlascima+spica je i godisnnjih odmora i bit ce guzve i na check innu i na security checku (na taj security check na koji ti prolazis osim vas sto se cekirate i idete na medjunarodne letove takodjer dolaze i transferni putnici s medjunarodnih letova, a koji dalje nastavljaju svoja putovanja za DU,ST,ZD i PU)
Takodjer, ako ne jedes svinjetinu , odmah na istom mailu mozes naruciti i specijalni obrok bez svinjetine, za oba leta, ako ne narucis posluzuju svinjetinu. Ako slavis Bajram, ides na odmor ili na sami dan Ramazanskog Bajrama ili prvi -drugi dan.
Ovo je link za jeftini parking, koji se nalazi 150-200m prije kompleksa Zracne liuke Zagreb, o cemu je jedan od forumasa pricao 35 kuna je dan . http://www.zagreb-airport-parking.com/
Ako sta jos zatreba tu smo !!!
Svakako dodji na aerodrom 2h sata ranije jer je tada spica popodnevnih letova kako u dolascima tako i u odlascima+spica je i godisnnjih odmora i bit ce guzve i na check innu i na security checku (na taj security check na koji ti prolazis osim vas sto se cekirate i idete na medjunarodne letove takodjer dolaze i transferni putnici s medjunarodnih letova, a koji dalje nastavljaju svoja putovanja za DU,ST,ZD i PU)
Takodjer, ako ne jedes svinjetinu , odmah na istom mailu mozes naruciti i specijalni obrok bez svinjetine, za oba leta, ako ne narucis posluzuju svinjetinu. Ako slavis Bajram, ides na odmor ili na sami dan Ramazanskog Bajrama ili prvi -drugi dan.
Ovo je link za jeftini parking, koji se nalazi 150-200m prije kompleksa Zracne liuke Zagreb, o cemu je jedan od forumasa pricao 35 kuna je dan . http://www.zagreb-airport-parking.com/
-
sweet_sin
#3943 Re: Avio kompanije all about
Hvala vam puno za sve informacije.akcija007 wrote:@sweet_sin, nek bude hairli, kako si vec kupio karte zaboravio sam ti to sinoc napisati, posalji mail zahtjev centralnim rezervacijama i informacijama u Zagrebu na [email protected] i trazi rezervaciju sjedista od ulaska u avion iz smjera kokpita prema repu na lijevoj strani, to su ti sjedista E, F,G. Kad se avion spusta u Barsu prelijece citavu Barsu i fascinantan je pogled iz pticije perspektive. Naravno jedno sjediste da bude do prozora. Ili se probaj online cekirati 24h prije leta i probaj uloviti sjedista na emergency pa sutradan samo na droo off salter da kofer predas. Na sami dan polaska kad ti dodjes na check inn neces moci ugrabiti ta sjedista na emergency jer ce ih oko 5h ujutro zauzeti transferni putnici u Sa, Pristini, Skopju...
Last edited by sweet_sin on 29/05/2013 18:20, edited 1 time in total.
-
akcija007
#3944 Re: Avio kompanije all about
@Skyfox, za Pariz definitivno bih sam isao u organizaciju iz razloga sto jeftinije prodjes+sam si sebi vodic ides kad hoces i gdje hoces, a ne onako preko agencije imas ovdje toliko vremena i sl... hotel rezervises preko booking-a, a avion pa najjfetnije karte se krecu od 200 EUR pa na vise a leti se ili Croatiom via ZG, ili preko Beca s Austrianom ili s Luftikom via Minken.
- hrle1976
#3945 Re: Avio kompanije all about
Moja druga adresa je u Parizu, pa ako te sta konkretno zanima veznao za grad a i drzavu slobodno pitaj.Skyfox wrote:sarajevo - pariz, 8.mart, ima li ko kavih preporuka, kojom kompanijom, preko agencije ili u privatnom aranzamanu??
-
ins
#3946 Re: Avio kompanije all about
Zakasnio sam za ovaj put, ali eto da znas ubuduce:sweet_sin wrote:Karte kupljene.. kostale oko 302,5eura.
e jos samo da dodje august.
Spanski low-coster Vueling leti Dubrovnik - Barcelona, vrlo lako se povratna karta kupi za cca 110-120 EUR
-
akcija007
#3947 Re: Avio kompanije all about
@ins, ostaju 10-tak dana tamo, dok plate kofer na ovu cijenu iz Dubrovnika, isto im ispadne kao CA iz Zagreba gdje imaju i obrok na letu i jedan komad prtljage do 23kg ukljucen u cijeni karte.
-
ins
#3948 Re: Avio kompanije all about
Da, ali je DUB puno blizi od ZG, a cijena goriva je...
-
sweet_sin
#3949 Re: Avio kompanije all about
hvala vam puno za all info, al put vec isplaniran
Last edited by sweet_sin on 29/05/2013 18:20, edited 1 time in total.
- Skyfox
#3950 Re: Avio kompanije all about
tako sam obisao Stambol i Bec, u svom aranzmanu... nevjerovatno koliko deru sa fakultativnim izletima, vodicima i sl. ali opet kontam Pariz mi je preveliki zalogajakcija007 wrote:@Skyfox, za Pariz definitivno bih sam isao u organizaciju iz razloga sto jeftinije prodjes+sam si sebi vodic ides kad hoces i gdje hoces, a ne onako preko agencije imas ovdje toliko vremena i sl... hotel rezervises preko booking-a, a avion pa najjfetnije karte se krecu od 200 EUR pa na vise a leti se ili Croatiom via ZG, ili preko Beca s Austrianom ili s Luftikom via Minken.
ugl hvala za info