Jos “skoro” vlasnika promjenio. Nove mu tablice
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Meni se svidzaamar1994 wrote:Putinova limuzinaSodom1 wrote:Rus?
novopeceni hajstajl brzopotezno obogaceni imucni hamelji koji do predrat nosu znali sta je trokolca pa odma u mercedes jerbo balkenjerski mongoloid cuo da je naj je bolje merđo i švababitanga_sa_otesa wrote:nema garancije za one sto ne znaju voziti![]()
zamisli koliko puta se ugasio auto nekoj kozi/debilu ,pri spaljivanju kvacila kad nisu znali krenuti
eto gdje sam vidio CX-a bijelog , ako te zanimacitroen xm wrote:Sad je postao trend, ovih nekih naglo obogaćenih, da se ispljuvaju auta. Počevši od onih Kineza kojo lupaju sve živo do ovoga. Mada opet su i proizvođači i dileri postali sve bahatiji.

I meni je mocna ne nuzno ljepsa.basicm wrote:E, meni minika bas izgleda mnogo ljepse nego originalna.
Ima jedan cx kod bitumenke, u krugu gdje je sad autopraonica. Malo zapušten, cak i malo udaren u prednjem dijelu.amar1994 wrote:eto gdje sam vidio CX-a bijelog , ako te zanimacitroen xm wrote:Sad je postao trend, ovih nekih naglo obogaćenih, da se ispljuvaju auta. Počevši od onih Kineza kojo lupaju sve živo do ovoga. Mada opet su i proizvođači i dileri postali sve bahatiji.![]()
isprede jedne od ovih kuca , djeluje dobar![]()
Taj tu je GS, nije CX u pitanjuamar1994 wrote:eto gdje sam vidio CX-a bijelog , ako te zanimacitroen xm wrote:Sad je postao trend, ovih nekih naglo obogaćenih, da se ispljuvaju auta. Počevši od onih Kineza kojo lupaju sve živo do ovoga. Mada opet su i proizvođači i dileri postali sve bahatiji.![]()
isprede jedne od ovih kuca , djeluje dobar![]()
image to url