Auto radio Golf 5 prijedlog

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
zenny

#1 Auto radio Golf 5 prijedlog

Post by zenny »

u golfu 5 imam radio model MFD2 sa slike ispod. radiom nikako nisam zadovoljan obzirom da ne cita CDove za muziku, ulaz za DVD u biti sluzi samo za navigacijski CD, a za sve ostalo treba CD changer. nedavno sam kupio dodatak za aux i usb najbolji koji sam nasao, ali i to je ispalo bezveze jer pjesme prikazuje kao sa CDa, a ne pise ni ime pjesme na displayu...
obzirom da su ovi polovni na piku po 300km mislio sam ga prodati i uzeti neki drugi. vidim po aliexpresu dosta ovih kineza koji super izgledaju za ove pare. da li je neko uzimao neki i koji predlazete? da li je bolje dati za njega 300 400 KM ili za te pare uzeti neki noviji od ovog mog original VW sa opcijom USBa, AUXa i bluetootha?

Image
nivla

#2 Re: Auto radio Golf 5 prijedlog

Post by nivla »

imas ovih vw kineza novih za 300ak km, dodju s emulatorom i prikazivace ti id tagove, moci ces preko bluetootha pustiti muziku s mobitela, ali ne isplati ti se to raditi jer ces tesko prodati taj mfd2 za 300km koliko je po oglasima, prije da ce otici za 150 nekom ko ne zna da za bih imaju samo glavne ulice i ako je potpuno ispravan
JavierBosnia

#3 Re: Auto radio Golf 5 prijedlog

Post by JavierBosnia »

Stavi da prodajes to, sto vise izvuces to bolje, pa dodaj jos malo i kupi kakav da ima usb ili aux
Cd je vec isfurao odavno, zato tesko da ces naci kupca
condy

#4 Re: Auto radio Golf 5 prijedlog

Post by condy »

Iz Golfa 6 ubacis osnovni mp3 radio plus qateway trebas promijeniti zbog praznjenja akumulatora. To se jedino isplati sa polovnim originalnim sve drugo cijena ode u nebesa.
Maraschino

#5 Re: Auto radio Golf 5 prijedlog

Post by Maraschino »

condy wrote:Iz Golfa 6 ubacis osnovni mp3 radio plus qateway trebas promijeniti zbog praznjenja akumulatora. To se jedino isplati sa polovnim originalnim sve drugo cijena ode u nebesa.
Ja sam na jednom Pasatu imao ovakvu navigaciju i naravno da je bila smece. Kupim RNS i isprazni mi akumulator a ja mislio da mi je aku star pa kupim nov. Ujutro isti problem aku prazan. Onda mi covjek kaze da taj model nije kompatibilan sa gatewayem i zamijeni mi RNS. Meni izgledali isti ali vjerovatno da nisu i poslije toga sve dobro ferceralo.
Post Reply