auto-radio

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
fantom slobode

#1 auto-radio

Post by fantom slobode »

Orginalni auto radio je zakljucan, jer je promjenjen akumulator, pa je trazena sifra koje naravno nema i auto-radio(CD)naravno ne radi.Hajde, ako ko ima pametan savjet, gdje bi vlasnica radija mogla da u Sarajevu otkljuca auto-radio i koliko to kosta?
Bullet Tooth Tony

#2 Re: auto-radio

Post by Bullet Tooth Tony »

fantom slobode wrote:Orginalni auto radio je zakljucan, jer je promjenjen akumulator, pa je trazena sifra koje naravno nema i auto-radio(CD)naravno ne radi.Hajde, ako ko ima pametan savjet, gdje bi vlasnica radija mogla da u Sarajevu otkljuca auto-radio i koliko to kosta?
to se cesto zna desiti vw-ovim alfa,beta i gamma radijima - pise "safe" meni se to desavalo 1.00000 puta nadjem u papirima kod i utipkam,i otkljucan,kako nema u papirima probaj po netu kod potrazit,nisam cuo da neko otkljucava cd-playere i da za t naplacuje,mozda i ima :? :?
fantom slobode

#3 Re: auto-radio

Post by fantom slobode »

Beg_Babic wrote:
fantom slobode wrote:Orginalni auto radio je zakljucan, jer je promjenjen akumulator, pa je trazena sifra koje naravno nema i auto-radio(CD)naravno ne radi.Hajde, ako ko ima pametan savjet, gdje bi vlasnica radija mogla da u Sarajevu otkljuca auto-radio i koliko to kosta?
to se cesto zna desiti vw-ovim alfa,beta i gamma radijima - pise "safe" meni se to desavalo 1.00000 puta nadjem u papirima kod i utipkam,i otkljucan,kako nema u papirima probaj po netu kod potrazit,nisam cuo da neko otkljucava cd-playere i da za t naplacuje,mozda i ima :? :?
ma ja sam se raspitivao, ona ne moze da nadje nista u papirima o autu, radio je ugradjen kasnije, tako da ga nema u evidenciji dealera, inace bi se kod dobio odmah.Mozda pise na samom radiju, jer tako valjda rade kada ih ugradjuju kasnije, ali posto doticna nije bas onako spremna da izvadi malo taj radio i da pogleda, onda upitah da neko ne zna servis koji trazi sifru ako se ne nadje kakva na samom radiju.Mislim steta da ga baci, zbog gluposti.
Ne znam gdje bi na netu trazio i sta bih onda trebao da znam(ako radio ima serijski broj npr. opet ne mogu do njega, dok sam ne odem i rastavim, a nesto nemam vremena do kraja iduce sedmice).Pomislih, hajde da otovrim temu, mozda neko zna vise.
Mahalac

Post by Mahalac »

Ja bih ti savjetovao da ubuduce ne kupujes ukradene radio aparate 8)
fantom slobode

Post by fantom slobode »

Mahalac wrote:Ja bih ti savjetovao da ubuduce ne kupujes ukradene radio aparate 8)
Ti si meni bas onako sega :-D ako nemas odgovora, ne komentarisi bezveze.
fantom slobode

Post by fantom slobode »

Hvala, probacu ovo, dok izvadim taj njen radio, mozda stvarno pise gdje kod, ali zena ne vidi.
Post Reply