autolimar pomoc
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
ribaroni
#1 autolimar pomoc
Pozdrav.imam neku kantu tj.golf 2 pa bih mu radio generalno limariju znaci farbanje varenje itd.Znal tko gdje sta kako posto u Sarajevu se radi i ako moze br.telefona od autolimara.hvala 
-
Sarajevski
#2 Re: autolimar pomoc
nakon dugog dumanja sta i kako, gdje odlucih da ipak jos malo zadrzim svoju golfinu. recesija, kredit za stan, nema se za bolje jbg. ofarbao sam ga prosle hefte i ljepse ga je ovakvog vozit. mene je izaslo 1100 km, u to su ukjucena oba blatobrana prednja, polovna naravno. rastavlje je do gola, odrađena limarija i onda ofarban. covjek se zove vukas, zovu ga cupo, radi u pofalicima i mislim da je za dvicu dobar izbor. imas i spid u nedzaricima, odlicni su al preskupi za tako staro auto. za mladja sve preporuke
ako ti treba broj, posaljem ti na pp
- dottore
#3 Re: autolimar pomoc
mazalo
hrasnica(kovaci)
hrasnica(kovaci)
-
ribaroni
#4 Re: autolimar pomoc
MOZE BROJ SALJI.HVALASarajevski wrote:nakon dugog dumanja sta i kako, gdje odlucih da ipak jos malo zadrzim svoju golfinu. recesija, kredit za stan, nema se za bolje jbg. ofarbao sam ga prosle hefte i ljepse ga je ovakvog vozit. mene je izaslo 1100 km, u to su ukjucena oba blatobrana prednja, polovna naravno. rastavlje je do gola, odrađena limarija i onda ofarban. covjek se zove vukas, zovu ga cupo, radi u pofalicima i mislim da je za dvicu dobar izbor. imas i spid u nedzaricima, odlicni su al preskupi za tako staro auto. za mladja sve preporuke
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#5 Re: autolimar pomoc
Safet Memić-mazalodottore wrote:mazalo
hrasnica(kovaci)
412-463(broj star 8 godina)
Odradio mi posao za pohvalu.