Gray wrote:neki wrote:Grof wrote:Otvoriš bhairlines.ba i prije nego uđeš na početnu stranicu stoji obavijest:
Sarajevo-Amsterdam 139 eur. Povratna karta. Sve takse uključene u cijenu.
Odem prije 10 dana po do njihove poslovnice u ul. Branilaca i teta kaže: Pa znate, ako mislite ono s interneta, to ne vrijedi. Evo imamo još jedno mjesto za datum koji tražite po cijeni od 230 eur.
Kontam ko tu koga pravi ludim...
I tako...stoji ta reklama i dan danas. Bez ikakve obavijesti, objašnjenja. Tipično naš način poslovanja. Bolje da ih ukinu kad imaju takav način poslovanja.
Nek ti znas kako treba poslovati
Tako posluju svi...ponuda vazi samo za letove odredjenim danima i za odredjeni broj mjesta..
Kada smo ja i kolega u putničkoj agenciji rezervisali karte za Poljsku preko Lufthanse, isti let, mjesto do mjesta, jedna karta je bila oko 600 KM, druga 950.
vazda ima gore...
jos da se raduju ako ima za 230EUR..
da pisem jos jednu poruku, meni je najveci problem kod BH airlines
1. nesigurnosrt, jer se nikad ne zna hoce li poletiti.
ne radi se uopste o novcu.
2.
drugi problem je sto daju akcije koje su blago receno prevara. sad ce naravno neko reci pa svi to rade.
samo sto je razlika sto kod ostalih IMA tih karata nekad.
evo otvorite sad germanwings, u januaru IMA more karata cgn - muc po 19EUR.
lufthansa daje trenutno akciju ..europa od 99EUR, povratna sa svim taksama.
evo i primjer
http://www.lufthansa.com/online/portal/ ... ialid=5751
BH airlines ima reklamu, samo takav let niko nije vidio a kamo li s njim letiio.
to samo ljude odbija, a firmi steti. mislim da je mnogo produktivnije, podijeliti jedan dio karata jeftinije da se pokriju troskovi leta, i da se leti, nego zakucati cijene u nego i pokusavati sa ovom rigidnom cjenovnom politikom,
da ne kazem prevarantskom, da neke karte postoje...nesto kao neke nevidljive cestice.
Zna se da postoji ali niko nikad nije vidio. Kad pitas, nema.
Sljedeci put nek stave i LINK, na datume kad ima tih karata. Inace je vjerodostojnost 0.
pa bolje bi bilo da rasprodaju po 20EUR par aviona, i da ljudi lete s njima, nego da vozaju ove glupe novinare,
i babine sinove, koji idu u Amsterdam samo da srolaju jednu. Najjaca reklame je preporuka.
ono sto valja je sendvic, sendvic je beton.