Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kakva je dalja procedura poslije nabavka dijagnostike, da li bila bosch, vag ili deplhi nebitno?
Koji postoje softveri i da li su univerzalni? Generalno mislim na rad sa dijagnostikom da li je komplikovan i da li iziskuje neko
aman poznavanje stručno?
sheikh wrote:Kakva je dalja procedura poslije nabavka dijagnostike, da li bila bosch, vag ili deplhi nebitno?
Koji postoje softveri i da li su univerzalni? Generalno mislim na rad sa dijagnostikom da li je komplikovan i da li iziskuje neko
aman poznavanje stručno?
Iziskuje itekako , licno se uvjerio u ovlastenom servisu
sheikh wrote:Kakva je dalja procedura poslije nabavka dijagnostike, da li bila bosch, vag ili deplhi nebitno?
aman poznavanje stručno?
Nešto sumnjam da "itetako" ali osnovno da, uostalom kao i za sve.
Ovo je inače moja struka mada nisam koristio dijagnostiku.
Vremenom ćeš vidjeti da su u ovlaštenim uglavnom ublehe koje na prazno uzdižu svoj posao kako bi mogli papreno
naplatiti smiješne kvarove.
Svako dobro.
aman poznavanje stručno?
Nešto sumnjam da "itetako" ali osnovno da, uostalom kao i za sve.
Ovo je inače moja struka mada nisam koristio dijagnostiku.
Vremenom ćeš vidjeti da su u ovlaštenim uglavnom ublehe koje na prazno uzdižu svoj posao kako bi mogli papreno
naplatiti smiješne kvarove.
Svako dobro.
Aha , pa onda ne bi trebao imati problema
Za ovo im je trebao dan da skontaju da treba ponovo naucit modul , a postupak toga i reseta ima 10 koraka najmanje , al kao sto kazes uz dobra upustva i znanje moze se
Zato i kažem, većina "majstora" zna obrisat greške, upisat interval zamjene ulja i tako tu neku siću
Ne daj Bože nekom reći da ti iskodira nešto, il uključi neku opciju