Auto salon Kramar - vasa iskustva
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
goran16v
#401 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Da tacnmo, nema nista gore kad jedan propali kurton pokusaje biti pametan na forumu, ali tvoja inteligencija ti ne dozvoljaje da to skontas! 
- hellhammer
#402 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
doduse ove sluzbene vozace sto sam sretao pucaju od inteligencije, poklopi se usima i cuti, nemoj pokusavati da budes pametan niti inteligentan, ti si samo jedna tvrdoglava mazga koja se sa 95% forumasa posvadjala, jeb ga sa tobom moram ovim jezikom jer nebi skuzio kad bi ti pismenije napisaogoran16v wrote:Da tacnmo, nema nista gore kad jedan propali kurton pokusaje biti pametan na forumu, ali tvoja inteligencija ti ne dozvoljaje da to skontas!
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#403 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Mora da mu je Kramar prodao GVI 1.4 sa 80 konja,kojem je od Modrica ulja otisla radilica,pa sad on misli da mu je Kramar podvalio auto sa vise km.
Last edited by mali_milojica on 01/02/2015 18:04, edited 1 time in total.
-
goran16v
#404 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Kao sto napisah, nemas nista smijesnije kad papak i glupan od sebe pravi jos samo veceg papka i glupana, a naravno to nekonta! 
- Ned071
#405 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Treba bitangin cekic...
-
goran16v
#406 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Jok ba, osim sto zakucaje u crveno iscitaje tudje postove po temama!mali_milojica wrote:Mora da mu je Kramar prodao GIV 1.4 sa 80 konja,kojem je od Modrica ulja otisla radilica,pa sad on misli da mu je Kramar podvalio auto sa vise km.
- mali_milojica
#407 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Tesko...Ned071 wrote:Treba bitangin cekic...
- hellhammer
#408 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
inteligencijo, ti si meni uzor i ja zelim da budem vozac i da mislim da sma neki kurtongoran16v wrote:Kao sto napisah, nemas nista smijesnije kad papak i glupan od sebe pravi jos samo veceg papka i glupana, a naravno to nekonta!
- mali_milojica
#409 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Pa ti si to sve,ne trebas zeljeti i mislitihellhammer wrote:inteligencijo, ti si meni uzor i ja zelim da budem vozac i da mislim da sma neki kurtongoran16v wrote:Kao sto napisah, nemas nista smijesnije kad papak i glupan od sebe pravi jos samo veceg papka i glupana, a naravno to nekonta!
Pogotovo misliti,jer ako mislis,planeta jeu opasnosti
Last edited by mali_milojica on 01/02/2015 18:08, edited 1 time in total.
- hellhammer
#410 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
da zakucajem i zakucavat cu, evo sutre me put nosi kroz alpe, a uzbrdo bas lijepo kad mu dusu vadis, kad ga razduzim neko ce ga kupiti i reci bas sam dobro auto kupio, nema packegoran16v wrote:Jok ba, osim sto zakucaje u crveno iscitaje tudje postove po temama!mali_milojica wrote:Mora da mu je Kramar prodao GIV 1.4 sa 80 konja,kojem je od Modrica ulja otisla radilica,pa sad on misli da mu je Kramar podvalio auto sa vise km.
- hellhammer
#411 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
ne moras se slihtati goranu, jeb ga znam ja da vi njemu svi klimate glavom al ja vam nemogu pomoci, sastala se inteligencija da se brane guzni haverimali_milojica wrote:Pa ti si to sve,ne trebas zeljeti i mislitihellhammer wrote:inteligencijo, ti si meni uzor i ja zelim da budem vozac i da mislim da sma neki kurtongoran16v wrote:Kao sto napisah, nemas nista smijesnije kad papak i glupan od sebe pravi jos samo veceg papka i glupana, a naravno to nekonta!
Pogotovo misliti,jer ako mislis,planeta jeu opasnosti
-
goran16v
#412 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Dakle, papak koji zakucaje i dalje ostaje glupi papak koji zakucaje!hellhammer wrote: da zakucajem i zakucavat cu, evo sutre me put nosi kroz alpe, a uzbrdo bas lijepo kad mu dusu vadis, kad ga razduzim neko ce ga kupiti i reci bas sam dobro auto kupio, nema packe![]()
Borat i skrivena kamera su *ickin dim za ovog majstora!
- mali_milojica
#413 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Kao sto sam rekao,ne trebas zeljeti i misliti. Vozac,bahat,zakucajes,intelegencija na nivou guzne muhehellhammer wrote:da zakucajem i zakucavat cu, evo sutre me put nosi kroz alpe, a uzbrdo bas lijepo kad mu dusu vadis, kad ga razduzim neko ce ga kupiti i reci bas sam dobro auto kupio, nema packegoran16v wrote:Jok ba, osim sto zakucaje u crveno iscitaje tudje postove po temama!mali_milojica wrote:Mora da mu je Kramar prodao GIV 1.4 sa 80 konja,kojem je od Modrica ulja otisla radilica,pa sad on misli da mu je Kramar podvalio auto sa vise km.![]()
Sve sto zelis,vec imas,ne trebas biti zavidan i nekoga gledati kao idola.
