Jeste da je izvan budzeta i ne znam je li FL ali na slikama izgleda odlicno.Mislim da je 8,5k neka realna cijena pa ako se mozes toliko jos ispruziti
edit: a ovome ja ne vidim mane
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Realno 6000-6500 KM.basicm wrote:Mana mu je cijena. Ja prije godinu i pol godinu mladji sa manje km dizel prodao za ovu cijenu. Ko mu da i 8 lud je.
Realna cijena, a oba se prodaju više od godinu dana, je između sedam i po i osam milja...ovaj sivi je još bolji zbog kilometraže...inače, jako zahvalan auto sa ovim motorom...jedina mana ovog motora su bobine i varijabilna remenica...mada to sve spada u potrošne dijelove...ostalo samo sipaj i vozi...preludezalude wrote:Realno 6000-6500 KM.basicm wrote:Mana mu je cijena. Ja prije godinu i pol godinu mladji sa manje km dizel prodao za ovu cijenu. Ko mu da i 8 lud je.
Zato bolje Merca groba nezatrpanog za osam milja uzeti...corsa wrote:Ja ne znam ko uopste moze uzeti u razmatranje ove francusko-turske kontejnere!
100%johntra wrote:Zato bolje Merca groba nezatrpanog za osam milja uzeti...corsa wrote:Ja ne znam ko uopste moze uzeti u razmatranje ove francusko-turske kontejnere!
Kontejner je veoma dobar auto, pogotovo za ovu cijenu po kojoj se moze uzeti.corsa wrote:Ja ne znam ko uopste moze uzeti u razmatranje ove francusko-turske kontejnere!
je li na prodaju tvoj?corsa wrote:Ja ne znam ko uopste moze uzeti u razmatranje ove francusko-turske kontejnere!
Vec sam ti rekao, fali ti para!shandrprcSA wrote:je li na prodaju tvoj?corsa wrote:Ja ne znam ko uopste moze uzeti u razmatranje ove francusko-turske kontejnere!
Daleko od toga da vrijedi ovo para, to je max 2000 KM i to ako je registrovana punu godinu i ako je baš bez marke ulaganja.citroen xm wrote:Može naravno, ali lagano prolazi vrijeme ovih cijena za dvicu. Tj. već je prošlo,ali eto. A kao što reče, vidi se da je dobra. Pogledaj samo interijer.
shandrprcSA wrote:to sam i ja primjetio da se vec dugo oba prodajuevo mu jos jedan, vjerovatno se moze cijena jos spustiti
![]()
http://www.olx.ba/artikal/21739459/rena ... gistrovan/
Pogledao danas...Obje zadnje stopke napukle ili razbijene, karabmbolke izudarane na sve strane, lijevi blatobran izdignut u odnosu na desni, desna zadnja vrata i blatobran udareni, ispod rucke na vozacevim vratima udubljenje...Dalje i nisam gledaojohntra wrote:Ovaj je dobar, a normalna mu je i cijena...dosta opreme isto...
nije nego zena vozicorsa wrote:Kazem ti ja, kontejner,,,
Pa ako nisu neka velika oštećenja, ja bi ga uzeo...sve se to može srediti, ali generalno imaš dobar auto, bez nekih velikih mehaničkih ulaganja u motor, ovjes i slično...ništa, onda ti ja moram prodati svog, nema druge...samo pozitiva wrote:shandrprcSA wrote:to sam i ja primjetio da se vec dugo oba prodajuevo mu jos jedan, vjerovatno se moze cijena jos spustiti
![]()
http://www.olx.ba/artikal/21739459/rena ... gistrovan/Pogledao danas...Obje zadnje stopke napukle ili razbijene, karabmbolke izudarane na sve strane, lijevi blatobran izdignut u odnosu na desni, desna zadnja vrata i blatobran udareni, ispod rucke na vozacevim vratima udubljenje...Dalje i nisam gledaojohntra wrote:Ovaj je dobar, a normalna mu je i cijena...dosta opreme isto...