Autoput Beograd - Sarajevo
- braca
#1 Autoput Beograd - Sarajevo
Koji ce mi qrac autoput Sarajevo-Beograd? Gdje cu ici, u Rumuniju? Ili da oni mogu lakse i brze tenkovima do Sarajeva? Dajte mi autoput za Bec, Minhen, Milano, Cirih....Amsterdam! E balije glupe k'o i uvijek i zato se i zovu balijama....uz prodane duse koje ce za saku dolara sve sto treba uraditi.....
Last edited by braca on 26/01/2017 09:41, edited 1 time in total.
-
neki
#2 Re: Autoput Sarajevo-Beograd
Pansrpska cesta pod pokroviteljstvo braće Turaka..braca wrote:Koji ce mi qrac autoput Sarajevo-Beograd? Gdje cu ici, u Rumuniju? Ili da oni mogu lakse i brze tenkovima do Sarajeva? Dajte mi autoput za Bec, Minhen, Milano, Cirih....Amsterdam! E balije glupe k'o i uvijek i zato se i zovu balijama....uz prodane duse koje ce za saku dolara sve sto treba uraditi.....
- muminovic
#3 Re: Autoput Sarajevo-Beograd
Iskreno se nadam da ce ovo biti uspjesan projekat. Turci su jednom najavili da ce sve toroskove oni snositi 100%.
Bilo bi odlicno za Bosnu i Hercegovinu, kao i za Srbiju.
Samo najnizi koificijent inteligencije moze vidjeti nesto lose u ovom projektu.
Visegrad je grad u BiH, a MANJI BH entitet, vlasnistvo BiH.
Bilo bi odlicno za Bosnu i Hercegovinu, kao i za Srbiju.
Samo najnizi koificijent inteligencije moze vidjeti nesto lose u ovom projektu.
Visegrad je grad u BiH, a MANJI BH entitet, vlasnistvo BiH.
- braca
#4 Re: Autoput Sarajevo-Beograd
Prihvatam da sam najnizi kvocijent inteligencije, samo neka oni preusmjere taj novac za izgradnju autoputa ka zapadnom izlazu iz BiH.... neka nakon toga braca Turci - inshallah !!! - prave drugu neku cestu ka istoku BiH.....
- uglavnomja
#5 Re: Autoput Sarajevo-Beograd
hahahaha
pa turci finansiraju sebi put (do bosnjakistana) ... nije put da pokretac teme ide u rumuniju ili ned'obog gluhobilo u beges

pa turci finansiraju sebi put (do bosnjakistana) ... nije put da pokretac teme ide u rumuniju ili ned'obog gluhobilo u beges
- braca
#6 Re: Autoput Sarajevo-Beograd
A sto se tice brace, rat i agresija 92-95 je pokazao ko su braca: prvo Nijemci pa deset praznih mjesta, pa onda Irci i Iranci, pa onda svi ostali......neki wrote:Pansrpska cesta pod pokroviteljstvo braće Turaka..braca wrote:Koji ce mi qrac autoput Sarajevo-Beograd? Gdje cu ici, u Rumuniju? Ili da oni mogu lakse i brze tenkovima do Sarajeva? Dajte mi autoput za Bec, Minhen, Milano, Cirih....Amsterdam! E balije glupe k'o i uvijek i zato se i zovu balijama....uz prodane duse koje ce za saku dolara sve sto treba uraditi.....i naravno ministra Juska i bošnjačkih minderasa koji su kao najpovoljniju kontaktnu tacku izabrali visegrad
- muminovic
#7 Re: Autoput Sarajevo-Beograd
Pa ako imas 800 miliona EUR da ulozis mozes gradit u kojem hoces smijeru.braca wrote:Prihvatam da sam najnizi kvocijent inteligencije, samo neka oni preusmjere taj novac za izgradnju autoputa ka zapadnom izlazu iz BiH.... neka nakon toga braca Turci - inshallah !!! - prave drugu neku cestu ka istoku BiH.....
Ne pitamo se mi, nit su nase pare, nit mi vracamo kredit.
