Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ma ta zajebancija ne stoji više.
GM ford i krajzler je izbacivao tih godina sve i svasta. Neka samo copy paste. Naprimjer camaro-firebird-trans-am. Isto auto. Sa razlicitim znackama. I takvih primjeraka je bilo dosta. V6 motori bili kriticni. Pregrijavanje itd. 4 klipa_BataZiv_0809 wrote: ↑13/07/2025 09:14Kako to objasnjavas?
HvalaB6Redhell wrote: ↑13/07/2025 21:27GM ford i krajzler je izbacivao tih godina sve i svasta. Neka samo copy paste. Naprimjer camaro-firebird-trans-am. Isto auto. Sa razlicitim znackama. I takvih primjeraka je bilo dosta. V6 motori bili kriticni. Pregrijavanje itd. 4 klipa
Motori Losi totalno. Japaneri su tih godina probili se na trziste. I u nekoj toj trci trojac je samo gledao sto vise da štancaju. Na kraju je akumuliralo do skore propasti. Pa je americka vlada za vrijeme obame, uskocila sa nepovratnim kreditima koje su sva tri uzeli GM ford I krajzler. Ford je jedini odplatio dug ja mislim. Krajzler mjenjao vlasnike a gm se koprca i dalje

Allante je ‘talijnski dragulj za odabranu raju. Vlasnici su to servisirali redovno. Ja mislim pri kraju produkcije zadnju godinu da su ubacivali te northstar v8. Prije su bili obicni v8 sa 200 konja i 240 nm.
Jeste. Zadnja serija 1993.B6Redhell wrote: ↑15/07/2025 03:32Allante je ‘talijnski dragulj za odabranu raju. Vlasnici su to servisirali redovno. Ja mislim pri kraju produkcije zadnju godinu da su ubacivali te northstar v8. Prije su bili obicni v8 sa 200 konja i 240 nm.
Northstar je 32v motor, nije isti kao onaj obicni. Oba su voljela se pregrijati, i cesto bi tu bio i kraj.B6Redhell wrote: ↑15/07/2025 03:32Allante je ‘talijnski dragulj za odabranu raju. Vlasnici su to servisirali redovno. Ja mislim pri kraju produkcije zadnju godinu da su ubacivali te northstar v8. Prije su bili obicni v8 sa 200 konja i 240 nm.
Eldorado Touring Coupe?basicm wrote: ↑15/07/2025 10:12Northstar je 32v motor, nije isti kao onaj obicni. Oba su voljela se pregrijati, i cesto bi tu bio i kraj.
Ukusi su razliciti, ali allante pored eldorada nije imao sanse sto se mene tice.

dodge pickup