NE znam kome i gdje da postavim pitanje pa cu ovdje
KAd ce te uvesti autobusku liniju do aerodroma ?
Jebote 11 godina od rata i niko nista
A da se obratis na pravu adresu, tj. odgovornima u postojecoj vlasti?bleka wrote:Jebiga pokusavam biti aktivan da nekome skrenem paznju.
Ne mogu da vjerujem da recimo Zeba, centrotrans, pa cak i GRAS, ne vidi, halo ne vidi koju lovu ne ubire.
Halo GRAS ne obnavljaj trolu do Vogosce samo produzi do Aerodroma
Pa gle...ako imash za avionsku kartu onda imash i za taxi a sirotinja koja radi u BiH za 2 KM po satu sigurno ne leta aviJonimaLast_one wrote:Bobi wrote:Puno vam 20 KM......pa satnica neka minimalna na zapadu je 10 € a vama skupo za taxi dati 20 KM...
...idete mi na onu stvar...
.[/quot
A znaš li možda kolika je satnica u BiH?
20 KM nije puno ako je po taksimetru...ako nije po taksimetru, onda ne da je puno, nego je to krađa, cisti lopovluk!Bobi wrote:Last_one wrote:Pa gle...ako imash za avionsku kartu onda imash i za taxi a sirotinja koja radi u BiH za 2 KM po satu sigurno ne leta aviJonimaBobi wrote:Puno vam 20 KM......pa satnica neka minimalna na zapadu je 10 € a vama skupo za taxi dati 20 KM...
.[/quot
A znaš li možda kolika je satnica u BiH?.
Imas pravo izbora...izaberes pjesicebleka wrote:ma ovo je tipican primjer . Boli me briga jel jeftino ili skupo ( taj taxi).
JA HOCU DA IMAM PRAVO IZBORA !
To je sustinski problem Bosne.
ovo je, vala, bas dobro receno!Bobi wrote:Puno vam 20 KM......pa satnica neka minimalna na zapadu je 10 € a vama skupo za taxi dati 20 KM...
.
U pravu si u potpunosti, zasto bi neka seljacina gulila putnike i ostavljala tako los utisak na nekoga ko prvi put dodje ovdje?!?nineac wrote:Ja ali MickyK kao sto neko rece sustinski problem bosne je sto nemas pravo izbora! Jel ti moze uzeti metro na JFK? Mozes! Ja kad god dodjem u Atlantu uzmem metro, i vozdra, gdje god hocu picim. Isto tako i u Chicagu. Ako Sarajevo nemoze uvesti autobus od aerodroma do centra i autobuske, onda jebo takvu "metropolu"
Takodje, npr. kada letim negdje ja ostavim auto u Atlanti na aerodromu i to me kosta 5$ dnevno, u sarajevu me to kosta 2 km po stau!!! Gdje tu logika?
Upravo sam to i uradio... Pjehe do divljeg štanda ispred ulaza....Žuti 5 KM do Ilidže...."Ćuuj", 15KM do Ilidže, preko Kasindolske! Malo morgen!kriticarka_nikova wrote:Imas pravo izbora...izaberes pjesice
Pravo me nasmija.... Da si kada prisustvovao tabananju taksista koje spominješ od onih ispred aerodroma, ne bi to predlagao...Edin H. wrote:Nazoves Zuti ili Crveni Taxi.
Oni naplacuju po taksimetru i odmah dodju