Slike birane slucajnim izborom
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Slobodno ti napisi i svog favoritaCvjetka wrote:Eto,dah glas za Alfu,mada moje favorit auto nije na listi!
Po onome sto sam ja vidio cijenom se razlikuje samo alfa, naravno nisam nesto posebno detaljno proucavao cijene, cijene sam pratio na oficijelnim stranicama auta za austriju jer znam da sve ove marke imaju tu registrovane, za bosnu nisam bio siguran, i sva auta po onome sto sam ja vidio (najjeftiniji modeli) su kostala ispod 20 000 eura izuzev alfe kojoj je osnovni model bio nesto oko 20 500. Kod nekih auta su svi modeli kostali ispod 20K a kod nekih su najjace verzije modela prelazile tu cifru dok su slabije i srednje verzije bile unutar odredjene cijene.eyesburn wrote:pa stavio si auta među kojima se mnoga totalno razlikuju po cijeni, odnosno cjenovno su viša klasa.
ne možeš megana od 20 000 i leona od 26 hiljada porediti.
Ovog sam se bojaoneki wrote:Za Citroen C4 i Mazdu 3 si stavio slike modela koji se ne proizvode vec godinama
Nazalost cijena mu krece od 25 000 eura pa nadaljelavic wrote:BMW 116i.
ups, nisam dobro vidio naziv polla, radi se o cifri od 20 000 eura.Op3r4t0r wrote:Po onome sto sam ja vidio cijenom se razlikuje samo alfa, naravno nisam nesto posebno detaljno proucavao cijene, ...eyesburn wrote:pa stavio si auta među kojima se mnoga totalno razlikuju po cijeni, odnosno cjenovno su viša klasa.
ne možeš megana od 20 000 i leona od 26 hiljada porediti.
Slike sam promjenio, nadam se da sam ovaj put postavio one koje trebajujohntra wrote:Peugeot 308, Citroen C4 i Mazda 3 imaju nove modele, promijeni slike...
Fakat, što nisi stavio Golfa? (ovo nije podjebavanje)
Alfa, naravno...
To je tacno, golf bi dobio bar 50% glasova.Op3r4t0r wrote:Slike sam promjenio, nadam se da sam ovaj put postavio one koje trebajujohntra wrote:Peugeot 308, Citroen C4 i Mazda 3 imaju nove modele, promijeni slike...
Fakat, što nisi stavio Golfa? (ovo nije podjebavanje)
Alfa, naravno...
Prvi razlog je sto se u anketi moze staviti samo 10 prijedloga i htio sam da odgovori budu sto objektivniji, a drugi razlog je da znam da su ovdje mnogi za golfa vezani ko za clana porodice tako da igra nebi bila fer prema drugim autima, nije fazon zapoceti igru ako unaprijed znas pobjednika
AC Tomic, gledao sam ga, kosta 39 890 KM.Op3r4t0r wrote:Nazalost cijena mu krece od 25 000 eura pa nadaljelavic wrote:BMW 116i.