Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ok, nema razgovora o radu moderatora, al smatram da imamo mi, krajnji korisnici, bar mali udio u tome kako bi trebao izgledat forum, zar ne? dakle, samtram temu legitimnom..
da citiram admina...
admin-x wrote:
irfan2 wrote:a da li ce bit vracanja avatara na lijevo? i da li ce se smanjit font iznad svakog odgovora?
ne odgovaramo ti zato sto jos nismo sigurni. sta vecina bude zahtijevala tako ce biti. licno smatram da je bitnije ono sta neko pise nego ko pise, tj. da je bitnije da su postovi na pocetku - lijevo, a avatar i nick desno...
ovo je treca verzija najpoznatijeg foruma na netu koji ima svoje predefinisane template (predloške, dizajn i slicno). dizajn, fontovi, boje i slicno se moze mijenjati, ali koliko ima potrebe za tim to ćemo vidjeti...
dakle, moze se promjeniti ..ja se recimo ne slazem sa adminom i prvi sam glasao za lijevo ..da vidimo sta vecina misli ...
pa recimo da se ne bi pretjerano bunio ni da se ukinu ..jedan od razloga sto sam volio sax je sto nije bilo avatara i potpisa ..ako nista volio bi da i dalje ostane bez potpisa ..
irfan2 wrote:pa recimo da se ne bi pretjerano bunio ni da se ukinu ..jedan od razloga sto sam volio sax je sto nije bilo avatara i potpisa ..ako nista volio bi da i dalje ostane bez potpisa ..
slazem se... odma ce ljudi pocet pravit nekakve gluposti za avatare i kontat da su smijesni...
irfan2 wrote:pa recimo da se ne bi pretjerano bunio ni da se ukinu ..jedan od razloga sto sam volio sax je sto nije bilo avatara i potpisa ..ako nista volio bi da i dalje ostane bez potpisa ..
sta fali kilometarskim potpisima necijih mudrih izreka, ajeta iz Kurana, psalma iz Biblije, omiljenih turbo-folk stihova i sl
sta fali kilometarskim potpisima necijih mudrih izreka, ajeta iz Kurana, psalma iz Biblije, omiljenih turbo-folk stihova i sl
avatar sam napravio... sad kad krenem u potpise ne gine mi dozivotni ban...
btw... dok su radili redizajn ukinuli su pravila koristenja foruma... izbacuje 404 not found... sto ce ga rec...
avatar sam napravio... sad kad krenem u potpise ne gine mi dozivotni ban...
btw... dok su radili redizajn ukinuli su pravila koristenja foruma... izbacuje 404 not found... sto ce ga rec...
belaj...
znaci ako nema pravila mozemo ;sovati i pricati budalastine?