Autokino u Zetri
- Lady Saray
#1 Autokino u Zetri
Sarajevo: Od sutra autokino u Zetri
Četvrtak, 02 Listopad 2008
JP ZOI ’84. OCS d.o.o otpočet će od sutra realizaciju projekta "Autokino u Zetri". Prvi - promotivni film bit će emitiran 3. listopada u 19.00 sati, a ulaz sutra svim zainteresiranim bit će besplatan, saznaje Fena u KJP ZOI ’84. OCS d.o.o. Na ovaj način KJP ZOI '84. OCS d.o.o. nastoji obogatiti i upotpuniti dosadašnju ponudu, a svi zainteresirani će svakog petka i subote u večernjim satima moći iz svog automobila gledati najbolje i najnovije filmove.Cijene korištenja ove usluge bit će naknadno objavljene.
bljesak.info
jes' da kasnimo za svijetom ali je za pohvalu
Četvrtak, 02 Listopad 2008
JP ZOI ’84. OCS d.o.o otpočet će od sutra realizaciju projekta "Autokino u Zetri". Prvi - promotivni film bit će emitiran 3. listopada u 19.00 sati, a ulaz sutra svim zainteresiranim bit će besplatan, saznaje Fena u KJP ZOI ’84. OCS d.o.o. Na ovaj način KJP ZOI '84. OCS d.o.o. nastoji obogatiti i upotpuniti dosadašnju ponudu, a svi zainteresirani će svakog petka i subote u večernjim satima moći iz svog automobila gledati najbolje i najnovije filmove.Cijene korištenja ove usluge bit će naknadno objavljene.
bljesak.info
jes' da kasnimo za svijetom ali je za pohvalu
- Irm@
#2 Re: Autokino u Zetri
meni je to bash dobra ideja...i vjerujem da ce autokino biti posjeceno

- Miki123
#3 Re: Autokino u Zetri
Samo da se ne pretvori u fukodrom 
-
dimu
#4 Re: Autokino u Zetri
unutra u zetri ? ili na onom parkingu ?
- mayab
#5 Re: Autokino u Zetri
Apsolutna glupost, i to na pragu zime....Ne mogu da vjerujem, stvarno glupost nema granica!
Otvaraju ovu glupost, umjesto da se konacno otvori multipleks, da ko ljudi uzivamo u filmovima!!!!
Ali ne sumnjam da ce to vrlo brzo biti zatvoreno, trziste cini svoje, i opet ne mogu da vjerujem da neko moze u ovo ulagati-u kojem to vremenu taj zivi

Otvaraju ovu glupost, umjesto da se konacno otvori multipleks, da ko ljudi uzivamo u filmovima!!!!
Ali ne sumnjam da ce to vrlo brzo biti zatvoreno, trziste cini svoje, i opet ne mogu da vjerujem da neko moze u ovo ulagati-u kojem to vremenu taj zivi
- Comrad
#6 Re: Autokino u Zetri
Pa u '84-oj.mayab wrote:Apsolutna glupost, i to na pragu zime....Ne mogu da vjerujem, stvarno glupost nema granica!
Ali ne sumnjam da ce to vrlo brzo biti zatvoreno, trziste cini svoje, i opet ne mogu da vjerujem da neko moze u ovo ulagati-u kojem to vremenu taj zivi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- karanana
#7 Re: Autokino u Zetri
zna li iko gdje tacno u zetri je to kino? s koje je strane? kako su regulisali ton filma? jeli ima neka radio frekvencija pa se slusa putem radio prijemnika?
meni ovo izgleda totalno neorganizovano i neplanski napravljeno, tako da ni obavjesti o otvaranju ovoga kina ne daju nikakve informacije.
koji je film na repertoaru veceras?
ma briga me ustvari, da mi je stagod pokupit do veceras ko fol na date u kino a onda sjedista u horizontalu (fol se pokvarila), ruka fula mjenjac i akcija u automobilu.
meni ovo izgleda totalno neorganizovano i neplanski napravljeno, tako da ni obavjesti o otvaranju ovoga kina ne daju nikakve informacije.
koji je film na repertoaru veceras?
ma briga me ustvari, da mi je stagod pokupit do veceras ko fol na date u kino a onda sjedista u horizontalu (fol se pokvarila), ruka fula mjenjac i akcija u automobilu.