- saibaba
#8 Re: Autoput Sarajevo-Beograd
jarane i ja sam tako mislio ali kad skontas da su Njemci prihvatali izbjeglice iz BiH davali im pomoc i sve to. Kao da su stimulisali da narod bjezi iz BiH..braca wrote:A sto se tice brace, rat i agresija 92-95 je pokazao ko su braca: prvo Nijemci pa deset praznih mjesta, pa onda Irci i Iranci, pa onda svi ostali......neki wrote:Pansrpska cesta pod pokroviteljstvo braće Turaka..braca wrote:Koji ce mi qrac autoput Sarajevo-Beograd? Gdje cu ici, u Rumuniju? Ili da oni mogu lakse i brze tenkovima do Sarajeva? Dajte mi autoput za Bec, Minhen, Milano, Cirih....Amsterdam! E balije glupe k'o i uvijek i zato se i zovu balijama....uz prodane duse koje ce za saku dolara sve sto treba uraditi.....i naravno ministra Juska i bošnjačkih minderasa koji su kao najpovoljniju kontaktnu tacku izabrali visegrad
Onda bi ostalo dva ti miliona Bosnjara raseljenih po Njemackoj za pedeset godina ti muslimani bi bili Njemci katolici ...
- saibaba
#10 Re: Autoput Sarajevo-Beograd
Svaka komunikacija je dobra. Tu Inicijativu treba objerucke prihvatiti i sto prije realizovati.. Ovaj Auto put je daleko vazni Sarajevu nego Beogradu..
- uglavnomja
#11 Re: Autoput Sarajevo-Beograd
trenutno je brze stici od austrije do broda na savi nego od broda do sarajeva, cak i za put na zapad isplativije bi bilo preko bg autoputem jer onaj put od save je 
- Matzan
#12 Re: Autoput Sarajevo-Beograd
braca wrote:A sto se tice brace, rat i agresija 92-95 je pokazao ko su braca: prvo Nijemci pa deset praznih mjesta, pa onda Irci i Iranci, pa onda svi ostali......neki wrote:Pansrpska cesta pod pokroviteljstvo braće Turaka..braca wrote:Koji ce mi qrac autoput Sarajevo-Beograd? Gdje cu ici, u Rumuniju? Ili da oni mogu lakse i brze tenkovima do Sarajeva? Dajte mi autoput za Bec, Minhen, Milano, Cirih....Amsterdam! E balije glupe k'o i uvijek i zato se i zovu balijama....uz prodane duse koje ce za saku dolara sve sto treba uraditi.....i naravno ministra Juska i bošnjačkih minderasa koji su kao najpovoljniju kontaktnu tacku izabrali visegrad
Po toj (izbjegličkoj) logici više je primila Hrvatska od Njemačke.
A po pitanju odbrane, Iran pa deset praznih mjesta.
-
KENJAC
#13 Re: Autoput Sarajevo-Beograd
Citam , Srbi povratnici oko Mostara se zale da ce ih trasa auto puta otjerati sa ognjista. Ovdje citam da se Bosnjaci boje auto puta jer ce Srbi lakse tenkovima doci. Citam , a ne vjerujem. Kako vam je taj tamni vilajet mozgove ispro , zalosna vam majka ! Kaldrme su vam puno !
-
mario001
#14 Re: Autoput Sarajevo-Beograd
Ljudi prave veliku Srbiju na malo drugaciji nacin, drugacije se ta glupost ne moze objasniti.braca wrote:Koji ce mi qrac autoput Sarajevo-Beograd? Gdje cu ici, u Rumuniju? Ili da oni mogu lakse i brze tenkovima do Sarajeva? Dajte mi autoput za Bec, Minhen, Milano, Cirih....Amsterdam! E balije glupe k'o i uvijek i zato se i zovu balijama....uz prodane duse koje ce za saku dolara sve sto treba uraditi.....
Povezuju istocni dio RS-a u kojem skoro niko ne zivi sa dijelom Srbije u kojem skoro da nema nista osim cetnika, tim putem tenkovi stizu za par sati u Sarajevo...
A nase ovce ne kontaju nista
- escobar__
#15 Re: Autoput Sarajevo-Beograd
Ne znam kako bih nazvao ovu ideju osim bolesnom... Bh. gradovi povezani magistralnim i regionalnim cestama, kozjim stazama i čime već ne, a ovi mongoloidi sanjare autocestu do Beograda.
Jebo te grob da te jebo kakvi idioti...
Jebo te grob da te jebo kakvi idioti...
- Hemel
#16 Re: Autoput Sarajevo-Beograd
pa valjda bi taj trebao biti prioritet i onaj prema bihacu.uglavnomja wrote:trenutno je brze stici od austrije do broda na savi nego od broda do sarajeva, cak i za put na zapad isplativije bi bilo preko bg autoputem jer onaj put od save je
u ovo ne vjeruju ni srbi i samo sluzi za promociju ''dobrosusjedskih'' odnosa.
