auto-radio
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- fantom slobode
#1 auto-radio
Orginalni auto radio je zakljucan, jer je promjenjen akumulator, pa je trazena sifra koje naravno nema i auto-radio(CD)naravno ne radi.Hajde, ako ko ima pametan savjet, gdje bi vlasnica radija mogla da u Sarajevu otkljuca auto-radio i koliko to kosta?
- Bullet Tooth Tony
#2 Re: auto-radio
to se cesto zna desiti vw-ovim alfa,beta i gamma radijima - pise "safe" meni se to desavalo 1.00000 puta nadjem u papirima kod i utipkam,i otkljucan,kako nema u papirima probaj po netu kod potrazit,nisam cuo da neko otkljucava cd-playere i da za t naplacuje,mozda i imafantom slobode wrote:Orginalni auto radio je zakljucan, jer je promjenjen akumulator, pa je trazena sifra koje naravno nema i auto-radio(CD)naravno ne radi.Hajde, ako ko ima pametan savjet, gdje bi vlasnica radija mogla da u Sarajevu otkljuca auto-radio i koliko to kosta?
- fantom slobode
#3 Re: auto-radio
ma ja sam se raspitivao, ona ne moze da nadje nista u papirima o autu, radio je ugradjen kasnije, tako da ga nema u evidenciji dealera, inace bi se kod dobio odmah.Mozda pise na samom radiju, jer tako valjda rade kada ih ugradjuju kasnije, ali posto doticna nije bas onako spremna da izvadi malo taj radio i da pogleda, onda upitah da neko ne zna servis koji trazi sifru ako se ne nadje kakva na samom radiju.Mislim steta da ga baci, zbog gluposti.Beg_Babic wrote:to se cesto zna desiti vw-ovim alfa,beta i gamma radijima - pise "safe" meni se to desavalo 1.00000 puta nadjem u papirima kod i utipkam,i otkljucan,kako nema u papirima probaj po netu kod potrazit,nisam cuo da neko otkljucava cd-playere i da za t naplacuje,mozda i imafantom slobode wrote:Orginalni auto radio je zakljucan, jer je promjenjen akumulator, pa je trazena sifra koje naravno nema i auto-radio(CD)naravno ne radi.Hajde, ako ko ima pametan savjet, gdje bi vlasnica radija mogla da u Sarajevu otkljuca auto-radio i koliko to kosta?![]()
Ne znam gdje bi na netu trazio i sta bih onda trebao da znam(ako radio ima serijski broj npr. opet ne mogu do njega, dok sam ne odem i rastavim, a nesto nemam vremena do kraja iduce sedmice).Pomislih, hajde da otovrim temu, mozda neko zna vise.
- fantom slobode
Ti si meni bas onako segaMahalac wrote:Ja bih ti savjetovao da ubuduce ne kupujes ukradene radio aparate
- Bullet Tooth Tony
- fantom slobode
Hvala, probacu ovo, dok izvadim taj njen radio, mozda stvarno pise gdje kod, ali zena ne vidi.