autolimar - lakirer
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- 1korisnik
#1 autolimar - lakirer
E vako ljudi posto sam par puta kucnuo svog audija a4 b6, udubio vrata zadnja i ima jos nesto kao i na prednji, i sa ove druge strane mi je rupa gdje mi je neki maloumnik pokusao drpit bebaru, i nesto po haubi...uglavnom, hocu da ga dotegnem da bude tip top i po mogucnosti da se lakira u crnu boju, i unutra one lajsne da se isto lakiraju i mozda i panel citav uglavnom i da se sredi da bude tip top. I isto dole ima i ona plastika i nju treba sredit. koliko para i gdje ali da bude znaci vrh vrhova.
- Bakir1
#2 Re: autolimar - lakirer
auto limar hilmo radionica szr himalaji radi vrh vrhova
salu na stranu nerko na dobrinji
salu na stranu nerko na dobrinji
-
M@RKO
#3 Re: autolimar - lakirer
Drug je skoro radio kod nekog lika (ne znam ime), ugl radnja se nalazi iza Doma zdravlja Omer Masilc u ulicici iza. Odlicno mu je odradio to, razlika u boji se i ne primjeti.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#4 Re: autolimar - lakirer
"Speed"
Iza Doma zdravlja u Neđaricima.
Iza Doma zdravlja u Neđaricima.
-
shandrprcSA
#5 Re: autolimar - lakirer
ovoga ni neprijatelju ne bi preporucioM@RKO wrote:Drug je skoro radio kod nekog lika (ne znam ime), ugl radnja se nalazi iza Doma zdravlja Omer Masilc u ulicici iza. Odlicno mu je odradio to, razlika u boji se i ne primjeti.
- punta
#6 Re: autolimar - lakirer
komsiji je radio golfa dvicu kompletnu evo osma godina bez manaM@RKO wrote:Drug je skoro radio kod nekog lika (ne znam ime), ugl radnja se nalazi iza Doma zdravlja Omer Masilc u ulicici iza. Odlicno mu je odradio to, razlika u boji se i ne primjeti.
-
M@RKO
#7 Re: autolimar - lakirer
Ja sam rekao na osnovu tog iskustva, evo ima vec pola godine kako je to odradjeno sve je ok. Medjutim, vjerovatno dosta raje zna za njega pa ce reci kako radi.shandrprcSA wrote:ovoga ni neprijatelju ne bi preporucioM@RKO wrote:Drug je skoro radio kod nekog lika (ne znam ime), ugl radnja se nalazi iza Doma zdravlja Omer Masilc u ulicici iza. Odlicno mu je odradio to, razlika u boji se i ne primjeti.
-
maxell_sarajevo
#8 Re: autolimar - lakirer
Zijo se zove.Ja sam dva puta popravljao kod njega i veoma sam zadovoljan.M@RKO wrote:Drug je skoro radio kod nekog lika (ne znam ime), ugl radnja se nalazi iza Doma zdravlja Omer Masilc u ulicici iza. Odlicno mu je odradio to, razlika u boji se i ne primjeti.
-
Alive
#9 Re: autolimar - lakirer
Ljudi govore da je najbolji u BiH Terzic u Mokrom pa sad...
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#10 Re: autolimar - lakirer
I ja sam cuo sve same pohvale za covjeka,a znam da su ljudi vozili i Ferrarije i ostale ultra skupe automobile na popravku.Alive wrote:Ljudi govore da je najbolji u BiH Terzic u Mokrom pa sad...
-
ZPP
#12 Re: autolimar - lakirer
1korisnik wrote: pokusao drpit bebaru
-
goibos
#13 Re: autolimar - lakirer
ma "speed" neđarići, ovlašteni limari i lakileri za većinu auto kuća u sarajevu.
sve bude ko novo, profesionalno
al košta...
vrata sigurno 500 , hauba 250-300 itd...
sve bude ko novo, profesionalno
al košta...
vrata sigurno 500 , hauba 250-300 itd...
- johntra
#15 Re: autolimar - lakirer
Ćata iz Nahoreva nije loš, a i povoljan je sa cijenama...
- xamp
#16 Re: autolimar - lakirer
Senad Malagic
Imas info na malagic.ba
Sent from my LT28h using Tapatalk 4 Beta
Imas info na malagic.ba
- Optimist
#17 Re: autolimar - lakirer
xamp wrote:Senad Malagic
Imas info na malagic.ba
Krenuh da njega predlozim. Momak ima bas mnogo posla, vjerujem da je i kvalitet na nivou.
-
Alojz1971
#18 Re: autolimar - lakirer
probaj sa ovim flomasterom možda pomogne , meni je
http://www.pik.ba/artikal/3334966/fix-i ... atch-free/
http://www.pik.ba/artikal/3334966/fix-i ... atch-free/
- 1korisnik
#19 Re: autolimar - lakirer
Samo da javim, posto vidim neke cijene od 500 kermi za vrata.
