sadmire wrote:To ti je onaj dio gdje kad malo jaca kisa padne voda se zadrzava na mostu, a narocito na lijevoj strani i na tom dijelu je pravo opasno preticati nekog i moze da te zanese. Od kad je napravljen taj dio autoputa na tom mjestu nije valjalo i zato su sad uzeli da urade kako treba, tj. da stave potpuno novi sloj asvalta, a prije toga da rijese problem sa zadrzavanjem vode na tom dijelu kad padne kisa.
I vrijeme je bilo da poprave taj dio puta, stave novi sloj asfalta ili rijese pitanje odvoda, bit cemo puno sigurniji. Meni se nedavno desilo da me tip na tom mjestu preticao i pri brzini od preko 100 km/h udario s lijeve strane. Zanijelo ga na vodi, kaze, vile su nas pronosale da cetvoro kod njega i dvoje kod mene ostanemo skoro pa neokrznuti. Zalijepili se jedan za drugog i stali tek nakon nekih 200 m, malo prije onog znaka putarina 2000m.
A sto ti je nas covjek, izlazimo mi van, oba auta skroz demolirana i tip mi mrtav hladan kaze, jos ima bradicu, fol neki vjernik, "jarane, mozes li se malo pomjeriti u stranu da prodjem, zurim na posao", ni jel sve u redu, trebal pomoc i sl, to samo kod nas u Bosni ima![/quote]
Ako ne budu rjesili podlogu opet ce se pojaviti utori!