Automatska hranilica za pse
Moderator: anex
-
alijadzigibau
#1 Automatska hranilica za pse
Ljudi jel znate ko prodaje ili ko bi mogao napraviti automatsku hranilicu za pse.Zvao sam ZOO HOBI Arman mi je rako da nema te da je skupo,a najbolje rjesenje bi bilo da mi neko napravi(bure,tajmer...)
Hvala
Hvala
- alica.k
#2 Re: Automatska hranilica za pse
sta ce ti pas, ako ti je mrsko cak i da ga hranis?
naruci s interneta
naruci s interneta
-
alijadzigibau
#3 Re: Automatska hranilica za pse
hmmm prerano reagujes imam par lutalica na vikendici koje pripazim....s automstskom hranilicom bi bili pripazeni svaki dan 
-
alijadzigibau
#4 Re: Automatska hranilica za pse
Pravi li ikooooOOoooo 
-
melb26sa
#6 Re: Automatska hranilica za pse
Na amazon.com pa vidi: http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw?ur ... dog+feeder
- alica.k
#8 Re: Automatska hranilica za pse
ja se onda izvinjavam, jer nedavno sam upoznala djevojku koja je psu kupila nesto slicno za vodu....JER JOJ JE MRSKO DA MJENJA VODU STALNO. mislim :s opet voda bude ustajala u tome :S kakva korist?
- Baby
#9 Re: Automatska hranilica za pse
Ajoj aj sam to kupovala svojim pilićima,ali je menje,poput aparate za expreso kafu
Jedino da pokušaš sam da napraviš rupu u nekom buretu i staviš posudu,tako da se svako malo istresa hrana 
- Cholina_Lokica
#10 Re: Automatska hranilica za pse
eh, da ne otvaram novu temu, zna li neko ima li se igdje kupiti u sarajevo ova glupost, prije nekad sam trazila, i nisam nasla, niko ziv nije imao... pa znate li da ko nije nabavio 

ne mora biti isto, samo da ima postolje za dvije cinijice za male pse
a za sigurnosni pojas za auta necu ni da pitam...

a za sigurnosni pojas za auta necu ni da pitam...
-
Duge
#11 Re: Automatska hranilica za pse
Postolje sa dvije cinije imas u Agricomu na Cengic vili u Stometarci. Sigurnosni pojas u pet shopu iza SarajkeDile wrote:eh, da ne otvaram novu temu, zna li neko ima li se igdje kupiti u sarajevo ova glupost, prije nekad sam trazila, i nisam nasla, niko ziv nije imao... pa znate li da ko nije nabavio
a za sigurnosni pojas za auta necu ni da pitam...![]()
![]()
- Cholina_Lokica
#12 Re: Automatska hranilica za pse
hvalaaaaa
lifesaver 
nisam znala da su dobili pojaseve, ja sam trazila prije neke 2 god. i bukvalno sam ulazila sve pet shopove, i gdje god sam pitala gledali su me k'o budalu koja trazi ne znam ti sta
nisam znala da su dobili pojaseve, ja sam trazila prije neke 2 god. i bukvalno sam ulazila sve pet shopove, i gdje god sam pitala gledali su me k'o budalu koja trazi ne znam ti sta
- Baby
#13 Re: Automatska hranilica za pse
Dile,jesi gledao u OBI-ju .Tamo imaš kupiti sigurnosni pojas.
-
alijadzigibau
#14 Re: Automatska hranilica za pse
ok suzo mojaalica.k wrote:ja se onda izvinjavam, jer nedavno sam upoznala djevojku koja je psu kupila nesto slicno za vodu....JER JOJ JE MRSKO DA MJENJA VODU STALNO. mislim :s opet voda bude ustajala u tome :S kakva korist?
- SaraLe
#15 Re: Automatska hranilica za pse
Meni su rekli da idem u auto radnjeDile wrote:hvalaaaaalifesaver
- Cholina_Lokica
#16 Re: Automatska hranilica za pse
@sarale
znaci ja sam jos dobro prosla
tnx baby, ovih dana odoh u potragu opet, valjda mi posreci pa nadjem
znaci ja sam jos dobro prosla
tnx baby, ovih dana odoh u potragu opet, valjda mi posreci pa nadjem
- alica.k
#17 Re: Automatska hranilica za pse
preko ebaya.alijadzigibau wrote:ok suzo mojaalica.k wrote:ja se onda izvinjavam, jer nedavno sam upoznala djevojku koja je psu kupila nesto slicno za vodu....JER JOJ JE MRSKO DA MJENJA VODU STALNO. mislim :s opet voda bude ustajala u tome :S kakva korist?.... a znas li slucajno gdje je to kupila mozda imaju i hranilice
dile, pojaseve sam ja vidjela u obiju (al prosle godine) na onom dijelu za kucne ljubimce.
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#18 Re: Automatska hranilica za pse
Imas li kakvog komsiju pored vikendice?? Plati mu nek ih on automatski nahrani svaki danalijadzigibau wrote:hmmm prerano reagujes imam par lutalica na vikendici koje pripazim....s automstskom hranilicom bi bili pripazeni svaki dan
-
miroslav76
#19 Re: Automatska hranilica za pse
To necete kod nas naci nigdje.Ja sam to rijesio ovako: uzeo djak hrane/suhe/ Dog FUN ne kosta mnogo,stavio u bure plasicno,djak otvorio.bure oborio i ostavio na mjesto gdje pas dolazi.Tako koji god pas dodje,posluzi se...Lutalice bas i ne vole tu hranu,ali kad izgladne onda jedu.Moze i bure od katrana i samo ga ztreba zastiti da se ne otkotrlja...Ako nema blizu potok ili rijeka,ostavite takodje vode u nekoj vecoj posudi....Za sve je ovo kriva drzava koja ne postoji!!!Dajte da se borimo za sprovodjenje Zakona o zastiti zivotinja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!