Auto usb player
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
citroen xm
#51 Re: Auto usb player
Pa dobro, kažem svakom svoje.
:mobilizator:
:mobilizator:
-
Zastavnik_dzemo
#52 Re: Auto usb player
Gdje ima tu biru kupiti?
-
FMDzem
#53 Re: Auto usb player
U RobotuZastavnik_dzemo wrote:Gdje ima tu biru kupiti?
-
goran16v
#54 Re: Auto usb player
Meni su sega te finese oko cistoce zvuka u autu i strovaljivanje para na uredjaje, a slusas ih u okolini u kojoj imas zvuk motora (pogotovo dizel), sum kotrljanja tockova, klaparanje trapova, sum urada zraka, sum saobracaja i okoline, tandrkanje iz unutrasnjosti auta, gepeka, kasete, pretinaca... O kakvoj kvaliteti zvuka pricamo cak i kad se radi o najkvalitetnijem uredjaju?!
- Casual's
#55 Re: Auto usb player
More l' slika tog? U autu mi vec par godina sony razbijenog displeja,bolje i to gledatTabijat wrote:Nisam čitala cijelu temu, možda je neko već napisao. U robotu imaš Bira auto radio, nema kasete ni CDa ali zato ima USB i card reader. Kosta(o?) je 24 marke. Nikad bolje potrošene pare u životu. A traje već 3 godine.
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
-
GaRGa
#56 Re: Auto usb player
ElDzidziIbnDzo wrote:Skontah ali kasnobitanga_sa_otesa wrote:ne diraj muhu hahahahhaha vidis da ce te odma zik zikElDzidziIbnDzo wrote:
Eki reklame.Pa od njih ne bi ni givikt kupio,pravi klocevi,bezveznjakovići i varalice...![]()
![]()
Garga stari ćuner i drkač,pardon trkač,sa AVudijem![]()
![]()
Mora da mu je Muha načiPIrO Avdija na 4356 gigavata,ovaj pardon kilowata![]()
mamu samo ti nachipovo
-
goran16v
#57 Re: Auto usb player
Prodavanje neceg po jaranskoj cijeni za 140 sto na prvom oglasu na PIK-u kosta 90 nije bas za neke reklame...
-
IcedFlame
#58 Re: Auto usb player
Na to dodaj i kvalitetno ripovane MP3 pjesme u max 128 kbps, i uzitak je potpungoran16v wrote:Meni su sega te finese oko cistoce zvuka u autu i strovaljivanje para na uredjaje, a slusas ih u okolini u kojoj imas zvuk motora (pogotovo dizel), sum kotrljanja tockova, klaparanje trapova, sum urada zraka, sum saobracaja i okoline, tandrkanje iz unutrasnjosti auta, gepeka, kasete, pretinaca... O kakvoj kvaliteti zvuka pricamo cak i kad se radi o najkvalitetnijem uredjaju?!
-
goran16v
#59 Re: Auto usb player
Da i to... Sve i da sjedis u savrseno tihom autu sa savrsenim audio sistemom prodje pored tebe GRAS-ov bus ili RAD-ov kamion i eto ti ga na!
-
530i
#60 Re: Auto usb player
Momci, samo opušteno, izvadite i radio i zvučnike i instalaciju iz auta, niko vam ne brani 
-
NediM17
#61 Re: Auto usb player
530i wrote:Momci, samo opušteno, izvadite i radio i zvučnike i instalaciju iz auta, niko vam ne brani
Na jednom autu imam 6x Blaupunkt zvucnika (4x u vratima, i dva visokotonca) u kombinaciji sa dobrim radio uredjajem, vazda su na CD-u ili USB-u pjesme sa 320kbps bitrejtom, i kasnije kad sjedem u drugi auto sa samo dva no name zvucnika, nebo i zemlja. Prema tome ovi sto pricaju sta ima veze cistoca, kakva cistoca i slicno, ocito ne znaju sta govore.
-
goran16v
#62 Re: Auto usb player
Evo ja znam o cemu govorim, u 2 auta imam 4 2-sistemska zvucnika vratima, tviter + kiker (sto bi neki koji znaju sta govore obracunali pod 8 zvucnika). dok u autu starom 33 god imam jednako star radio sa 2 najobicnija monosistemska 20w zvucnika na kojem slusam muziku sa FM stransmitera, razlike u zvuku naravno ima ali dzaba mi svi zvucnici kad otvorim prozor i kad dam gas u dizelu - od cistog zvuka nema nista.
-
GaRGa
#63 Re: Auto usb player
sta kazes ti tvoji 2 sistemci isto ko type r alpine ? interesanto....goran16v wrote:Evo ja znam o cemu govorim, u 2 auta imam 4 2-sistemska zvucnika vratima, tviter + kiker (sto bi neki koji znaju sta govore obracunali pod 8 zvucnika). dok u autu starom 33 god imam jednako star radio sa 2 najobicnija monosistemska 20w zvucnika na kojem slusam muziku sa FM stransmitera, razlike u zvuku naravno ima ali dzaba mi svi zvucnici kad otvorim prozor i kad dam gas u dizelu - od cistog zvuka nema nista.
