Ja na pezou imao isti problem, nevezano za kramara, otisao kod momka sto auspuhe vari, skinuo sva cetiri za 20 min i za 20 KM
Navari maticu na lopov i samo odvrne...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
haris0032 wrote:Sto se bolan namuci za te sarafe
Ja na pezou imao isti problem, nevezano za kramara, otisao kod momka sto auspuhe vari, skinuo sva cetiri za 20 min i za 20 KM
Navari maticu na lopov i samo odvrne...
Kraljević da odvede nekoga u Mercedesov salon i da mu kaže da probere auto??!!! Grohotom se smijem pa makar da je Tito ustao iz groba i ovo ispričaohzsa22 wrote:Od prijatelja cuh pricu od njegovom rodjaku koji je kod Kramara uzeo nekakvu mecku od 20tak hiljada. Na kraju se ispostavi da je bio ukradeni da je bila neka lokalna prodaja sta li. Otis'o on Kramaru, covjek ga odveo u Mercedesov salon i rek'o mu proberi auto kakvo hoces. Frajer sad voza Mecku E-klasa.
Prava lovačka.TheGodfather001 wrote:Kraljević da odvede nekoga u Mercedesov salon i da mu kaže da probere auto??!!! Grohotom se smijem pa makar da je Tito ustao iz groba i ovo ispričaohzsa22 wrote:Od prijatelja cuh pricu od njegovom rodjaku koji je kod Kramara uzeo nekakvu mecku od 20tak hiljada. Na kraju se ispostavi da je bio ukradeni da je bila neka lokalna prodaja sta li. Otis'o on Kramaru, covjek ga odveo u Mercedesov salon i rek'o mu proberi auto kakvo hoces. Frajer sad voza Mecku E-klasa.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Prava lovačka.TheGodfather001 wrote:Kraljević da odvede nekoga u Mercedesov salon i da mu kaže da probere auto??!!! Grohotom se smijem pa makar da je Tito ustao iz groba i ovo ispričaohzsa22 wrote:Od prijatelja cuh pricu od njegovom rodjaku koji je kod Kramara uzeo nekakvu mecku od 20tak hiljada. Na kraju se ispostavi da je bio ukradeni da je bila neka lokalna prodaja sta li. Otis'o on Kramaru, covjek ga odveo u Mercedesov salon i rek'o mu proberi auto kakvo hoces. Frajer sad voza Mecku E-klasa.

Nisam to mislio, naravno da nema, ali nemaju ni petica, niti četvorki sa SDI motorima. Isto tako što nemaju obične benzince ili turbobenzince? Svako im auto TDI u više varijacija na temu.goran16v wrote:Obicnog dizela? Kojeg? Ja sam mislio da to poslije Golfa V 2,0 SDI vise niko nema u ponudi.
Evo moje misljenje...agent_zero wrote:Dobro, ali šta je s benzincima i turbobenzincima?
https://www.youtube.com/watch?v=Fo_FUmfXjrAhzsa22 wrote:Od prijatelja cuh pricu od njegovom rodjaku koji je kod Kramara uzeo nekakvu mecku od 20tak hiljada. Na kraju se ispostavi da je bio ukradeni da je bila neka lokalna prodaja sta li. Otis'o on Kramaru, covjek ga odveo u Mercedesov salon i rek'o mu proberi auto kakvo hoces. Frajer sad voza Mecku E-klasa.