Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zvuči gotovo nevjerojatno, no čini se da su došla vremena kada ćemo i automobile dijeliti po religijama. Malezijska marka Proton planira stvaranje partnerstva s tvrtkama iz Turske i Irana, u svrhu stvaranja prvog auta po mjeri vozača muslimanske vjeroispovijesti. Pitate se kako bi trebao izgledati "Islamski" auto? Sudeći prema prvim informacijama u potpunosti kao i "normalni" auti, osim što će uključivati kompas usmjeren uvijek u pravcu Meke te poseban pretinac za odlaganje Kurana.
Iako zasada nije poznato kada će se na tržištu pojaviti prvi islamski automobil, baš kao niti koji model je u pitanju, šuška se da će kao baza poslužiti Protonova limuzina Waja.
nema više passat tdi, od sad samo ovaj "zeleni" proton
"... ko je ikad jeo krmetine, ko je glasao za neke druge osim sda, ...njegova će se dokumentacija smatrati nekompletnom te isti neće moće kupiti ovo vozilo..."
Amazonka27 wrote:znaci nema ni dzidzi midzi u ovakom autu...
sram te bilo sto si i pomislila na ..ujjj nesmjem rec....kupi stan u bosmal pa džidži midži
hahaha, sjetila sam se one scene iz filma Taxi, kada se auto palilo na rijec NINJAAAAAAA . E sad fazon bi bio kada bi neki mladi (a vala i stari) brat musliman "upro" u mladu (a vala i nesto stariju) i posto se i takav chin pocinje sa bismilom...haha...dalje sami zamislite
Romeo 80 wrote:Nisam musliman ali ovaj Proton mi je ekstra! Ne bih vala ništa imao protiv da ga uparkiram u svoju garažu, samo ne znam koliko bi on mene volio!?
romeo sve je vec objasnjeno mjenjaj ime u hamid jerbo ako si romeo neces moc ni vrata otkljucat
Romeo 80 wrote:Nisam musliman ali ovaj Proton mi je ekstra! Ne bih vala ništa imao protiv da ga uparkiram u svoju garažu, samo ne znam koliko bi on mene volio!?
romeo sve je vec objasnjeno mjenjaj ime u hamid jerbo ako si romeo neces moc ni vrata otkljucat
gdje cu u micku paterinu
jedino se "opametit" i pravac vjerski objekt i molit dezurne da uklone grjehe i zanemare sto sam bila "blentava" i jos gore sto sam mislila da sam "normalna "