Auto prodaja ili nebuloze
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
fiat2011
#1 Auto prodaja ili nebuloze
Prodajem auto cijena 3000 KM u zamjeni 6000 ima li logike u ovoj trgovini,heheheh
- Drvosjeca iz Dejcica
#2 Re: Auto prodaja ili nebuloze
Heh, Bosna i logika, druze moj to dvoje ne ide u istu recenicu. Ovdje ljudi skidaju ABS sistem sa auta zato sto su pametniji od polovine covjecanstva i armije stranih inzinjera. Dakle ovo u Bosni ima logike.fiat2011 wrote:Prodajem auto cijena 3000 KM u zamjeni 6000 ima li logike u ovoj trgovini,heheheh
-
TheGodfather001
#3 Re: Auto prodaja ili nebuloze
Meni najjace nebuloze, a koje kontinuirano egzistira je to kada navedu: "Ful oprema osim koze i sibera".
- drndalo
#4 Re: Auto prodaja ili nebuloze
A recenica npr. VW Golf '88, model '91 ???

- sinus
#5 Re: Auto prodaja ili nebuloze
Vozila ga Baba od kuće do granapaTheGodfather001 wrote:Meni najjace nebuloze, a koje kontinuirano egzistira je to kada navedu: "Ful oprema osim koze i sibera".
- shibonja
#6 Re: Auto prodaja ili nebuloze
Najkrvaviji su oni jadnici sto golfa dvicara cijene po 3,4 milja maraka ,na piku neki dan se ismijah komentarima ,neznam jel jos ima taj oglas 
-
Desert Wind
#7 Re: Auto prodaja ili nebuloze
prodajem golfa tdi CRVENO I - to mi je najjace 
-
amy85
#8 Re: Auto prodaja ili nebuloze
hehe kod nasih ljudi svašta....ja nedavno procitah...SUZUKIMATUTI ( bas ovako)....ili LADA NJIVA
- sinus
#9 Re: Auto prodaja ili nebuloze
Opet se Golf spominje na temi koja nije tema o Golfu 
- Rauber
#10 Re: Auto prodaja ili nebuloze
Za dobrim konjem se prasina dize 
-
fiat2011
#11 Re: Auto prodaja ili nebuloze
evo oglasa za golfa:shibonja wrote:Najkrvaviji su oni jadnici sto golfa dvicara cijene po 3,4 milja maraka ,na piku neki dan se ismijah komentarima ,neznam jel jos ima taj oglas
Kratki opis
Golf II 1,3 u odlicnom stanju!
Detaljne informacije
Automobil je u odlicnom stanju, ja mu treci vlasnik, kupio ga od jaranovog oca, a kod njega je bio od rata pa na ovamo... ja ga cuvao i odrzavao za sebe ali mi se ne fura vise na golfa...sad bi nesto drugacije.. moze i zamjena pa sta ponudite
- AmADin_gospo
#12 Re: Auto prodaja ili nebuloze
slažem se, čim to čujem, stomak mi se okrene.TheGodfather001 wrote:Meni najjace nebuloze, a koje kontinuirano egzistira je to kada navedu: "Ful oprema osim koze i sibera".
postoji Full i sve ostalo ... al đaba našoj stoci govoriti...
- corsa
#13 Re: Auto prodaja ili nebuloze
Pa moze li neko definsati sta auto treba da ima da bi se napisalo full oprema?
Evo sta ja imam od opreme, pa me interesuje hocu li se "izofirati" ako stavim full: kozna sjedista, grijanje vozacevovog i suvozacevog sjedista, xenon svijetla, el. siber, 4 x el. podizaci stakala, daljinsko otkljucavanje, fabricki alarm sa blokadom paljenja, el. zadnja roletna, hladjeni pretinac u naslonu za ruke, ski bag (otvor u gepeku za skije), klima, alu felge 16", daljinsko otvaranje i zatvaranje prozora i sibera, samozatamnjujuci unutrasnji retrovizor, el. podesavaje vanjskih retrovizora.