-
Bodkin
#17 Re: Autoput Sarajevo-Beograd
A ko praviti put do bihaca? Znaci turci placaju za put bg-sa. Bosnjaci kazu necemo taj, hocemo sa-bihac (jebo ostatak drzave svakako). Turci kazu ali cekaj, nase pare. Vasim parama gradite sta hocete. E onda necemo nista 
- MikroBelaj
#18 Re: Autoput Sarajevo-Beograd
A sto nebi nasi tenkovi tim putem stigli u Beograd?mario001 wrote:Ljudi prave veliku Srbiju na malo drugaciji nacin, drugacije se ta glupost ne moze objasniti.braca wrote:Koji ce mi qrac autoput Sarajevo-Beograd? Gdje cu ici, u Rumuniju? Ili da oni mogu lakse i brze tenkovima do Sarajeva? Dajte mi autoput za Bec, Minhen, Milano, Cirih....Amsterdam! E balije glupe k'o i uvijek i zato se i zovu balijama....uz prodane duse koje ce za saku dolara sve sto treba uraditi.....
Povezuju istocni dio RS-a u kojem skoro niko ne zivi sa dijelom Srbije u kojem skoro da nema nista osim cetnika, tim putem tenkovi stizu za par sati u Sarajevo...
A nase ovce ne kontaju nista
- spreca
#19 Re: Autoput Sarajevo-Beograd
Turci jedva cekaju da sta dzabaluka naprave......jedino sta trebamo mi a to je dobro se naguziti i pozeljno za zadovoljstvo malo guzu podmazatiBodkin wrote:A ko praviti put do bihaca? Znaci turci placaju za put bg-sa. Bosnjaci kazu necemo taj, hocemo sa-bihac (jebo ostatak drzave svakako). Turci kazu ali cekaj, nase pare. Vasim parama gradite sta hocete. E onda necemo nista
- spreca
#20 Re: Autoput Sarajevo-Beograd
plaho im uzbrdoMikroBelaj wrote:
A sto nebi nasi tenkovi tim putem stigli u Beograd?![]()
-
mario001
#21 Re: Autoput Sarajevo-Beograd
Nemamo ih bajo, i nemamo tu politicku agenduMikroBelaj wrote:A sto nebi nasi tenkovi tim putem stigli u Beograd?mario001 wrote:Ljudi prave veliku Srbiju na malo drugaciji nacin, drugacije se ta glupost ne moze objasniti.braca wrote:Koji ce mi qrac autoput Sarajevo-Beograd? Gdje cu ici, u Rumuniju? Ili da oni mogu lakse i brze tenkovima do Sarajeva? Dajte mi autoput za Bec, Minhen, Milano, Cirih....Amsterdam! E balije glupe k'o i uvijek i zato se i zovu balijama....uz prodane duse koje ce za saku dolara sve sto treba uraditi.....
A nase ovce ne kontaju nista![]()
- madner
#22 Re: Autoput Sarajevo-Beograd
E moj druze Beogradski... 
-
Fudo387
#23 Re: Autoput Sarajevo-Beograd
Ovi nasi forumski salonasi ne vide nista lose u autoputu sa-bg, a tamo podrzavaju trumpa da pravi zid sa meksikom?
Pa ko je ovdje lud majku mu?
Pa ko je ovdje lud majku mu?
- animals
#24 Re: Autoput Sarajevo-Beograd
Najpotebniji auto put je prema Brodu..
pa prema Gradiski ili Bihacu..
pa prema Gradiski ili Bihacu..
-
155_mm
#25 Re: Autoput Sarajevo-Beograd
pa taj put je turski put koji turci grade srbima kao sto su to radili onih 500 godina zajedjickog zivota. bosnje sa tim putem nemaju nista.Bodkin wrote:A ko praviti put do bihaca? Znaci turci placaju za put bg-sa. Bosnjaci kazu necemo taj, hocemo sa-bihac (jebo ostatak drzave svakako). Turci kazu ali cekaj, nase pare. Vasim parama gradite sta hocete. E onda necemo nista
a put jajce - varcar vakuf - bosanski petrovac - kljuc - bihac - vel. kladusa bi u nekom normalnom nacionalnom razmisljanu bio prioritet nr. 1. vjerujem da bi se i HR nadovezala na tu komunikaciju iz svog interesa.
nazalost ovi u SA izbjegavaju i da pogledaju u pravcu bihaca i zapada. ljudi nisu ni svjesni da su neki dijelovi BiH geografski zapadnije od zagreba i beca.