Avaz.ba, Jutarnje.ba, Nezavisne.com ili Oslobodjenje.ba
-
amanjarabi
#1 Avaz.ba, Jutarnje.ba, Nezavisne.com ili Oslobodjenje.ba
Sta citate, i sta mislite o kvantitetu i kvalitetu online izdanja dnevne stampe u BiH.
Nezavisne su daleko naj sto se tice prezentacije
- Qler
oslobodjenje, od kako znam za sebe! Stari ja mislim nije nikad propustio d aih kupi. Svako jutro kad krene na posao kod ulicnog prodavaca kupi novine, ili ako je vikend prvo kupuje novine pa onda pocinje dan, ide dorucak i ostalo.
Ja ih sad ne citam ono redovno, cijele, ali bar preletim preko stranica, da vidim sta se desava
:D:D
Ja ih sad ne citam ono redovno, cijele, ali bar preletim preko stranica, da vidim sta se desava
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#5 Re: Avaz.ba, Jutarnje.ba, Nezavisne.com ili Oslobodjenje.ba
amanjarabi wrote:Sta citate, i sta mislite o kvantitetu i kvalitetu online izdanja dnevne stampe u BiH.
kvalitet je ocaj kako god okrenes...sto online, sto print.....neke koje se brzo otvaraju (avaz) ne mozes ni procitati bez sifre (citaj: uplate) a one koje su dostupnije su teze....
tiskane ne valjaju ni za prozora (ostaju muzge cak uz upotrebu Mr.Muskola)
-
Uh
Bilo mi je zanimljivo na samom pocetku. Ustvari kada sam nasao web stranice. Medjutim toliki izbor zanimljivijih novina online ima za citati da ove gore napmenute tek tu i tamo pogledam. (jos se ratuje i siri mrznja)
Placati recimo Avaz da bi mogao citati djeluje mi glupo.
Svratim u Oslobodjenje i pogledam smrtovnice ima li ko od poznatih u tom sksenu.
Iskreno receno nemas sta procitati.
Politicari lazu,ko ono MI SMO SUVERENI,NEZAVISNI,blablabla. Onda se javi ona azdaja Ashdown i sve ta prica politicara izgubi smisao jer svi prde kako ovaj poglavica diriguje.
To bi bilo to o novinama
Placati recimo Avaz da bi mogao citati djeluje mi glupo.
Svratim u Oslobodjenje i pogledam smrtovnice ima li ko od poznatih u tom sksenu.
Iskreno receno nemas sta procitati.
Politicari lazu,ko ono MI SMO SUVERENI,NEZAVISNI,blablabla. Onda se javi ona azdaja Ashdown i sve ta prica politicara izgubi smisao jer svi prde kako ovaj poglavica diriguje.
To bi bilo to o novinama
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Najbolji opis nasih politicara....Uh wrote:Politicari lazu,ko ono MI SMO SUVERENI,NEZAVISNI,blablabla. Onda se javi ona azdaja Ashdown i sve ta prica politicara izgubi smisao jer svi prde kako ovaj poglavica diriguje.
samo, sta nam je danas...na koju god temu kliknem - neko prdi....
-
amanjarabi
Evo avaz.ba u novom ruhu vidim.
Srednja zalost, kao i do sada.
Ovaj webmaster edin ramic im je nesposoban do bola.
Srednja zalost, kao i do sada.
Ovaj webmaster edin ramic im je nesposoban do bola.
-
glasnost
Mi smo prva novinsko izdavačka kuća u Jugoistočnoj Evropi sa certifikatom ISO 9001:2000.
Jutarnje novine su novinsko-izdavačka kuća kojoj je cilj da se svojim sadržajem i formom što više približi potrebama i interesiranjima poslovnih ljudi. Smatramo da je taj novi medijski pristup potreban i opravdan, prije svega u interesu bržeg ekonomskog razvoja, do kojeg nam je svima stalo.
