Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
probook wrote: ↑17/06/2025 23:55
Znaci moze biti prepaid ili postpaid koliko sam skontao i odvojeno je od BiH racuna i stanja novca na njemu?
Da li se veze za registraciju ili za kategoriju auta kao kod nas u BiH?
Federalni tag samo kao postpaid moze biti uvezan na HAC. 13% popust na cestarinu.
HAC tag se uvezuje u Federalni sistem isto kao domaci (po svemu sudeci) i ima odvojen racun za pretplatu sa bonusom koji svima pripada (16,6% popust).
Federalni tag ne može nikako na BINA Istra operatera.
Vezan je za registraciju, ali preko aplikacije je to izmjenjiv podatak.
To je do njihovog sistema , oduvijek je sporo očitavanje i dizanje rampe ,i prolaz općenito , ipak je sistem u BiH noviji i napredniji.
Ja sam na HACov tag prijavio i ovaj naš u JPAC FBiH , i sve radi bez zadrške kod nas
Sta je potrebno da uradim da mogu koristiti nas Tag na Hrvatskim autocestama?
Završio ovo sve, povezao karticu, zahtjev obrađen.
Samo ne mogu da se prijavim na android aplikaciju na mobitelu, kaže da nema taj račun. Preko web stranice se uredno logujem.
Samo ne mogu da se prijavim na android aplikaciju na mobitelu, kaže da nema taj račun. Preko web stranice se uredno logujem.
Svašta, meni bez problema aplikacija prođe
Evo i meni sad. Vjerovatno joj je trebalo malo vremena da procesira.
Ima li ko kakvih vijesti dokle je spoj u Hrvatskoj sa Madjarskom, to bi trebalo biti brzo zavrseno ako se ne varam? U pitanju je nekih 5km iznad Belog Manastira.
zastavnik22 wrote: ↑20/06/2025 16:15
Ima li ko kakvih vijesti dokle je spoj u Hrvatskoj sa Madjarskom, to bi trebalo biti brzo zavrseno ako se ne varam? U pitanju je nekih 5km iznad Belog Manastira.
trenutna informacija je da se otvaranje očekuje na jesen. par puta su to pomjerali, biće skoro sigurno ove godine
To je do njihovog sistema , oduvijek je sporo očitavanje i dizanje rampe ,i prolaz općenito , ipak je sistem u BiH noviji i napredniji.
Ja sam na HACov tag prijavio i ovaj naš u JPAC FBiH , i sve radi bez zadrške kod nas
Sta je potrebno da uradim da mogu koristiti nas Tag na Hrvatskim autocestama?
I ja sam zavrsio registraciju online, sve proslo ok, bude gotovo za 15tak minuta samo pratio upustvo i skinuo odmah hac app i prijavio se i tamo nakon sto je registracija zavrsena: https://www.jpautoceste.ba/wp-content/u ... nika-2.pdf