Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovako, zanimaju me vasa misljenja sto se tice nekih automobila, koji su onako izgledom mladalacki, lijepo izgledaju, da su manji, ne toliko glomazni. Nije mi vazno da je to neka masina od 200 konja, nego eto da bude i lijepo a i da sluzi kako treba : D
Cijena maksimalna je 15.000 KM ( Ciljam na koristena auta sa ovom cijenom, ne na ona iz salona ), da eto otprilike nije starije od 2002-2003 godine. Neko dobro, kvalitetno, sigurno auto
Toyota Celica (nova) ili Mitsubishi Eclipse "Spyder" cabrio. Super auta vjeruj.
Ako bježiš od japanaca onda Audi 3 ili Opel Astra..
Sve ovo ti je u toj cijeni i godištu...
Ovako, zanimaju me vasa misljenja sto se tice nekih automobila, koji su onako izgledom mladalacki, lijepo izgledaju, da su manji, ne toliko glomazni. Nije mi vazno da je to neka masina od 200 konja, nego eto da bude i lijepo a i da sluzi kako treba : D
Cijena maksimalna je 15.000 KM ( Ciljam na koristena auta sa ovom cijenom, ne na ona iz salona ), da eto otprilike nije starije od 2002-2003 godine. Neko dobro, kvalitetno, sigurno auto
Ako mogu vasa misljenja
golf 2 1.6 TD iz 91 7000 KM i ostalih 8 baciš na karambolke, spojlere, muziku, 12 lonaca, 24 auspuha, 300 metara šlaufa s sijalicama, 2 kile dioda, 5 pari faraova s xenonima, disko kugla, vunene presvlake na autu, goblen na tabli i gepeku i
Ako mogu vasa misljenja
golf 2 1.6 TD iz 91 7000 KM i ostalih 8 baciš na karambolke, spojlere, muziku, 12 lonaca, 24 auspuha, 300 metara šlaufa s sijalicama, 2 kile dioda, 5 pari faraova s xenonima, disko kugla, vunene presvlake na autu, goblen na tabli i gepeku i
Alfa 147 face-lift, Astra GTC, Audi A3 je takodjer dobar, ali je kod nas bas precijenjen, pogotovo stari model. Traze ljudi za A3 TDI iz 98. godine 11-12000KM .
ma kakav bmw za 15 000 il merc.bolje kupi astru il leona da nisu puno presli.svakom tom bmwu je .ebana mater pogotovo kod nas.servisa nikad nije vidjelo a presli ko grasovi autobusi.da ga nadjes da valja opet ne moze bit 15000 a brate nije jeftin servis za bmw.tako da batali to i uzmi nesto manje i jeftiniji.ibiza fr je dobra varijanta.
tozla.ba wrote:...Ovako, zanimaju me vasa misljenja sto se tice nekih automobila, koji su onako izgledom mladalacki, lijepo izgledaju, da su manji, ne toliko glomazni. Nije mi vazno da je to neka masina od 200 konja, nego eto da bude i lijepo a i da sluzi kako treba : D...
Za taj novac, po meni, najbolja opcija je Grande Punto 1,3 Multijet. Još ga za nekih 13 000 KM možeš uzeti sa opremom koju ni pojedine više klase auta nemaju. Još je auto prelijepo, i iznutra i izvana, ima trenutno najbolji mali dizel motor, potrošnja je stvarno "momačka" i održavanje jeftino.
Eh sad, jedini je problem naći fin primjerak, zato treba biti stvarno oprezan pri kupovini, i imati nekog od povjerenja da ga onako pravo pregleda.
Isto, i nova Corsa D je pravo fin autić, i to bukvalno sa ovim istim 1,3 motorom.
ne bih stvarno da rasprava ode u tom pravcu al reci da je 1.3jtd najbolji dizel motor u malim autima je ne smijesno,nego tuzno.moze se za 15000 izvuci puno vise od auta te velicine i klase.ko zna,naravno.