-
d2
#8 Re: Autokino u Zetri
jes to popravio auspuh 
- chuchumbamayumbe
#9 Re: Autokino u Zetri
Meni je bilo brodo ono auto kino kod Interexa prije koju godinu...ne znam zasto prestadose!?
- campa_xxx
#10 Re: Autokino u Zetri
Na projekciji bilo samo jedno auto, platno je bilo postavljeno na parkingu ispred Zetre okrenuto prema Zetri (znaci iz auta gledas prema ulici a iza ledja ti dodje Zetra) sto ga i ja objasni
Ozvucenje katastrofa, otvoriili su prozor na jednoj od prostorija u Zetri i tu su i postavili zvucnike, ne znam kako se film zvao ali znam da sam vidio Van Dama
problem su stvarali i ljudi koji su dolazili na koncert Harija sa svojim autima koji su svjetlima osvjetljavali platno pa se slabo i vidjelo sta a i onako kako je sve vise nestajalo mjesta na parkingu hladno su parkirali ispred onog lika koji je gledao film, cak mislim da su ga na kraju zagradili da nije mogao izaci
To je ono sto sam ja vidio za ono vrijeme sto sam bio gore....
-
♥ Julianna ♥
#11 Re: Autokino u Zetri
Zašto me ovakva savršena organizacija i tehnička perfekcija od nas ne iznenađuje?campa_xxx wrote:Na projekciji bilo samo jedno auto, platno je bilo postavljeno na parkingu ispred Zetre okrenuto prema Zetri (znaci iz auta gledas prema ulici a iza ledja ti dodje Zetra) sto ga i ja objasniOzvucenje katastrofa, otvoriili su prozor na jednoj od prostorija u Zetri i tu su i postavili zvucnike, ne znam kako se film zvao ali znam da sam vidio Van Dama
problem su stvarali i ljudi koji su dolazili na koncert Harija sa svojim autima koji su svjetlima osvjetljavali platno pa se slabo i vidjelo sta a i onako kako je sve vise nestajalo mjesta na parkingu hladno su parkirali ispred onog lika koji je gledao film, cak mislim da su ga na kraju zagradili da nije mogao izaci
![]()
![]()
To je ono sto sam ja vidio za ono vrijeme sto sam bio gore....
A za posjećenost, pa možda su se ljudi prepali da vehabije ne naljute, pa se samo jedan odvažio
- otherside
#13 Re: Autokino u Zetri
jesi li siguran da je TAJ došao zbog projekcije?campa_xxx wrote:Na projekciji bilo samo jedno auto, ....
- campa_xxx
#14 Re: Autokino u Zetri
Jedini od svih auta je bio okrenut prema platnu i 100% sam siguran da je tu bio zbog filma...otherside wrote:jesi li siguran da je TAJ došao zbog projekcije?campa_xxx wrote:Na projekciji bilo samo jedno auto, ....
- vjesticanametli
#15 Re: Autokino u Zetri
miliJon godina kasnjenja u svemu.............kao i obicno............
fuj fuj fuj
- madner
#16 Re: Autokino u Zetri
Zamisljam tu scenu:campa_xxx wrote:Jedini od svih auta je bio okrenut prema platnu i 100% sam siguran da je tu bio zbog filma...otherside wrote:jesi li siguran da je TAJ došao zbog projekcije?campa_xxx wrote:Na projekciji bilo samo jedno auto, ....
"Sta je sta me diras, pusti me da gledam film bona"
- vjesticanametli
#17 Re: Autokino u Zetri
aaaaaaaaaaaaaaaaaa ozvucenja