Uskoro putujem za Salzburg sa dosta prtljage i trazim najjednostavniji prevoz, autobusku liniju za Salzburg. Vidio sam da ima Bisstours nedeljom staje u Salzburgu, druga opcija koju sam nasao je FlixBus ali sa presjedanjem i put traje 20+ sati
Autobus BiH(Sarajevo) - Salzburg
-
Bananco501
#1 Autobus BiH(Sarajevo) - Salzburg
Pozdrav,
Uskoro putujem za Salzburg sa dosta prtljage i trazim najjednostavniji prevoz, autobusku liniju za Salzburg. Vidio sam da ima Bisstours nedeljom staje u Salzburgu, druga opcija koju sam nasao je FlixBus ali sa presjedanjem i put traje 20+ sati
. Na internetu slabo nesto mogu naci, pa me interesuje ko je putovao ovu relaciju da kaze koje kompanije voze tamo, ne mora biti iz Sarajeva. Dakle samo da se ne presjeda, da nije vikend, i da se dodje u toku radnog vremena u Salzburg?
- muminovic
#2 Re: Autobus BiH(Sarajevo) - Salzburg
Jesil slucajno pokusao nazvati autobusku stanicu Sarajevo / Tuzla ?
-
Bananco501
#3 Re: Autobus BiH(Sarajevo) - Salzburg
Nisam jos, uraditi cu to svakako.muminovic wrote:Jesil slucajno pokusao nazvati autobusku stanicu Sarajevo / Tuzla ?