autootpadi-telefoni
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- iceman ze
#1 autootpadi-telefoni
trebaju mi zadnja lijeva vrata za Fiata Punta,2001........da li znate telefone nekih otpada, ili mozda da neko prodaje takva vrata, sve info. su dobrodosle......pozz. 
- chuchumbamayumbe
Nije nego ne zovemo otpade telefonima...upalimo auto i provozamo se od otpada do otpada ne bi li pronasli ono sto nam je potrebno.
Stvar je u tome sto toliko tih otpada ima da neces uspijeti pronaci sve brojeve telefona, pa ce mozda bas onaj otpad ciji broj nemas imati dio koji ti je potreban.
Fino brate upalis auto (ako je u voznom stanju), ili sa prijateljem se provozas i nadjes sta te interesuje.
Stvar je u tome sto toliko tih otpada ima da neces uspijeti pronaci sve brojeve telefona, pa ce mozda bas onaj otpad ciji broj nemas imati dio koji ti je potreban.
Fino brate upalis auto (ako je u voznom stanju), ili sa prijateljem se provozas i nadjes sta te interesuje.
-
e_nergi_e
#10 Re: autootpadi-telefoni
Pozdrav ljudi,
treba mi desni retrovizor ili samo ogledalo za desni retrovizor. U pitanju je Opel Frontera B (kratka) 2001. godište
treba mi desni retrovizor ili samo ogledalo za desni retrovizor. U pitanju je Opel Frontera B (kratka) 2001. godište
-
napalhame
#11 Re: autootpadi-telefoni
imas covjeka na piku radi samo ogledala , a ostalo imas jeger Vitez , isto ima piku samo opela radi