Pozdrav,
auto mi nece da upali, interesuje me broj automehanicara koji bi dosao pred zgradu da vidi u cemu je problem i eventualno da ga odvuce kod sebe na popravak.
ako neko ima broj i preporuku, molio bih da ostavi ovdje
rijec je o golfu 2
Automehanicar - Sarajevo
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- chuchumbamayumbe
#2 Re: Automehanicar - Sarajevo
zovni bihamk, imas pravo na besplatnu intervenciju, iako nisi clan.balashevic wrote:Pozdrav,
auto mi nece da upali, interesuje me broj automehanicara koji bi dosao pred zgradu da vidi u cemu je problem i eventualno da ga odvuce kod sebe na popravak.
rijec je o golfu 2
-
vnm
#3 Re: Automehanicar - Sarajevo
obavezno prvo bihamk, pa ako ti on ne mogne popraviti onda dalje gledati.
- Skyfox
#4 Re: Automehanicar - Sarajevo
1282vnm wrote:obavezno prvo bihamk, pa ako ti on ne mogne popraviti onda dalje gledati.
-
Broj 1
#5 Re: Automehanicar - Sarajevo
Ako je dizel mozda je filter za gorivo star pa ima zraka u sistemu. To se cesto desava kod dizela kada su one gumice na prikljucku cjevcica na filteru ostarile .
Takodje se nakupi i voda u filteru.
Akumulator takodje nisam spomenuo ali se nadam da si to vec kontrolisao.
Takodje se nakupi i voda u filteru.
Akumulator takodje nisam spomenuo ali se nadam da si to vec kontrolisao.
-
c0d14c
#6 Re: Automehanicar - Sarajevo
balashevic wrote:Pozdrav,
rijec je o golfu 2
Ako je dizel probaj sa Start Spray, uglavnom na svakoj pumpi ima samo pitas nije ni skup a ako vergla vjerovatno da su grijaci, a ak nema nikakvih znakova zivota lagano po akumlator
- Djidjimilovich
#7 Re: Automehanicar - Sarajevo
fakat i mene ovo interesuje... i ja vozim dvojku i svake zime imam ozbiljnih problema sa paljenjem... dajte ljudi ako znate nekog praaavo dobrog majstora pa da vidimo sta je u pitanju...
- P307
#8 Re: Automehanicar - Sarajevo
Da ne otvaram novu temu vezanu za ovo, fino bi bilo kad bi nam preporucili nekoliko mehanicara/limara/elektricara (sa brojevima telefona ili bez) jer npr. cesto ljudi ne znaju kod kojeg majstora da idu pa im neko sfuseri posao ili slicno
-
mr`mirza
#9 Re: Automehanicar - Sarajevo
Imate mehanicara Edu u Azicima (Stup), covjek jako dobro radi svoj posao i nije preskup. Morate se ranije naruciti (kao i kod svih) 061/157-292.
Tople preporuke.
Tople preporuke.