bilo je i ovih coltova dosta, sad ni jednog
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Malo sam se zezno, pokoji [emoji12] [emoji2]tempuser wrote:Bilo ih je ali da ih je bilo dosta bas i nije!
Prošle godine sam ovakvom Astrom 1,4 putovali od BL do Krakova i nazadmokhac wrote:Ne sjećam se kad sam zadnji put vidio ovakvu Astru
Ne znam jesam li zadnjih par godina vidio ijednu u pokretu.Ommadawn wrote:Ford Scorpio - znam da sam ih jos 2000-te vidjao na auto-otpadima u BiH.
Opel Omega - ne znam kada sam zadnji put to auto vidio uopste.
Fiat Ritmo, Fiat Regata, Fiat Croma...?

do prije 2 godine mi u firmi imali jednu. svega 80 000 bila presla...morali je dati na otpad jer je istruhlo sve moguce na njojOmmadawn wrote:Opel Omega - ne znam kada sam zadnji put to auto vidio uopste.

vidjeh i ja dvije almere, isto tako ne pamtim kad sam ih vidio zadnji puttrambusek88 wrote:Otkad Visu i BX-a nisam vidio. Pogotovo Visu.
Al vidjeh danas Corollu AE82 Liftback, nakon ko zna koliko vremena.

rado bi prihvatio_BataZiv_0809 wrote:Amko ja bih ti dao japansko drzavljanstvo Tita mi
Stari fordovi su generalno kite od auta, scorpio je bio nesto kvalitetniji ali ga je ugusila velika potrosnja.Ommadawn wrote:Ford Scorpio - znam da sam ih jos 2000-te vidjao na auto-otpadima u BiH.
Opel Omega - ne znam kada sam zadnji put to auto vidio uopste.
Fiat Ritmo, Fiat Regata, Fiat Croma...?

Bila je prejeftina zato sam je kupio nek stoji do daljnjeg, nisam ljubitelj dizela u omegi radi vece potrosnje u odnosu na plin i skuplje registracije ali ima odlican zvuk a i voli potegnuti.citroen xm wrote:Zar nije bolje kupiti Omegu sa Opelovim benzincem. Dizeli su poderani, stara su to auta.