Autobus Travnik-Vlašić?

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#1 Autobus Travnik-Vlašić?

Post by Pera Trta »

Molim cijenjene forumaše iz Travnika da me obavijeste da li postoji autobuska linija od Travnika do Vlašića svakim danom, i u kojim terminima. Konkretna lokacija do koje je prevoz potreban je "Villa Ugar" (ako neko zna gdje je to).
Hvala lijepo!
jefferson

#2 Re: Autobus Travnik-Vlašić?

Post by jefferson »

Pera Trta wrote:Molim cijenjene forumaše iz Travnika da me obavijeste da li postoji autobuska linija od Travnika do Vlašića svakim danom, i u kojim terminima. Konkretna lokacija do koje je prevoz potreban je "Villa Ugar" (ako neko zna gdje je to).
Hvala lijepo!
Nazoves informacije i trazi autobusku stanicu!
ultima_palabra

#3 Re: Autobus Travnik-Vlašić?

Post by ultima_palabra »

Mislim da imaš u 10 i u 15:10, nisam siguran kad se vraća. Izbaci ter na platou kod hotela Babanovac, Villa Ugar ti je odmah blizu. Ipak provjeri još jednom sa stanicom ;-)
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#4 Re: Autobus Travnik-Vlašić?

Post by Toto »

ultima_palabra wrote:Mislim da imaš u 10 i u 15:10, nisam siguran kad se vraća. Izbaci ter na platou kod hotela Babanovac, Villa Ugar ti je odmah blizu. Ipak provjeri još jednom sa stanicom ;-)
Staje li ovaj autobus u Turbetu na razkrsnici kod Zolotinih kuca: da se moze na miru kupit Travnickog sira u Seje?? :D
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#5 Re: Autobus Travnik-Vlašić?

Post by Pera Trta »

jefferson wrote:
Pera Trta wrote:Molim cijenjene forumaše iz Travnika da me obavijeste da li postoji autobuska linija od Travnika do Vlašića svakim danom, i u kojim terminima. Konkretna lokacija do koje je prevoz potreban je "Villa Ugar" (ako neko zna gdje je to).
Hvala lijepo!
Nazoves informacije i trazi autobusku stanicu!
Ne znam broj informacija za SBK :oops: ...ali fakat :sad:
WomeN in LovE

#6 Re: Autobus Travnik-Vlašić?

Post by WomeN in LovE »

1182
Post Reply