- hellhammer
#415 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
ooo inteligencijo medju sluzbenim vozacima, kad upalis blinkere jel se dizaogoran16v wrote:Dakle, papak koji zakucaje i dalje ostaje glupi papak koji zakucaje!hellhammer wrote: da zakucajem i zakucavat cu, evo sutre me put nosi kroz alpe, a uzbrdo bas lijepo kad mu dusu vadis, kad ga razduzim neko ce ga kupiti i reci bas sam dobro auto kupio, nema packe![]()
Borat i skrivena kamera su *ickin dim za ovog majstora!
-
direstraits0078
#416 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
mali_milojica wrote:Mora da mu je Kramar prodao GVI 1.4 sa 80 konja,kojem je od Modrica ulja otisla radilica,pa sad on misli da mu je Kramar podvalio auto sa vise km.
Bice da je to taj.
Samo, mora se priznati da je ovaj put malo mastovitiji u izboru nick-a.
Ima li neko da se kladimo koliko ce mu trebati da i ovaj nick ode u anale?
- hellhammer
#417 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
bit ce bas tako, jos jedna inteligencija koja klima glavomdirestraits0078 wrote:mali_milojica wrote:Mora da mu je Kramar prodao GVI 1.4 sa 80 konja,kojem je od Modrica ulja otisla radilica,pa sad on misli da mu je Kramar podvalio auto sa vise km.
Bice da je to taj.![]()
Samo, mora se priznati da je ovaj put malo mastovitiji u izboru nick-a.![]()
Ima li neko da se kladimo koliko ce mu trebati da i ovaj nick ode u anale?
- mali_milojica
#418 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Rece Becki konjusarhellhammer wrote: bit ce bas tako, jos jedna inteligencija koja klima glavom
- hellhammer
#419 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
ostavi pertle odvezane da te mogu ljudi vidjeti, koliko se goranu uvlacis u dupe, skliznut ces jadomali_milojica wrote:Rece Becki konjusarhellhammer wrote: bit ce bas tako, jos jedna inteligencija koja klima glavom![]()
![]()
-
goran16v
#420 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Postoji mogucnost, doduse minimalna, ali postoji, da razumijes da mimo virtuelnog svijeta postoji i onaj stvari u kojem se ljudi licno poznaju, e zbog ovakvih komentara i u jednom i u drugom svijetu ti se ljudi smiju koliko si isfrustrirani glupi papak - ali za netkog tko komunicira i zakucaje bit ce da ne postoji ni minimalna vjerojatnoca da to skonta!hellhammer wrote: ooo inteligencijo medju sluzbenim vozacima, kad upalis blinkere jel se dizao![]()
- mali_milojica
#421 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Al sam te zakucohellhammer wrote:ostavi pertle odvezane da te mogu ljudi vidjeti, koliko se goranu uvlacis u dupe, skliznut ces jadomali_milojica wrote:Rece Becki konjusarhellhammer wrote: bit ce bas tako, jos jedna inteligencija koja klima glavom![]()
![]()
- hellhammer
#422 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
e jesi me zakucao, e inteligencija si svaka cast, da ti slucajno nije mentor bio ava glava sto svrsava na 16 ventila i blinkerima na autu 
-
goran16v
#423 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ne kaze se svrsava nego svrsaje.. 
- hellhammer
#424 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
tvoj nivo inteligencije mi je jasan, tvoj maximum je da si mogao biti sluzbeni vozac, a slozit ce se svi da bas i ne susrecemo inteligentne po putevima, samo bahati i bezobrazni, ja ti nisam kriv sto nisi uspio nesto vise u zivotu, ili ipak mislis da je sluzbeni vozac neki uspjeh, pokusajes nekim papanskimm forama da me otjeras, neces sine, neces. jel svrasavas na putu kad vidis blinkere pa se sjetis tvojih uspjeha u karijerigoran16v wrote:Postoji mogucnost, doduse minimalna, ali postoji, da razumijes da mimo virtuelnog svijeta postoji i onaj stvari u kojem se ljudi licno poznaju, e zbog ovakvih komentara i u jednom i u drugom svijetu ti se ljudi smiju koliko si isfrustrirani glupi papak - ali za netkog tko komunicira i zakucaje bit ce da ne postoji ni minimalna vjerojatnoca da to skonta!hellhammer wrote: ooo inteligencijo medju sluzbenim vozacima, kad upalis blinkere jel se dizao![]()
- hellhammer
#425 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
yah eto nije govno, pas se posraogoran16v wrote:Ne kaze se svrsava nego svrsaje..