- supercali
#64 Re: Auto usb player
koliko vidim ne govori se o samoj cistoci na zvucniku
naravno da ne mozes porediti alpine jbl i slicne sa sony jvc i ostalim zvucnicima i posebno sa nekim xy noname zvucnicima
to su 3 razlicita svijeta
ovdje se govori o cistoci u samom autu gdje ne dobivas zvuk samo iz zvucnika kao u sobi u kojoj je tisina nego tu imas i zvuk motora i milion zvukova saobracaja oko tebe onda dodatne vibracije koje proizvodi auto itd itd a to sve utice na zvuk
tako da ti neki noname zvucnik i alpine dodju haman isto u voznji
naravno da ne mozes porediti alpine jbl i slicne sa sony jvc i ostalim zvucnicima i posebno sa nekim xy noname zvucnicima
ovdje se govori o cistoci u samom autu gdje ne dobivas zvuk samo iz zvucnika kao u sobi u kojoj je tisina nego tu imas i zvuk motora i milion zvukova saobracaja oko tebe onda dodatne vibracije koje proizvodi auto itd itd a to sve utice na zvuk
-
GaRGa
#65 Re: Auto usb player
ja ne znam sta ste vi radili i mjenjali da vam zvuk ostane isti... da vam nisu neke kineze uvaljivali ?supercali wrote:koliko vidim ne govori se o samoj cistoci na zvucniku
-
NediM17
#66 Re: Auto usb player
Ne znam kad je to sve tako isto, sto cak kod nekih proizvodjaca (recimo nova Mazda 3) ima doplata za audio sistem sa boljim zvucnicima? Oni budale, a vi pametni.supercali wrote:koliko vidim ne govori se o samoj cistoci na zvucniku
- supercali
#67 Re: Auto usb player
Razumijete li vi bosanski?
Ajde ponovo na citanje ili na casove istih
-
NediM17
#68 Re: Auto usb player
Dje si profesore, nismo te prepoznalisupercali wrote:Razumijete li vi bosanski?
- supercali
#69 Re: Auto usb player
pa eto prepoznat ces me nekad 
-
goran16v
#70 Re: Auto usb player
Nisu ali kad otvoris prozor, vozis dizela isl dzaba ti da su Alpine Type OUIYRFPIUYHFPIUHV al od cistoce i kvaliteta zvuka nemas nista!GaRGa wrote:sta kazes ti tvoji 2 sistemci isto ko type r alpine ? interesanto....goran16v wrote:Evo ja znam o cemu govorim, u 2 auta imam 4 2-sistemska zvucnika vratima, tviter + kiker (sto bi neki koji znaju sta govore obracunali pod 8 zvucnika). dok u autu starom 33 god imam jednako star radio sa 2 najobicnija monosistemska 20w zvucnika na kojem slusam muziku sa FM stransmitera, razlike u zvuku naravno ima ali dzaba mi svi zvucnici kad otvorim prozor i kad dam gas u dizelu - od cistog zvuka nema nista.
-
GaRGa
#71 Re: Auto usb player
goran16v wrote:Nisu ali kad otvoris prozor, vozis dizela isl dzaba ti da su Alpine Type OUIYRFPIUYHFPIUHV al od cistoce i kvaliteta zvuka nemas nista!GaRGa wrote:sta kazes ti tvoji 2 sistemci isto ko type r alpine ? interesanto....goran16v wrote:Evo ja znam o cemu govorim, u 2 auta imam 4 2-sistemska zvucnika vratima, tviter + kiker (sto bi neki koji znaju sta govore obracunali pod 8 zvucnika). dok u autu starom 33 god imam jednako star radio sa 2 najobicnija monosistemska 20w zvucnika na kojem slusam muziku sa FM stransmitera, razlike u zvuku naravno ima ali dzaba mi svi zvucnici kad otvorim prozor i kad dam gas u dizelu - od cistog zvuka nema nista.
otvorim krov pa se i dalje fino cuje...
-
goran16v
#72 Re: Auto usb player
Ma cuje se savrseno, isto k'o da si u sobi za audiofile!GaRGa wrote:goran16v wrote:Nisu ali kad otvoris prozor, vozis dizela isl dzaba ti da su Alpine Type OUIYRFPIUYHFPIUHV al od cistoce i kvaliteta zvuka nemas nista!GaRGa wrote:
sta kazes ti tvoji 2 sistemci isto ko type r alpine ? interesanto....
-
Alive
#73 Re: Auto usb player
Gdje se ljudi ima kupiti player ali da je neka bolja marka recimo Kenwood, Pioneer itd. Sony i LG ne dolaze u obzir. Alpine nema daljinski upravljac koji mi je zbog specificne pozicije playera u autu potreban (da ne duljim...) i da ima USB. Novo naravno. Gdje bih mogao to pogledati? Gdje god da odem samo LG i Sony...
- supercali
#74 Re: Auto usb player
al dignes prozore i iza sebe onu "zavjesu"?GaRGa wrote:goran16v wrote:
Nisu ali kad otvoris prozor, vozis dizela isl dzaba ti da su Alpine Type OUIYRFPIUYHFPIUHV al od cistoce i kvaliteta zvuka nemas nista!
-
iTo
#75 Re: Auto usb player
Alpine je serijski audio sistemu u Lamboghinijima...