stripiii wrote:bez ovoga nigdje ne idem
![]()
![]()
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
stripiii wrote:bez ovoga nigdje ne idem
![]()
![]()
jesi cheh arslane...i kapa dole cvijecu na hastalu...a pored prikolice zene padaju i na brkoveArslan wrote:stripiii wrote:bez ovoga nigdje ne idem
![]()
![]()
![]()
![]()
ja sam ujedinio!
![]()
![]()
![]()
ama TOTALNOsinus wrote:Takve žene ne vide ništa seksipilno nego potencijalnog sponzora...
A ja kad sam na biciklu seksipilniji sam od ovih pojedinih u najjebenijim mašinkama(inače mi kažu da sam skroman)
vidi lafčineaminchev2 wrote:ama TOTALNOsinus wrote:Takve žene ne vide ništa seksipilno nego potencijalnog sponzora...
A ja kad sam na biciklu seksipilniji sam od ovih pojedinih u najjebenijim mašinkama(inače mi kažu da sam skroman)
:p

a iz zvucnika mi jos udara ova kancuna! http://de.youtube.com/watch?v=qt4OiWkWS_gBHG wrote:jesi cheh arslane...i kapa dole cvijecu na hastalu...a pored prikolice zene padaju i na brkoveArslan wrote:stripiii wrote:bez ovoga nigdje ne idem
![]()
![]()
![]()
![]()
ja sam ujedinio!
![]()
![]()
![]()
fali ti koja piva.....sinus wrote:vidi lafčineaminchev2 wrote:ama TOTALNOsinus wrote:Takve žene ne vide ništa seksipilno nego potencijalnog sponzora...
:p
da li u vasim ocima ima razlike ako osoba vozi najjeftiniji moguci bickl u nadi da isti nece biti ukraden ili volite likove sa biciklima od 1500 eura?aminchev2 wrote:je li vama automobil indikacija seksipilnosti?
to je...
da li u vasim ocima ima razlike kad osoba vozi Audija ili Golfa 2?
pa naravno da preferiram momke koji jasu neke steppenwolfove custom bicikle...callmethebreeeze wrote:da li u vasim ocima ima razlike ako osoba vozi najjeftiniji moguci bickl u nadi da isti nece biti ukraden ili volite likove sa biciklima od 1500 eura?aminchev2 wrote:je li vama automobil indikacija seksipilnosti?
to je...

callmethebreeeze wrote: da li u vasim ocima ima razlike ako osoba vozi najjeftiniji moguci bickl u nadi da isti nece biti ukraden ili volite likove sa biciklima od 1500 eura?
to zavisi od robe....callmethebreeeze wrote:da li u vasim ocima ima razlike ako osoba vozi najjeftiniji moguci bickl u nadi da isti nece biti ukraden ili volite likove sa biciklima od 1500 eura?aminchev2 wrote:je li vama automobil indikacija seksipilnosti?
to je...
)Arslan wrote:pa sto odmah ne kazes da je do hashima aminchev?
zena21 wrote:ja samo padam na golfove 2.. pogotovo kad su unutra balavci sa raskopcanim kosuljama, a ceca drma iz kola... zatamnjena stakla naravno i auspuh velicine gradske vodovodne cijevi![]()
![]()
![]()
![]()

sigurno ima nesto protiv muske zadovoljstine!kaubojstina wrote:Anais_nin, sto mi bona/bolan ukloni glavnu atrakciju...tsss?
pravila forumakaubojstina wrote:Anais_nin, sto mi bona/bolan ukloni glavnu atrakciju...tsss?
slabo poznajes curedino_xx wrote:Mislim donekle se sa curama slazem da frajer moze voziti sta hoce ako nije on taj za njih to auto nije ni bitno. Medjutim, niti jedna cura nece biti sa ma kako zgodnim frajerom koji je em kokuz, em radi npr. kao cistac ulica i pri tome ne vozi nista. Mislim to je zalosno, ali je tko i hocu d akazem ipak sve cure podsvijesno (nesvjesno) gledaju na "imovinski karton" partnera. Dakle, nije u pitanju povezivanje auta i frajera u sexiplinom vec u materijalnom. Ipak mislim da cure najvise padaju na Volva... ha, ha , ha![]()
![]()
dino_xx wrote:ja sam i sam napisao da je to zalosno sto je tako, ali je tako...a to za "imovinski karton" sam rekao da to cure rade nesvjesno