Limer se zove Sejo, kod OBI-a. Njega sam nasao po preporuci rodjaka, jos mali apdejt: Pored svih ogrebotina udubljenja i rupi u vratima, jos sam bio pocascen sudarom na Ilidzi, kod hotela Bosna, lik me pokupio mercedesom 124 linija (onaj veliki najcesci 250D iz devedesetih). Udario me u zadnji branik, ali nekako ukoso tako da ja na svom autu i nisam imao neke velike stete, ali i to se trebalo radit (on je svog skasio btw).
Znaci radovi su bili slijedeci:
1. vrata desna zadnja, veeeelika ogrebotina + udubljenje, lajsna na vratima i ona plastika ispod.
2. vozaceva vrata, rupa promjera cca 5 cm.
3. suvozaceva vrata, ogrebotina.
4. rupa u zadnjem braniku, promjera 1cm + ogrebotine okolo.
5. prednji desni blatobran, malo udubljenje (sa parkinga)
6. prednji lijevi blatobran, veca ogrebotina ispod obrve (opet parking)
7. ogrebotine generalno na autu, one manje.
8. poliranje auta (ovo moram napomenuti, fakat je dobro uradio ovaj dio, auto k'o novo - ogledalce)
9. dotjerivanje alu felgi
Lik je u startu rekao da ce mu trebati jedno 5 dana, dok su drugi govorii ako dovedes auto u ponedjeljak ujutro u utorak navece je gotov. Trebalo mu je vise od 5 dana, jer je bio bajram, pa nije radio dva tri dana.
Ono sto je uradio mogu reci da je bas dobro uradio, ne vide se prelazi stare i nove boje, auto izgleda kao novo uz par stvari koje nije uspio rijesit:
1. zadnji branik i zadnji blatobran se ne uklapaju bas dobro kao posljedica sudara, jbg citav branik je kriv. Ali mala je stvar, ne primjeti se, jedino kad bi ga bas gledao u detalje recimo pri kupovini.
2. Nije mi uspio lajsnu na vratima ispraviti, opet jos manja stvar.
Sve ostalo je odlicno.
Cijena kompletnih radova je bila 900KM
)
Eto ako kome treba broj tel naci cu...
Limer se zove Sejo, kod OBI-a. Njega sam nasao po preporuci rodjaka, jos mali apdejt: Pored svih ogrebotina udubljenja i rupi u vratima, jos sam bio pocascen sudarom na Ilidzi, kod hotela Bosna, lik me pokupio mercedesom 124 linija (onaj veliki najcesci 250D iz devedesetih). Udario me u zadnji branik, ali nekako ukoso tako da ja na svom autu i nisam imao neke velike stete, ali i to se trebalo radit (on je svog skasio btw).
Znaci radovi su bili slijedeci:
1. vrata desna zadnja, veeeelika ogrebotina + udubljenje, lajsna na vratima i ona plastika ispod.
2. vozaceva vrata, rupa promjera cca 5 cm.
3. suvozaceva vrata, ogrebotina.
4. rupa u zadnjem braniku, promjera 1cm + ogrebotine okolo.
5. prednji desni blatobran, malo udubljenje (sa parkinga)
6. prednji lijevi blatobran, veca ogrebotina ispod obrve (opet parking)
7. ogrebotine generalno na autu, one manje.
8. poliranje auta (ovo moram napomenuti, fakat je dobro uradio ovaj dio, auto k'o novo - ogledalce)
9. dotjerivanje alu felgi
Lik je u startu rekao da ce mu trebati jedno 5 dana, dok su drugi govorii ako dovedes auto u ponedjeljak ujutro u utorak navece je gotov. Trebalo mu je vise od 5 dana, jer je bio bajram, pa nije radio dva tri dana.
Ono sto je uradio mogu reci da je bas dobro uradio, ne vide se prelazi stare i nove boje, auto izgleda kao novo uz par stvari koje nije uspio rijesit:
1. zadnji branik i zadnji blatobran se ne uklapaju bas dobro kao posljedica sudara, jbg citav branik je kriv. Ali mala je stvar, ne primjeti se, jedino kad bi ga bas gledao u detalje recimo pri kupovini.
2. Nije mi uspio lajsnu na vratima ispraviti, opet jos manja stvar.
Sve ostalo je odlicno.
Cijena kompletnih radova je bila 900KM
Eto ako kome treba broj tel naci cu...
-
GaRGa
#20 Re: autolimar - lakirer
Gluhi - limar
&
Zulic - lakirer
&
Zulic - lakirer
-
aldm
#21 Re: autolimar - lakirer
Gdje se tacno nalazi ovaj Zulic ?
-
Sa_u_srcu
#22 Re: autolimar - lakirer
Serifovic u Hadzicima, ja radio po preporuci druga...kada krenes prema igmanu s lijeve strane, lik rastura, ima komoru ima sve, radi za Bunju...