Autoplin servisi
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
aksiom
#1 Autoplin servisi
Pozdrav, zanima me znate li neke dobre servise za odrzavanje plinske opreme na autu, posto imam neki AG sistem u autu i mom okruženju Tešanj-Doboj nitko neradi s njim..
-
aksiom
#2 Re: Autoplin servisi
pa ljudi zar niko ovdje na forumu ne vozi plinaša??
- VR6
#3 Re: Autoplin servisi
Pa ovdje je vecina raje iz Sarajeva, tesko ce ti ko reci servis za plin u Doboju.
-
aksiom
#4 Re: Autoplin servisi
vidi meni odgovara i Sarajevo, samo ako je servis dobar i mogu riješit moj problem.
-
ja1977
#5 Re: Autoplin servisi
da budem iskren, ne znam da li iko u Sarajevu radi taj sistem.
Ja sam svoju instalaciju BRC ugradio kod BILLY-ja i prezadovoljan sam. Nazalozt, on se vise ne bavi plinom.
U Lukavici imas dva Radica, koji su kao na dobrom glasu. Ne znam ama bas nista o njima.
Imas i Boksit u Milicima, i par servisera u Zenici. Malo proguglaj, skoro svi imaju web stranice. Iskreno, ne mogu preporuciti nikoga od njih, ali ih ne mogu ni kuditi.
I ovdje je bilo par tema o plinu/
Ja sam svoju instalaciju BRC ugradio kod BILLY-ja i prezadovoljan sam. Nazalozt, on se vise ne bavi plinom.
U Lukavici imas dva Radica, koji su kao na dobrom glasu. Ne znam ama bas nista o njima.
Imas i Boksit u Milicima, i par servisera u Zenici. Malo proguglaj, skoro svi imaju web stranice. Iskreno, ne mogu preporuciti nikoga od njih, ali ih ne mogu ni kuditi.
I ovdje je bilo par tema o plinu/