isti taj u rally ds-u proizvodi 300+ ks
ti ces bolje znatikonektovan
Moderators: _BataZiv_0809, anex
ti ces bolje znatikonektovan
Trebalo bi da ima veze sa psa, koliko me secanje sluzi.amar1994 wrote:ako se ne varam ovo je 1.6thp psa prince motor![]()
![]()
isti taj u rally ds-u proizvodi 300+ ks
ti ces bolje znatikonektovan![]()
![]()
citroen xm wrote:O dizajnu se da diskutovati, meni je glavna mana što je skoro svaka komanda prebačena na ekran. I onda priča o bezbjednosti i gubitku bodova zbog sijalice koja upozorava na nevezan pojas pozadi. Ja bi zbog nedostatka fizičkih komandi za klimu i radio dijelio automatski zvjezdicu manje.
Koji ce mi djavo? Da ga spojim na smarfon, tako da imam kompletan imenik na njemucondy wrote:Ti tableti su postali moda vizuelno strece iako veoma pregledni i korisni...kod Audija je ljepse izveden moze se vratiti u tablu.
Dobar auto za dvoje plus eventualno jedno dijete. Ja imam stariji model, on je ljepsi.golfiista wrote:Najosnovnija oprema, motor je extra, turbo i to, malo km, a nov ne bi trebao biti preko 40k KM. Dao bih mu 25k KM ni marke vise. Ado bi trebao dati vise informacija o jedinici s obzirom sa nešto slično vozi. Meni djeluje veća od recimo Golfa.
Ja ovog bijelog mogu kupiti za 25000 KM, ovaj crni je 39000, i ja bih bijelom za 14000 KM oprostio mnogo toga, ne samo zadnje senzore. Imam ponudu i iz Tomića, za FL 1 cu, 38000 KM, motor je malo slabiji od ovog, ali uz malo vise opreme.ado-šampion wrote:@Golfista, evo jos jedan slican, manje presao, s boljom opremom:
http://www.olx.ba/artikal/21451444/bmw-1-116i-f20/
Sad mi kolega poslao. Onaj tvoj bijeli nema ni parking senzore pozadi, i to bih mu tesko oprostio.
Slazem se. Crni je preskup. Ja bih isto za 25 k tom bijelom oprostio stosta od opreme. Cuj 39 k, pa nije ga platio 70-75 hiljada, ccc.golfiista wrote:Ja ovog bijelog mogu kupiti za 25000 KM, ovaj crni je 39000, i ja bih bijelom za 14000 KM oprostio mnogo toga, ne samo zadnje senzore. Imam ponudu i iz Tomića, za FL 1 cu, 38000 KM, motor je malo slabiji od ovog, ali uz malo vise opreme.ado-šampion wrote:@Golfista, evo jos jedan slican, manje presao, s boljom opremom:
http://www.olx.ba/artikal/21451444/bmw-1-116i-f20/
Sad mi kolega poslao. Onaj tvoj bijeli nema ni parking senzore pozadi, i to bih mu tesko oprostio.
Ako prodam svoj automobil ( sve su prilike da hoću ) kupit cu bijelog, za ovaj novac teško da sta ima bolje.
Ovi koji su isli, da odmah priupitaju, po cemu je to los put? S obzirom da je sve autocesta, ako izuzmes BiH i ono malo po HR?ado-šampion wrote:Ima sasvim dovoljno mjesta da troje odraslih putuje udobno osim ako nisu svi po 190 cm i vise. Primjer, dvoje po 190 i jedno 170, svi odrasli, nisu oba 190 naprijed, prtljag za 15 dana ukljucen, Sarajevo - Prag, 1100 km, bez ikakvih problema. To je s obzirom na los put ruta ko Sarajevo - Frankfurt (ko nije isao).
Ovo je testirano na Ivanu? Ne ide uzbrdo petom?ado-šampion wrote:
U FL su malo pomjerili brojke prema gore sto se tice benzinskih modela, tako da je sad 116i sto je prije FL bio 114i, itd. Mislim da je on sa svojih 109 KS i dvjestotinjak Nm ipak malo preslab za to auto.
Ako ti je auto dovoljno prostran za tvoje potrebe sumnjam da ces za 25 k naci bolje.
Jesi probao auto, kako ti se cini?
NediM17 wrote:Pa u Ade je 2.0.
Samo ga jebe sto ide ko da je 1.6.
Lako je ovako, sa skinutim FAP filterom i ubacenim vauvau narodnjackim softwareom...amar1994 wrote:NediM17 wrote:Pa u Ade je 2.0.
because tourque i NM![]()
jest valadirestraits0078 wrote:Lako je ovako, sa skinutim FAP filterom i ubacenim vauvau narodnjackim softwareom...amar1994 wrote:NediM17 wrote:Pa u Ade je 2.0.
because tourque i NM![]()
Pothranjen, skoliozan i rahitican motor...NediM17 wrote:Pa u Ade je 2.0.

Ja ne znam, zasto covjek ne napravi razuman izbor, i kupi novu opel astru, ako je kompaktni auto trenutno prvi pik, a ima dovoljno novca?!madner wrote:Ma nije malo, nego svaki cigo svoje konje hvali.![]()
Pa kao drugo auto je stvarno ok, minusi onda nisu minusi.