Avio karta Kanada-sarajevo
-
malizeleni
Ako mozes birat mjesto kad kupujes kartu, biraj ono kraj srednjeg izlaza u slucaju nesrece. Tu se mozes ispruziti 
-
liberal
pa nekad jeste skuplja 150 pa se covjek nerazmisljashadow wrote:danas wrote:najbolje je boston-minhen-sarajevo![]()
![]()
dva leta
upravo tako, a karta mozda nekih 150 dolara skuplja od ovih kad presjedas 17 puta i prekosutra stignes kuci. ziFela lufthaMZa
u mome slucaju razlika je bila skoro 600$ pa onda se isplati presjedat
sto se dolaska u sarajevo tice
kad god da dodjes u budimpestu ili neki drugi evropski grad moras da cekas jer vecina letova ide navece pa tako da i nije neka razlika u tom
ja sam letio do budimpeste i tamo sam cekao 5 sati za let
prosli put sam isao na mancester, munich-sarajevo i opet sam cekao u minhenu 3 sata
po povratku sam imao sat vremena izmedju letova tako da sam dosao u isto vrijeme kao i oni sto su isli sa malevom
-
aminchev2
liberal wrote:pa nekad jeste skuplja 150 pa se covjek nerazmisljashadow wrote:danas wrote:najbolje je boston-minhen-sarajevo![]()
![]()
dva leta
upravo tako, a karta mozda nekih 150 dolara skuplja od ovih kad presjedas 17 puta i prekosutra stignes kuci. ziFela lufthaMZa
u mome slucaju razlika je bila skoro 600$ pa onda se isplati presjedat
sto se dolaska u sarajevo tice
kad god da dodjes u budimpestu ili neki drugi evropski grad moras da cekas jer vecina letova ide navece pa tako da i nije neka razlika u tom
ja sam letio do budimpeste i tamo sam cekao 5 sati za let
prosli put sam isao na mancester, munich-sarajevo i opet sam cekao u minhenu 3 sata
po povratku sam imao sat vremena izmedju letova tako da sam dosao u isto vrijeme kao i oni sto su isli sa malevom
cao cao
ovako, ja sam prije 4 nedelje kupila tikete.
ja idem preko beca za sarajevo, i nazad. letim ako Bog da u Petak (27mi), a vracam se 16tog avgusta.
sve swiss air
karta je 1500 sa svim taksama i tim ostalim zajebancijama
nemoj letiti preko londona ni milana. morat ces nociti, a to niko ne placa. obadva aerodroma imaju hotele daleko, pa ces se naplatiti za taksi.
jesi li trazio preko detroit-a, ili buffalo-a?
-
liberal
dobro si ubola ako je ta cijenaaminchev2 wrote:jaoŠeha wrote:Eki Swiss Air preko Beca leti?!?
Prvi put za to cujem? Da nije Austrian mozda? Ili da ne letis preko Ciriha (Zurich)?![]()
![]()
austrian
da da
vidi se da sam plavusa
ja kad sam gledao nigdje nije bilo ispod 1800 za 2 leta osim italijana ali oni su posebna prica
zato kad je ispala ova za 1250 sa svim taxama.....
-
teletrader
Za one koji zhele da jeftinije prodju a imaju putne isprave koji im dopustaju
kakvo takvo nesmetano putovanje kroz zemlje EU:
Varijanta sa Air Transatom do Beca:
http://at.exitravel.com/OfferList/Fligh ... &AGENCYID=
730 Looneya i onda,ko je na studentskom budzetu,na welfare itd. itd. busom do sarajeva..
Mislim da je Bus karta oko 70-80€
Jeste da to putovanje traje 2*14 sati ali se ustedi tih nekih 300-400€ koliko kosta karta Austrian Airlines ili Croatia Airlines na relaciji Bec-Sarajevo..
)
730 Looneya i onda,ko je na studentskom budzetu,na welfare itd. itd. busom do sarajeva..
Jeste da to putovanje traje 2*14 sati ali se ustedi tih nekih 300-400€ koliko kosta karta Austrian Airlines ili Croatia Airlines na relaciji Bec-Sarajevo..
-
liberal
ma ima takvih opcija viseteletrader wrote:Za one koji zhele da jeftinije prodju a imaju putne isprave koji im dopustaju
730 Looneya i onda,ko je na studentskom budzetu,na welfare itd. itd. busom do sarajeva..Mislim da je Bus karta oko 70-80€
Jeste da to putovanje traje 2*14 sati ali se ustedi tih nekih 300-400€ koliko kosta karta Austrian Airlines ili Croatia Airlines na relaciji Bec-Sarajevo..)
ja sam kontao prosle godine da letim dal do beca , milana ili nekog drugog grada pa da rentam auto
bilo je sve ok dok nisam provjerio rent a car, na pocetku je bilo sve ok a onda na kraju pitanje dali putujete u istocnu evropu
cijena za auto je otisla u nebesa
tako da sam nakraju kupio do sarajevo preko cheapticets.com
- rajvosa^
Naso sam dobar deal SFO - Sarajevo Lufthansa, jedno presjedanje u Minhenu. Sept 10, 07. Zena 1150, jedno djete $900, i beba oko$ 200. U poredjenju s drugim agencijam, haos.
Nego ne pricam o ovom dilu, nego sto mi zene i djece nece biti tu mjesec dana
Ja sam na godisnjem
Ako bi ko da provjeri karte, javi posaljem ime agencije
Nego ne pricam o ovom dilu, nego sto mi zene i djece nece biti tu mjesec dana
-
Sarafcina
ja sa lufthansom ne bi vise ni sarajevo-tuzla letio, a kamoli nesto drugorajvosa^ wrote:Naso sam dobar deal SFO - Sarajevo Lufthansa, jedno presjedanje u Minhenu. Sept 10, 07. Zena 1150, jedno djete $900, i beba oko$ 200. U poredjenju s drugim agencijam, haos.
Nego ne pricam o ovom dilu, nego sto mi zene i djece nece biti tu mjesec dana![]()
Ja sam na godisnjem
![]()
otkazacu i onaj miles&more program (tprogrami legalne korupcije
maltretiranje, gubljenje prtljage, vadjenje stvari iz kofera ... i jos ti nece ni odgovoriti ni na prituzbu... ono dno dna ...