Autokino u Zetri

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Lady Saray

#1 Autokino u Zetri

Post by Lady Saray »

Sarajevo: Od sutra autokino u Zetri
Četvrtak, 02 Listopad 2008

JP ZOI ’84. OCS d.o.o otpočet će od sutra realizaciju projekta "Autokino u Zetri". Prvi - promotivni film bit će emitiran 3. listopada u 19.00 sati, a ulaz sutra svim zainteresiranim bit će besplatan, saznaje Fena u KJP ZOI ’84. OCS d.o.o. Na ovaj način KJP ZOI '84. OCS d.o.o. nastoji obogatiti i upotpuniti dosadašnju ponudu, a svi zainteresirani će svakog petka i subote u večernjim satima moći iz svog automobila gledati najbolje i najnovije filmove.Cijene korištenja ove usluge bit će naknadno objavljene.

bljesak.info

jes' da kasnimo za svijetom ali je za pohvalu
Irm@

#2 Re: Autokino u Zetri

Post by Irm@ »

meni je to bash dobra ideja...i vjerujem da ce autokino biti posjeceno :-D :D
Miki123

#3 Re: Autokino u Zetri

Post by Miki123 »

Samo da se ne pretvori u fukodrom :D
dimu

#4 Re: Autokino u Zetri

Post by dimu »

unutra u zetri ? ili na onom parkingu ?
mayab

#5 Re: Autokino u Zetri

Post by mayab »

Apsolutna glupost, i to na pragu zime....Ne mogu da vjerujem, stvarno glupost nema granica!
Otvaraju ovu glupost, umjesto da se konacno otvori multipleks, da ko ljudi uzivamo u filmovima!!!!
Ali ne sumnjam da ce to vrlo brzo biti zatvoreno, trziste cini svoje, i opet ne mogu da vjerujem da neko moze u ovo ulagati-u kojem to vremenu taj zivi :-) :-) :? :? :lol: :lol: :lol: :lol:
Comrad

#6 Re: Autokino u Zetri

Post by Comrad »

mayab wrote:Apsolutna glupost, i to na pragu zime....Ne mogu da vjerujem, stvarno glupost nema granica!
Otvaraju ovu glupost, umjesto da se konacno otvori multipleks, da ko ljudi uzivamo u filmovima!!!!
Ali ne sumnjam da ce to vrlo brzo biti zatvoreno, trziste cini svoje, i opet ne mogu da vjerujem da neko moze u ovo ulagati-u kojem to vremenu taj zivi :-) :-) :? :? :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa u '84-oj. :D
karanana

#7 Re: Autokino u Zetri

Post by karanana »

zna li iko gdje tacno u zetri je to kino? s koje je strane? kako su regulisali ton filma? jeli ima neka radio frekvencija pa se slusa putem radio prijemnika?
meni ovo izgleda totalno neorganizovano i neplanski napravljeno, tako da ni obavjesti o otvaranju ovoga kina ne daju nikakve informacije.
koji je film na repertoaru veceras?
ma briga me ustvari, da mi je stagod pokupit do veceras ko fol na date u kino a onda sjedista u horizontalu (fol se pokvarila), ruka fula mjenjac i akcija u automobilu.
d2

#8 Re: Autokino u Zetri

Post by d2 »

jes to popravio auspuh :D
chuchumbamayumbe

#9 Re: Autokino u Zetri

Post by chuchumbamayumbe »

Meni je bilo brodo ono auto kino kod Interexa prije koju godinu...ne znam zasto prestadose!?
campa_xxx

#10 Re: Autokino u Zetri

Post by campa_xxx »

Na projekciji bilo samo jedno auto, platno je bilo postavljeno na parkingu ispred Zetre okrenuto prema Zetri (znaci iz auta gledas prema ulici a iza ledja ti dodje Zetra) sto ga i ja objasni :D Ozvucenje katastrofa, otvoriili su prozor na jednoj od prostorija u Zetri i tu su i postavili zvucnike, ne znam kako se film zvao ali znam da sam vidio Van Dama :mrgreen: problem su stvarali i ljudi koji su dolazili na koncert Harija sa svojim autima koji su svjetlima osvjetljavali platno pa se slabo i vidjelo sta a i onako kako je sve vise nestajalo mjesta na parkingu hladno su parkirali ispred onog lika koji je gledao film, cak mislim da su ga na kraju zagradili da nije mogao izaci :lol: :lol: :lol: To je ono sto sam ja vidio za ono vrijeme sto sam bio gore....
♥ Julianna ♥

#11 Re: Autokino u Zetri

Post by ♥ Julianna ♥ »

campa_xxx wrote:Na projekciji bilo samo jedno auto, platno je bilo postavljeno na parkingu ispred Zetre okrenuto prema Zetri (znaci iz auta gledas prema ulici a iza ledja ti dodje Zetra) sto ga i ja objasni :D Ozvucenje katastrofa, otvoriili su prozor na jednoj od prostorija u Zetri i tu su i postavili zvucnike, ne znam kako se film zvao ali znam da sam vidio Van Dama :mrgreen: problem su stvarali i ljudi koji su dolazili na koncert Harija sa svojim autima koji su svjetlima osvjetljavali platno pa se slabo i vidjelo sta a i onako kako je sve vise nestajalo mjesta na parkingu hladno su parkirali ispred onog lika koji je gledao film, cak mislim da su ga na kraju zagradili da nije mogao izaci :lol: :lol: :lol: To je ono sto sam ja vidio za ono vrijeme sto sam bio gore....
Zašto me ovakva savršena organizacija i tehnička perfekcija od nas ne iznenađuje?

A za posjećenost, pa možda su se ljudi prepali da vehabije ne naljute, pa se samo jedan odvažio :roll: :roll:
mayab

#12 Re: Autokino u Zetri

Post by mayab »

:skoljka:
otherside

#13 Re: Autokino u Zetri

Post by otherside »

campa_xxx wrote:Na projekciji bilo samo jedno auto, ....
jesi li siguran da je TAJ došao zbog projekcije? :D
campa_xxx

#14 Re: Autokino u Zetri

Post by campa_xxx »

otherside wrote:
Jedini od svih auta je bio okrenut prema platnu i 100% sam siguran da je tu bio zbog filma...
vjesticanametli

#15 Re: Autokino u Zetri

Post by vjesticanametli »

miliJon godina kasnjenja u svemu.............kao i obicno............ :lol: fuj fuj fuj
madner

#16 Re: Autokino u Zetri

Post by madner »

campa_xxx wrote:
otherside wrote:
Jedini od svih auta je bio okrenut prema platnu i 100% sam siguran da je tu bio zbog filma...
Zamisljam tu scenu:
"Sta je sta me diras, pusti me da gledam film bona" :D
vjesticanametli

#17 Re: Autokino u Zetri

Post by vjesticanametli »

aaaaaaaaaaaaaaaaaa ozvucenja :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply