Avaz-breaking news-Krava Ljubova otelila trojke
Moderator: anex
-
dijaliza
#1 Avaz-breaking news-Krava Ljubova otelila trojke
VIJEST OD NAJVEĆE VAŽNOSTI
Krava Ljubova otelila trojke
Umjesto veterinara, Ljubovu otelila je Seadova supruga Hazema...
19.09.2008. 05:10
Na imanju Seada Kovačevića (32) u zaseoku Babinac u Baštri kod Bosanske Otoke nesvakidašnji događaj iznenadio je i obradovao ovu zemljoradničku familiju. Jedna od tri krave u štali Kovačevića, zvana Ljubova, prije nekoliko dana na svijet je donijela troje zdravih teladi.
Umjesto veterinara, Ljubovu otelila je Seadova supruga Hazema. Sead je zaposlen u poduzeću "Kovgrad" u Bužimu a nakon posla bavi se poljoprivredom. Teocima su se posebno obradovala njegova djeca, osnovci Hasan i Belmina te četverogodišnja Ajiša koji se s njima često igraju.
Na imanju Seada Kovačevića (32) u zaseoku Babinac u Baštri kod Bosanske Otoke nesvakidašnji događaj iznenadio je i obradovao ovu zemljoradničku familiju. Jedna od tri krave u štali Kovačevića, zvana Ljubova, prije nekoliko dana na svijet je donijela troje zdravih teladi.
Umjesto veterinara, Ljubovu otelila je Seadova supruga Hazema. Sead je zaposlen u poduzeću "Kovgrad" u Bužimu a nakon posla bavi se poljoprivredom. Teocima su se posebno obradovala njegova djeca, osnovci Hasan i Belmina te četverogodišnja Ajiša koji se s njima često igraju.
-
lamija_SA
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#3 Re: Avaz-breacking news-Krava Ljubova otelila trojke
TEOCI???dijaliza wrote:VIJEST OD NAJVEĆE VAŽNOSTI
- Banksy
#4 Re: Avaz-breacking news-Krava Ljubova otelila trojke
Izbaci ovo c iz breaking ... 
-
cuturica
#5 Re: Avaz-breacking news-Krava Ljubova otelila trojke
Majko moja, seljaka! Katastrofa! Koja smo mi seljačka država.
- Neelix
#6 Re: Avaz-breacking news-Krava Ljubova otelila trojke
sta je ovdje seljacko, osim primitivaca koji su toliko isfrustrisani svojim licnim seljaklukom da ga vide na svakom koraku. ili autora teme koji se fura na engleski, a cini mi se da bi i Hazema bolje napisala naslov? krava otelila tri teleta, ima ljudi koji drze farme i koje i takve vijesti zanimaju, novine to objavile, i?
- Duhovni Vođa
#7 Re: Avaz-breacking news-Krava Ljubova otelila trojke
rizzo ba, zar si tako nisko spao da raspravljas o kravama ccccc 
- Neelix
#8 Re: Avaz-breacking news-Krava Ljubova otelila trojke
-
AdnanSA
#9 Re: Avaz-breacking news-Krava Ljubova otelila trojke
Neka nama krava i vijesti o kravama. Nije to ništa loše.
- campa_xxx
#10 Re: Avaz-breacking news-Krava Ljubova otelila trojke
Avaz-breacking news
Valjda si mislio BREAKING...
-
klixober
#11 Re: Avaz-breacking news-Krava Ljubova otelila trojke
To je vjerovatno u duhu Avazacampa_xxx wrote:Avaz-breacking news![]()
![]()
![]()
- pirmin
#12 Re: Avaz-breacking news-Krava Ljubova otelila trojke
Bolje i ova nego bilo kakva druga vijest o onom strvini iz Laktasa.
- Skyfox
#13 Re: Avaz-breacking news-Krava Ljubova otelila trojke
kako bi se inace culo o tome da nije avaza...
- IceQueen
#14 Re: Avaz-breacking news-Krava Ljubova otelila trojke
Pretpostavljam da ova "vijest" nije bila napisana na naslovnoj strani nego kao zanimljivost, negdje na margini, i ne vidim nista problematično, osim sto je sam tekst mozda malo glupavo napisan!
- strong69
#15 Re: Avaz-breaking news-Krava Ljubova otelila trojke
Koliko samo ima isfrustriranih ljudi ovdje? Sta je smijesno ovdje? Sto je Avaz ovo objavio ili sto je Hazema otelila kravu? Mislim da nijednom poljoprivredniku koji se pati danas, uzgaja krave, hrani ih i na kraju dobija za mlijeko bijedne iznose nije smijesno ovo. Vjerovatno cemo biti "seljacka" drzava i kad izadu na ulice i pocnu prosipati mlijeko u znak protesta?
Jadna nam je majka s tobom i tebi slicnima. U svakoj normalnoj drzavi ovi "seljaci" cine kicmu i stub ekonomskog razvoja. Stocarstvo, ratarstvo, vinogradarstvo i druge poljoprivredne grane su nesto za sta npr u Hrvatskoj izdvajaju jednu milijardu KM godisnje!cuturica wrote:Majko moja, seljaka! Katastrofa! Koja smo mi seljačka država.
-
jOFLA
#16 Re: Avaz-breaking news-Krava Ljubova otelila trojke
Novinskoj kući Dnevni Avaz izgleda nije vijest kad čovjek vuka ujede; novinska je vijest po Dnevnom Avazu kad se krava oteli.strong69 wrote:Koliko samo ima isfrustriranih ljudi ovdje? Sta je smijesno ovdje? Sto je Avaz ovo objavio ili sto je Hazema otelila kravu? Mislim da nijednom poljoprivredniku koji se pati danas, uzgaja krave, hrani ih i na kraju dobija za mlijeko bijedne iznose nije smijesno ovo. Vjerovatno cemo biti "seljacka" drzava i kad izadu na ulice i pocnu prosipati mlijeko u znak protesta?
Jadna nam je majka s tobom i tebi slicnima. U svakoj normalnoj drzavi ovi "seljaci" cine kicmu i stub ekonomskog razvoja. Stocarstvo, ratarstvo, vinogradarstvo i druge poljoprivredne grane su nesto za sta npr u Hrvatskoj izdvajaju jednu milijardu KM godisnje!cuturica wrote:Majko moja, seljaka! Katastrofa! Koja smo mi seljačka država.
- Logsy
#17 Re: Avaz-breaking news-Krava Ljubova otelila trojke
ma garant im se razbolio glavni novinar pa uskocile kolege iz Aure i Expressa
inace Avaz
inace Avaz
-
Leonid Breznjev
#18 Re: Avaz-breaking news-Krava Ljubova otelila trojke
da ne duljim,
cuturica opomen pred ban (nisi odavno)..
cuturica opomen pred ban (nisi odavno)..
- weed
#19 Re: Avaz-breaking news-Krava Ljubova otelila trojke
Ne cuturice, mi nismo to sto si napisao... vidio sam u "The New York Times" novinama isti takav naslov, samo sto se krava zove Nensy! 
- Alfons Kauders
#20 Re: Avaz-breaking news-Krava Ljubova otelila trojke
a ako umre jedno tele, avaz ce okriviti lagumdziju... 
-
tataratira
-
Hladan_Kao_Led32
#22 Re: Avaz-breacking news-Krava Ljubova otelila trojke
Ne, to su oni sto vrlo cesto napisu: "Avazovi novinari su NE PISMENI".komeba wrote:To je vjerovatno u duhu Avazacampa_xxx wrote:Avaz-breacking news![]()
![]()
![]()
-
Uhoda
#23 Re: Avaz-breaking news-Krava Ljubova otelila trojke
Ne znam je li taj "biser" od novinarstva ud svog osnutka 1993. uveo ijednu inovaciju osim što iz dana u dan izgledaju sve gore. Donja margina se skoro i ne vidi a gornja ošla u p. materinu. 
- amrica
#24 Re: Avaz-breaking news-Krava Ljubova otelila trojke
Pa ovako je nastao havaz i njegov tiraz, pisanjem o marginalcima, koji "ispadnu" u novinama, pa citavo selo i regija kupuju novine zbog toga, mozda i njihova slika, slucajno bila u novinama.
A ostali kupuju racunajuci da ce i oni ojanjiti ovcu sa 6 nogu....pa biti u najtiraznijim novinama, na istoj strani sa nekakvim jet-set sakama, micama, sekama, ....
A inace, mentalnom sklopu prosjecnog citaoca havaza je taman ovo, nece valjda tabiriti visoku politku, ili porez na plate? Ili ekonomsku krizu u svijetu.
A ostali kupuju racunajuci da ce i oni ojanjiti ovcu sa 6 nogu....pa biti u najtiraznijim novinama, na istoj strani sa nekakvim jet-set sakama, micama, sekama, ....
A inace, mentalnom sklopu prosjecnog citaoca havaza je taman ovo, nece valjda tabiriti visoku politku, ili porez na plate? Ili ekonomsku krizu u svijetu.
- macan prvi
#25 Re: Avaz-breaking news-Krava Ljubova otelila trojke
Alfons Kauders wrote:a ako umre jedno tele, avaz ce okriviti lagumdziju...