Moderators: _BataZiv_0809, anex

uhhh.. kako je ajkula svojevremeno bila ljimuzin.. prije nekih godinu dana vidio sam dvije pravo napucane sa svicarskim tablama na granicnom prelazu u orasju.. doso frajer da ih uveze u BiH:. al pravo dobro izgledaju.. ne znam kako je kod nas za uvoz oldtimer-a, ali bi ajkula bila hit svakakoStari wrote:Meni se nekako uvijek svidjala francuska skola ...kad su ovi krstarili nasim sokacima ...nekako je bilo ljepse ...izgledalo je kao da auta imaju dusu ....da su ziva bica. ...Ili sam ja to opet upao u ...zal za mladosti.

Zivio si u pogresnoj uliciStari wrote:@Scherlok....vjerovatno si u pravu za sve sto navodis...ja sam samo htio reci da je taj (Rover) zajedno sa Jaguarom ...bio vrlo rijetko gost ulica moje mladosti. Nista vise . A to da je vjrovatno bio dobro auto u svoje vrijeme ....ne sporim ni najmanje.
SherlockHolmes wrote:Zivio si u pogresnoj uliciStari wrote:@Scherlok....vjerovatno si u pravu za sve sto navodis...ja sam samo htio reci da je taj (Rover) zajedno sa Jaguarom ...bio vrlo rijetko gost ulica moje mladosti. Nista vise . A to da je vjrovatno bio dobro auto u svoje vrijeme ....ne sporim ni najmanje.Bilo ih je nekoliko i kod nas u vlasnistvu MUP-a, ali je voznja bila rezervisana za askete proslog sistema

najsSherlockHolmes wrote: