Molim cijenjene forumaše iz Travnika da me obavijeste da li postoji autobuska linija od Travnika do Vlašića svakim danom, i u kojim terminima. Konkretna lokacija do koje je prevoz potreban je "Villa Ugar" (ako neko zna gdje je to).
Hvala lijepo!
Autobus Travnik-Vlašić?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
-
jefferson
#2 Re: Autobus Travnik-Vlašić?
Nazoves informacije i trazi autobusku stanicu!Pera Trta wrote:Molim cijenjene forumaše iz Travnika da me obavijeste da li postoji autobuska linija od Travnika do Vlašića svakim danom, i u kojim terminima. Konkretna lokacija do koje je prevoz potreban je "Villa Ugar" (ako neko zna gdje je to).
Hvala lijepo!
- ultima_palabra
#3 Re: Autobus Travnik-Vlašić?
Mislim da imaš u 10 i u 15:10, nisam siguran kad se vraća. Izbaci ter na platou kod hotela Babanovac, Villa Ugar ti je odmah blizu. Ipak provjeri još jednom sa stanicom 
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#4 Re: Autobus Travnik-Vlašić?
Staje li ovaj autobus u Turbetu na razkrsnici kod Zolotinih kuca: da se moze na miru kupit Travnickog sira u Seje??ultima_palabra wrote:Mislim da imaš u 10 i u 15:10, nisam siguran kad se vraća. Izbaci ter na platou kod hotela Babanovac, Villa Ugar ti je odmah blizu. Ipak provjeri još jednom sa stanicom
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#5 Re: Autobus Travnik-Vlašić?
Ne znam broj informacija za SBKjefferson wrote:Nazoves informacije i trazi autobusku stanicu!Pera Trta wrote:Molim cijenjene forumaše iz Travnika da me obavijeste da li postoji autobuska linija od Travnika do Vlašića svakim danom, i u kojim terminima. Konkretna lokacija do koje je prevoz potreban je "Villa Ugar" (ako neko zna gdje je to).
Hvala lijepo!