autocad

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

Post Reply
eden
Posts: 7
Joined: 08/03/2006 10:29

#1 autocad

Post by eden » 26/06/2006 11:00

instalirao sam autocad i nema mi komandne linije tj. dijela autocada u kjem se dodjeljuju komande to je onaj dio na dnu ekrana koji se inacebpojavljuje kada otvorimo autocad. kako da je aktiviram (komandnu liniju)


Dog_Father
Posts: 155
Joined: 16/07/2005 20:24

#2

Post by Dog_Father » 26/06/2006 16:36

Jesi li pokusao u view opcijama?

User avatar
CiCiban
Posts: 2047
Joined: 17/02/2002 00:00

#3

Post by CiCiban » 03/07/2006 18:50

:-) ima li screenshot?

User avatar
CiCiban
Posts: 2047
Joined: 17/02/2002 00:00

#4

Post by CiCiban » 03/07/2006 18:54

probaj ovo :cry: hit Ctrl + 9 i ukazat ce ti se komandna linija

Post Reply