Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa mislim da ce daleki istok ponuditi najvise u buducnosti, pogotovo Kinezi koji imaju odlicnu tehnologiju u svojim rukama i mogu se prilagoditi svakom scenariju.
fosna2014 wrote:Po vasem misljenju: Koja automarka ima za buducnost najbolji rejting? I zasto? Koje automarke ce opasti, koje zaostaju u nekim segmentima?
Da se puno ne varamo ovuda: Na proljece planiram kupiti novo auto, pa da cujem malo i vase misljenje.
P.S. imam svog favorita, ali da cujem prvo vas.
JESI U BIH, DALI SE PITANJE ODNOSI NA BIH ILI NA CIJELI SVIJET ?
Ako ne živiš u BiH i ne kupuješ ovdje novi auto, mišljenje nas iz BiH ti je totalno irelevantno
fosna2014 wrote:Po vasem misljenju: Koja automarka ima za buducnost najbolji rejting? I zasto? Koje automarke ce opasti, koje zaostaju u nekim segmentima?
Da se puno ne varamo ovuda: Na proljece planiram kupiti novo auto, pa da cujem malo i vase misljenje.
P.S. imam svog favorita, ali da cujem prvo vas.
JESI U BIH, DALI SE PITANJE ODNOSI NA BIH ILI NA CIJELI SVIJET ?
Ako ne živiš u BiH i ne kupuješ ovdje novi auto, mišljenje nas iz BiH ti je totalno irelevantno
Nisam u BiH. Sto bi bilo misljenje ljudi iz BiH irelevantno?
Malo nas je, i zatucani smo (uglavnom) , i zarobljeni u švapskom autu, 99% dizelki, TDI najbolje
I koliko dugo misliš vozii to novo auto??
Ako pare nisu problem ja bih kakvog plug in hibrida!
Industrialyzer wrote:Pa mislim da ce daleki istok ponuditi najvise u buducnosti, pogotovo Kinezi koji imaju odlicnu tehnologiju u svojim rukama i mogu se prilagoditi svakom scenariju.
mayab wrote:Malo nas je, i zatucani smo (uglavnom) , i zarobljeni u švapskom autu, 99% dizelki, TDI najbolje
I koliko dugo misliš vozii to novo auto??
Ako pare nisu problem ja bih kakvog plug in hibrida!
Sta bi ti kupio/la da mozes, ali da bude onako realno. Uglavnom da nije dizel i da moze biti za max. cetveroclanu porodicu. Naravno da i cijena ne bude sad „premasna“.
Industrialyzer wrote:Pa mislim da ce daleki istok ponuditi najvise u buducnosti, pogotovo Kinezi koji imaju odlicnu tehnologiju u svojim rukama i mogu se prilagoditi svakom scenariju.
Hoce...hoce..
vec se svi vozamo u letecim kineskim autima..
evo te ko Vucic..
seres li, seres...