Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
johntra wrote:Moj Zvek, nemoj zakuhavat...
Mi koji vozimo talijane, potrošimo sve pare na popravke i onda nemamo para za žene...zato sve završavamo u naturi...
e da hoces vise kupit njemacki sepet, da se razrahatis,
pokušajte zamisliti muškarca ili kauboja u 19. vijeku bez konja šta li su cure o takvima mislile
a danas je recimo većini žena sasvim dovoljno kad je dečko obučen kao curica, šminka se redovno, lakira noktiće i spreman je satima ćaskati sa prijateljicama o modi i frajerima, još ako ima kakvog starog Punta, rozu Mikru ili ljubičastog Twinga... ih, pa to je san snova
simpozijum delirijum wrote:malo se zena javlja na ovoj temi ? a sto li ?
bez uvrede moje dame
fakat istina , i od pametnih emancipovanih cura mnogo puta sam cuo ;" joj ! dobra auta ! da mi se provozati a i frajer nije los "
kombinacija hormona i macizma uz potrosacki mentalitet , mladost -ludost , zelja za avanturom i danas nazalost puno kriminalaca iskoristava naivne curice koje misle da kubikaza ima veze sa dobrim frajerom
ali znam par jaranica i u USA i BiH koje vozaju pravo dobra auta od oko 200 "konja" ( cak i u Sarajevu a "konji" su ispod haube a ne na sjedistu ) i odlicni vozaci , njih ne treba impresionirati jer su One face , obrnuta situacija
simpozijum delirijum wrote:malo se zena javlja na ovoj temi ? a sto li ?
bez uvrede moje dame
fakat istina , i od pametnih emancipovanih cura mnogo puta sam cuo ;" joj ! dobra auta ! da mi se provozati a i frajer nije los "
kombinacija hormona i macizma uz potrosacki mentalitet , mladost -ludost , zelja za avanturom i danas nazalost puno kriminalaca iskoristava naivne curice koje misle da kubikaza ima veze sa dobrim frajerom
ali znam par jaranica i u USA i BiH koje vozaju pravo dobra auta od oko 200 "konja" ( cak i u Sarajevu a "konji" su ispod haube a ne na sjedistu ) i odlicni vozaci , njih ne treba impresionirati jer su One face , obrnuta situacija
ako tip nema PPL,ne interesuje me
Dobar, dobar! Ti znas da ja jedino gdje imam iskustva su nevidljive stvari