Evo sta ja imam od opreme, pa me interesuje hocu li se "izofirati" ako stavim full: kozna sjedista, grijanje vozacevovog i suvozacevog sjedista, xenon svijetla, el. siber, 4 x el. podizaci stakala, daljinsko otkljucavanje, fabricki alarm sa blokadom paljenja, el. zadnja roletna, hladjeni pretinac u naslonu za ruke, ski bag (otvor u gepeku za skije), klima, alu felge 16", daljinsko otvaranje i zatvaranje prozora i sibera, samozatamnjujuci unutrasnji retrovizor, el. podesavaje vanjskih retrovizora.
-
TheGodfather001
#14 Re: Auto prodaja ili nebuloze
Ne znam je li ovo ironija ili sta vec... Ali ako si ozbiljan, onda ovo nije tema za tebe.corsa wrote:Pa moze li neko definsati sta auto treba da ima da bi se napisalo full oprema?
Drugo, samo u PIMP MY RIDE imas izraz "Fully loaded" koji se koristi kao komercijalni naziv za auto potpuno opremljeno, a pretpostavljam da znas kako igledaju vozila WCCa nakon "tuninga", dok ostavljam prostor mogucnosti lokalne interpretacije "ful oprema", a nisam dovoljno kompetentan da to tumacim.
Trece, "ful oprema" je prema bh. standardima izgleda: 2 x el. podizaci, 1 x airbag, centralna brava, i MP3 player, a ako ima kozu i siber je _______???
Dok npr. za VW je Highline, Renault je Privilege (mes' cini), Mercedes je Avantgarde (mes' cini) ...
- NIN
#15 Re: Auto prodaja ili nebuloze
...e nek si ti nama napis'o sta sve imas.corsa wrote:Pa moze li neko definsati sta auto treba da ima da bi se napisalo full oprema?
- corsa
#16 Re: Auto prodaja ili nebuloze
E pa to je to, kod nas ljudi grijese jer misle da je u najjacem paketu opreme sve sto auto moze imati i napisu full. Zato sam i postavio ovo pitanje. @NIN, nisam ja to napisao da bi vidjeli sta imam, nego da kazem da i pored ovoga ne bih napisao full oprema. Kod mene je Avantgarde paket opreme, koji je najskuplji, ali mu fali jos dosta toga, kao sto su na primjer parkng senzori, navigacija, memorija sjedista i.... A znam da konkretno neki classic modeli imaju nesto sto kod avntgarde-a nema. Samo sam htio da kazem da je to full veoma diskutabilno.
-
amy85
#17 Re: Auto prodaja ili nebuloze
ne tražiš ništa, samo se hvališ----corsa wrote:Pa moze li neko definsati sta auto treba da ima da bi se napisalo full oprema?
- corsa
#18 Re: Auto prodaja ili nebuloze
Trazim pare!
Ovo je neofirno oglas! 
Last edited by corsa on 25/02/2011 10:32, edited 1 time in total.
-
amy85
#19 Re: Auto prodaja ili nebuloze
corsa wrote:Trazim pare!
koliko????
- corsa
#20 Re: Auto prodaja ili nebuloze
11000 KM
- sinus
#21 Re: Auto prodaja ili nebuloze
Nemaš elektronsko podešavanje sjedišta ?corsa wrote:Pa moze li neko definsati sta auto treba da ima da bi se napisalo full oprema?
Nemaš komande na volanu za kasetofon ?
Nemaš tempomat ?
Nemaš automatsko otvaranje prozora ako se slučajno ruka zaglavi pa da je ne presječe ?
Nemaš grijanje prednje šajbe ?
Jel ti dvozonska klima ili obična ?
Manualna ili automatska ?
ESP ?
Grijanje vanjskih retrovizora ?
E onda ti nije full oprema
-
TheGodfather001
#22 Re: Auto prodaja ili nebuloze
Offtopikaši, hajmo stavljajte ove smijesne oglase-nebuloze-deskripcije... Sve zanimljivo... Cisto malo da razbijemo ove tenzije oko proizvodjaca 
-
amy85
#23 Re: Auto prodaja ili nebuloze
hoš mjenjati za golfa....corsa wrote:11000 KM
- Zvek
#24 Re: Auto prodaja ili nebuloze
Full osim klime i ABS-a
Ful osim kože
Ful osim kože
-
TheGodfather001
#25 Re: Auto prodaja ili nebuloze
Ovo se trazi:) hahaha...Zvek wrote:Full osim klime i ABS-a![]()
Ful osim kože