Jutarnje novine, sve čitaniji dnevni list, distribuira se na prostoru cijele Bosne i Hercegovine a u ljetnom periodu (krajem maja do polovine septembra) distribuira se svakodnevno i od Splita do Dubrovnika.
Prema našim istraživanjima, najveću grupu u čitalačkoj populaciji čine osobe starosne dobi oko 35 godina, što navodi na podatak da je to populacija koja je u najvećem radnom elanu.
Ovom prilikom želimo da Vam ponudimo da na stranicama JN podržite takvu našu orijentaciju, te da Vam stranice naše novine budu mjesta za promociju Vaših direktnih i indirektnih aktivnosti. Ako želite da primjerak JUTARNJIH NOVINA bude u Vašoj kući prije polaska na posao, on će biti tu, zahvaljujući našem servisu pretplate. Ako ga želite na poslu, dostavit ćemo ga na Vaše radno mjesto. Odluka je na Vama.
JUTARNJE NOVINE, ili kratko JN, žele da se sadržinom, načinom obrade tema i informacija obraćaju poduzetnicima, osobama zainteresiranim za ulaganja, onima koji traže posao ili nude usluge, bankama, finansijskim i drugim agencijama koje traže ili nude poslove ili ulaganja. To znači da Vam na jednom mjestu ponude sve takve i slične informacije.
Novina smo koja baštini 40-godišnju tradiciju, ali koja je, ujedno, otvorena za nove potrebe, sadržine i forme komuniciranja. Dolazimo svakodnevo do više hiljada čitalaca.
Zašto ne bismo i kod Vas ?
Srdačan pozdrav, Vaše,
JUTARNJE NOVINE
p.s. ko je ikad drzao u rukama ovaj jad od novine, zna zasto se smijem.
Jutarnje novine su novinsko-izdavačka kuća kojoj je cilj da se svojim sadržajem i formom što više približi potrebama i interesiranjima poslovnih ljudi. Smatramo da je taj novi medijski pristup potreban i opravdan, prije svega u interesu bržeg ekonomskog razvoja, do kojeg nam je svima stalo.
Jutarnje novine, sve čitaniji dnevni list, distribuira se na prostoru cijele Bosne i Hercegovine a u ljetnom periodu (krajem maja do polovine septembra) distribuira se svakodnevno i od Splita do Dubrovnika.
Prema našim istraživanjima, najveću grupu u čitalačkoj populaciji čine osobe starosne dobi oko 35 godina, što navodi na podatak da je to populacija koja je u najvećem radnom elanu.
Ovom prilikom želimo da Vam ponudimo da na stranicama JN podržite takvu našu orijentaciju, te da Vam stranice naše novine budu mjesta za promociju Vaših direktnih i indirektnih aktivnosti. Ako želite da primjerak JUTARNJIH NOVINA bude u Vašoj kući prije polaska na posao, on će biti tu, zahvaljujući našem servisu pretplate. Ako ga želite na poslu, dostavit ćemo ga na Vaše radno mjesto. Odluka je na Vama.
JUTARNJE NOVINE, ili kratko JN, žele da se sadržinom, načinom obrade tema i informacija obraćaju poduzetnicima, osobama zainteresiranim za ulaganja, onima koji traže posao ili nude usluge, bankama, finansijskim i drugim agencijama koje traže ili nude poslove ili ulaganja. To znači da Vam na jednom mjestu ponude sve takve i slične informacije.
Novina smo koja baštini 40-godišnju tradiciju, ali koja je, ujedno, otvorena za nove potrebe, sadržine i forme komuniciranja. Dolazimo svakodnevo do više hiljada čitalaca.
Zašto ne bismo i kod Vas ?
Srdačan pozdrav, Vaše,
JUTARNJE NOVINE
p.s. ko je ikad drzao u rukama ovaj jad od novine, zna zasto se smijem.
-
amanjarabi
evo da poguram malo temu,
zar sam jedini koji cita ove novine online